Baguette

HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
56
Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης ας παρουσιαστουμε και εμείς μετά από 3 μήνες περίπου που κρυφοκοιτάζουμε το φόρουμ.
Ο (τονίζω το γένος) Baguette ή αλλιώς Φρατζόλας ηλικίας 2 ετών και κάτι ή αλλιώς ανεπίδευκτος μαθήσεως είναι καθαρόαιμο griffone? lagoto? labradoodle? δαλματίας ?(ναι το άκουσα και αυτό), μικρόσωμο bobtail και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, προερχόμενος από γύφτικο εκτροφείο (ευρέθη σε καταυλισμό με γύφτους), λόγω της καταγωγής του έχει ελεύθερο πνεύμα με έντονα στοιχεία περιπλάνησης όποτε του δωθεί η ευκαιρία, και ως χόμπυ έχει την αναρρίχηση σε κρεββάτια και καναπέδες.
Είναι απίθανος στον εκφοβισμό άλλων σκύλων (γαυγίζει με το που δει σκύλο έστω και 2 τετράγωνα παρακάτω) :cautious: και καλός φύλακας της ψυχικής μου υγείας, αφού κανα δυο φορες έχει σκίσει λογαριασμούς που πέταξε ο ταχυδρόμος κάτω από την πόρτα.
Γίνεται ανεπιτυχής προσπάθεια εκτονωσής του μέσω agility (δεν σας παίρνει να πείτε κακιά κουβέντα για μας έχουμε γνωστούς εδώ μέσα, αμ πως!).
Στην συμμετοχή στο φόρουμ δυσκολεύεται λιγάκι γιατί ομιλεί τα gavglish, και μην τον πιέσω και του πέσουν όλα μαζί....καταλαβαίνετε ελπίζω :ROFLMAO:

IMG_0804.jpg 13411889_1022675557822211_8757279034664068571_o.jpg

Last edited:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μα τί δαλματίας και βλακείες... Λαμπραντόρ είναι ο Φραντζόλας, φωνάζει από χιλιόμετρα... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Wellcome που λεν και στο χωριό μου :cool:

• Like
Reactions: elpinor

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθατε εσύ και ο ΦρατΖόλας!!1 Αλλα γιατί τον κούρεψες τόσο κοντα? στην πρώτη φώτο είναι πολύ πιο ωραίος :love:

HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
56
Καλώς ήρθατε εσύ και ο ΦρατΖόλας!!1 Αλλα γιατί τον κούρεψες τόσο κοντα? στην πρώτη φώτο είναι πολύ πιο ωραίος :love:
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΟΣ!!!! (ναι φώναξε)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Χαχαχαχα καλά θεός ο Φραντζόλας :D (οκ έλιωσα με τη φωτό με το παπιγιόν, έτοιμος γαμπρός!!!:love:) Και κούκλος και πανέξυπνος και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προστατεύει τη ψυχική σου υγεία :ROFLMAO::ROFLMAO:

Καλώς σας βρήκαμε! Να τον χαίρεσαι!!!

• Like
Reactions: skylakos

HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
56
ουφ!καταφερα επιτελους να κατσω στην καρεκλα να σας πω τα νεα μου. ηταν δυσκολο να βρω την καρεκλα άδεια γιατι παει και καθεται ο αντιπαθητικος που μου φορτωσε η μανα μου για αδελφο. εγω αυτον δεν τον θελω και γιατι δεν ειμαστε το ιδιο γενος και γιατι δεν μένουν ποτέ τα χέρια της μάνας μου άδεια ωστε να χαϊδεύει και μένα. Αφήστε που όταν πάω να φάω, τότε ο αντιπαθητικος ερχεται και μου δαγκωνει τα πόδια για να παίξουμε. Εγω θελω να παίζω όταν θέλω ΕΓΩ!
Πάω και του τρώω το φαγητό (είναι τόσο νόστιμο) και η μάνα μας φωνάζει. πάλι εγώ την πληρώνω δηλαδή και ο αντιπαθητικος βγαίνει λάδι.
Επίσης μου αρέσει πολύ να βγαίνω στο μπαλκόνι και να τρώω αρμπαρόριζα και η μάνα μου ανησυχεί αν μου κάνει καλό αλλά ΕΓΩ ξέρω. Πείτε και εσείς ρε παιδιά τίποτα!
Γαβ! βάσανα που έχει η ζωή.
Ευτυχώς η μάνα μας με τραβολογάει παντού έξω μαζί της, και σε διακοπές και σε καφέ και σε κάτι λάσπες και...και...και...και ο αντιπαθητικός μένει σπίτι.
Βάζω και φωτογραφία να δείτε πόσο όμορφος είμαι και πόσο αντιπαθητικός είναι ο αντιπαθητικός
4C9D8833-5AD7-4C16-A40B-272D2F350033(1).jpg
και στα μούτρα σας αν πείτε το αντίθετο!!!! IMG_0644.jpg

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν