Baguette Magique

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου

Αγαπητές φιλες και φίλοι να σας συστήσω την “Baguette Magique!” (Γαλλικά: Μαγικό Ραβδί).
Η Baguette, μου δωρήθηκε με πολλή αγάπη από την Maggie Weber και το εκτροφείο “Palmhil Celebrity”. 15 χρόνια πριν το δώρο του ίδιου εκτροφείου, ήταν η Λάρα, ο 1ος μου σκύλος - οδηγός και η αφορμή για να ιδρύσουμε τη σχολή της Λάρα. Η Baguette θα γίνει ο τρίτος μου σκύλος - οδηγός, μετά τη Λάρα μου και τη Μέη μου. Είναι ακόμα τριών μηνών και η πορεία της, μέχρι να συναντηθεί με τη δική μου πορεία θα διαρκέσει περίπου, 1,5 χρόνο. Για να ξεκινήσει η Baguette εκπαίδευση και να ξανά αποκτήσω ένα ζευγάρι μάτια και μια σκιά, πρέπει πρώτα να μάθει να αγαπά τον κόσμο στον οποίο γεννήθηκε και του οποίου θα αποτελέσει ένα πολύτιμο μέλος. Να μάθει να αγαπά ανθρώπους και ζώα, να φέρεται κόσμια στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα μαγαζιά και να είναι γενικά, ένα ισορροπημένο σκυλάκι. Αυτά μπορεί να τα μάθει, μόνο αν γίνει μέρος της καθημερινότητας ενός ανθρώπου και της ζωής του. Χωρίς τους αναδόχους γονιούς (puppy walkers) δε μπορούν να υπάρξουν σκύλοι - οδηγοί τυφλών. Γι’ αυτό αν ενδιαφερεστε να μεγαλώσετε τη Baguette για εμένα ή ένα άλλο σκυλάκι της σχολής της Λάρα για κάποιον άλλον άνθρωπο που το χρειάζεται, στείλτε ένα μήνυμα!
Πολλοί με ρωτούν γιατί να το κάνουν: Επειδή θα γίνουν μέρος της εκπαίδευσης ενός σκύλου - οδηγού. Θα αποκτήσουν γνωσεις εκπαίδευσης στη βασική υπακοή από τις εκπαιδευτριες κινητικότητας με σκυλο - οδηγό της σχολής «Λάρα», θα ζήσουν την εμπειρία του να έχουν έναν σκυλο και θα δώσουν ένα μέρος από την ψυχή τους σε ένα πλάσμα που για 8 χρόνια θα βλέπει για έναν άνθρωπο. Αν ενδιαφερεστε, θα πρέπει να μένετε στο Νομό Αττικής, να μην έχετε παιδιά κάτω των 12 ετών (ή αν είναι κάτω των 12 να μπορούν να διαχειριστούν τη ρουτίνα του σκύλου) να έχετε εκπαιδευμένα και στειρωμένα κατοικίδια και να μπορείτε να παίρνετε μαζί σας το κουτάβι στη δουλειά και τις δραστηριότητές σας ή να μένει κάποιος μαζί του. Η σχολή προσφερει όλη την υλικοτεχνική υποστήριξη ώστε η εμπειρία αυτή να είναι πανέμορφη για όλους με ουρά ή χωρίς! Κρατάμε τα μαγικά ραβδιά μας αλλά δε μπορούμε να κάνουμε θαύματα χωρίς εσας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
εδώ: Facebook.com/ioannamaria στο [email protected] ή στη σελίδα: Facebook.com/laraguidedogs

27545273_10156025720777398_5009796840692877258_n.jpg

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Κ αν σ πω οτι το σκεφτομουν καποτε. Μπραβο πολυ καλο θα το πω σε οσους ξερω και θεωρω αξιους. Εμεις με το στειρωμενα τα χαλαμε αλλα ειναι μια απιστευτα ωραια κινηση για οποιον μπορει κ ενδιαφερεται.

• Like
Reactions: aliki_s and mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν