Α ρε κατακαημένε Λούκι ....Ψυχολογικά προβλήματα θα μου αποκτήσειχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!
Πως μου ξεφυγες εσυ! Ολες οι αλλες φωτο που εδειχναν το διωρο οργιο του σεξομανη σκυλου μου καταστραφηκαν....
Α ρε κατακαημένε Λούκι ....Ψυχολογικά προβλήματα θα μου αποκτήσειχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!
Πως μου ξεφυγες εσυ! Ολες οι αλλες φωτο που εδειχναν το διωρο οργιο του σεξομανη σκυλου μου καταστραφηκαν....
Καλά η δευτερη είναι πολύ καλή!!!! Πολύ αγριάδα!!!
Όλοι βγάλαμε με της Νατάσσας; Είναι καταπληκτική μηχανή. Επιτέλους τα σκυλιά μας (και το κατσίκι) βγαίνουν σε κίνηση αντί ένα θολό πράγμα. (Νατ, να τη πάρω τη Δευτέρα; )Να σημειωθεί παρακαλώ στα πρακτικά ότι έβγαλα κι εγώ την Λώρα φώτο με την καινούργια μηχανή της Νατάσσας.
OOO!!! Ευχαριστούμε πολύ για το κομπλιμάν!!! ΕΝτελώς αντικειμενικά και εγώ ερωτεύτηκα τη blue!! Το βλέμμα της δεν υπάαρχει!!!Εντελώς αντικειμενικά, ο Λούκι ήταν ο πιο κούκλος της παρέας. Φτου, φτου.
Άντε τώρα να φανταστείς ότι δίπλα από αυτή την ονειρική σκηνή (ok, λίγο το συρματόπλεγμα με "προσγειώνει") βρίσκονται 4ποδοι μαντράχαλοι που καβαλιούνται και 2ποδοι που κοπανάνε τσίπουρα!
Αχαχαχααααααααά! Εκεί θα ρθεις σφαίρα για να το δεις - ούτε τα χιλιόμετρα σε κολώνουν ούτε τίποτα!πάλι καλά δεν λές!!!!!????!!!!
φαντάζεσαι να καβαλιοντουσαν οι δίποδοι και να πίνανε τσίπουρα οι τετράποδοι???????????????jesus christ super star δηλαδή!!!!!!!!!!
Κάπου έχω ακόμα μια τέτοια ονειρική με τη Σοφία βόλτα τη μπέμπα με το καρότσι και δίπλα να συνοδεύει η Φαίδρα, μόνες τους. Σα σε άλλο κόσμο. (Από το ταπεινό hd κινητό αυτές )Άντε τώρα να φανταστείς ότι δίπλα από αυτή την ονειρική σκηνή (ok, λίγο το συρματόπλεγμα με "προσγειώνει") βρίσκονται 4ποδοι μαντράχαλοι που καβαλιούνται και 2ποδοι που κοπανάνε τσίπουρα!
Χαχαχα, καλό!πάλι καλά δεν λές!!!!!????!!!!
φαντάζεσαι να καβαλιοντουσαν οι δίποδοι και να πίνανε τσίπουρα οι τετράποδοι???????????????jesus christ super star δηλαδή!!!!!!!!!!
Άμα σου πω ότι συνέχισε την ημέρα της με λίγο agility και μάλιστα με αρκετή προσοχή και κουράγιο αναλογικά με τη κουραστική ημέρα που είχε. aja1:Η Λώρα της Νατάσσας, βλέπω, δεν χάνει ευκαιρία για agility
Δε ξέρω αν μπαίνει εδώ αλλά είναι γειτόνισσα κι έχουμε συναντηθεί σε βόλτες.άλλη κοπέλα με την κούκλα κέλλυ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ειναι ενας ενας ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!φτου να μην σας τον ματιασω!!!!πολυ ομορφος!!να ειστε καλα κ να τον προσεχετε παντα για ειναι ετσι!!!
Να'σαι καλά Άκη σ'ευχαριστούμε. Να χαίρεσαι κι εσύ τα δικά σου σκυλάκια!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ειναι ενας ενας ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!φτου να μην σας τον ματιασω!!!!πολυ ομορφος!!να ειστε καλα κ να τον προσεχετε παντα για ειναι ετσι!!!