B.A.R.F. Θεσσαλονίκη

Goude

Member
27 Ιουλίου 2018
18
3
30
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος/α κανένα κάλο μαγαζί/petshop που να πουλάει ποιοτικό BARF κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη αλλά και Online shop δεν θα είχα θέμα.

• Like
Reactions: Hiraeth and Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Το καλύτερο μονο απο το χασαπη της γειτονιας για να φτιαξεις μονος/-η σου.
Δυστυχως καμια ετοιματζιδικη μπαρφ δεν εμπιστευομαι...
Στη Θεσσαλονικη εχουμε μερικες εταιρείες πχ barfers barf, rubis κ.α. που παραγουν ετοιμη μπαρφ, εχω παρει δοκιμαστικα 2 μαρκες και οι 2 δεν μου αρεσαν (φθηνες, δεν αναγραφεται ποσοστο κοκκαλου, ο σκυλος εχεζε ασβεστη μετα).
Στα μεγαλα πετ σοπ πουλανε τη natures food που παραγεται στην Αθηνα κι ειναι καπως καλυτερη αλλα και παλι ειχαμε θεμα με πολυ σκληρα κοπρανα.
Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να φτιαχνεις χειροποιητη μαρφ τσεκαρε τη dogmania και τη barf house, δες αν στελνουν εδω, η μηπως εχουν σημεια πωλησης.

• Like
Reactions: Goude

Goude

Member
27 Ιουλίου 2018
18
3
30
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει κάποια συνταγή στην οποία βασίζεται κάποιος ή απλά διαλέγεις το κρέας που θες και απλά βάζεις λαχανικά και ότι άλλο θες; Εγώ ήθελα να δοκιμάσω γιατί άκουσα καλά λόγια γενικά για αυτή την διατροφή από γνωστούς. Eγω στην μικρή μου δίνω καλή τροφή ACANA και Orijen.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
για την μπαρφ ισχυει 70% κρεας,10% κοκκαλο,15%λαχανικα,5%οργανα κ προσθετεις συμπληρωματικα ω3.
Πληροφοριακα να σου πω οτι του εμποριου εχουν τουλαχιστον 30-50% κοκκαλο.
Αλλα σχεδον κανεις δεν ζυγιζει μεχρι κ το τελευταιο γραμμαριο για ειναι ολα ισορροπημένα.
Για παραδειγμα μπορεις να δοσεις 1 ολοκληρο κοτοπουλο σε βαθος 3-4 ημερων (μιας κ φαινεται μικρο το σκυλακι σου) που ειναι γυρω στο 20-30% κοκκαλο με λιγο εξτρα στηθος για να πετυχεις τις αναλογιες, παντα στο περιπου.
Απαγορευεται το χοιρινο,ολα τα αλλα με καταψυξη 2-3 ημερων εισαι οκ.
Θα δεις σιγουρα αλλαγη,ειδικα στα κακα.

• Like
Reactions: Giwrgosm and vek