Bόλτα Βασιλικά αύριο Πέμπτη 6/1

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
χαχχαχαχαχαχα!!!!!!!:D:D

Πως μου ξεφυγες εσυ! Ολες οι αλλες φωτο που εδειχναν το διωρο οργιο του σεξομανη σκυλου μου καταστραφηκαν....:cool:
Α ρε κατακαημένε Λούκι ....Ψυχολογικά προβλήματα θα μου αποκτήσει

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Χάρηκα πολύ που σας είδα μαζεμένους όλους. Ήταν πράγματι καλή ευκαιρία να βρεθούμε και ο καιρός όχι μόνο μας έκανε τη χάρη, ήταν τέλειος. :)
Ακόμα πιο τέλειο ήταν ότι οικογένειες με παιδάκια ήταν μια χαρά με το σκυλολόϊ!
IMG_1230..jpg IMG_1174..jpg
IMG_1192..jpg IMG_1226..jpg
IMG_1184..jpg

Να σημειωθεί παρακαλώ στα πρακτικά ότι έβγαλα κι εγώ την Λώρα φώτο με την καινούργια μηχανή της Νατάσσας.
Όλοι βγάλαμε με της Νατάσσας; :D Είναι καταπληκτική μηχανή. Επιτέλους τα σκυλιά μας (και το κατσίκι) βγαίνουν σε κίνηση αντί ένα θολό πράγμα. (Νατ, να τη πάρω τη Δευτέρα; :p )

Εντελώς αντικειμενικά, :rolleyes: ο Λούκι ήταν ο πιο κούκλος της παρέας. Φτου, φτου.

Χάρηκα πολύ που είδα επιτέλους τη Θέτιδα στο βουνό. Και ο Λέοντας χάρηκε. Έχω αποδεικτικά βίντεο. ;)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Εντελώς αντικειμενικά, :rolleyes: ο Λούκι ήταν ο πιο κούκλος της παρέας. Φτου, φτου.
OOO!!! Ευχαριστούμε πολύ για το κομπλιμάν!!! ΕΝτελώς αντικειμενικά και εγώ ερωτεύτηκα τη blue!! Το βλέμμα της δεν υπάαρχει!!!
Αλήθεια πόσο χρονών είναι??

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Άντε τώρα να φανταστείς ότι δίπλα από αυτή την ονειρική σκηνή (ok, λίγο το συρματόπλεγμα με "προσγειώνει") βρίσκονται 4ποδοι μαντράχαλοι που καβαλιούνται και 2ποδοι που κοπανάνε τσίπουρα! :p :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πάλι καλά δεν λές!!!!!????!!!!
φαντάζεσαι να καβαλιοντουσαν οι δίποδοι και να πίνανε τσίπουρα οι τετράποδοι???????????????jesus christ super star δηλαδή!!!!!!!!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
φαντάζεσαι να καβαλιοντουσαν οι δίποδοι και να πίνανε τσίπουρα οι τετράποδοι???????????????jesus christ super star δηλαδή!!!!!!!!!!
Αχαχαχααααααααά! Εκεί θα ρθεις σφαίρα για να το δεις - ούτε τα χιλιόμετρα σε κολώνουν ούτε τίποτα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σιγά μην ερχόμουν ...κι εγώ δίποδο είμαι!!!!
όρεξη έχω για τέτοια τώρα που κοντεύω τα δευτερα -άντα???????????

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Άντε τώρα να φανταστείς ότι δίπλα από αυτή την ονειρική σκηνή (ok, λίγο το συρματόπλεγμα με "προσγειώνει") βρίσκονται 4ποδοι μαντράχαλοι που καβαλιούνται και 2ποδοι που κοπανάνε τσίπουρα! :p :D
Κάπου έχω ακόμα μια τέτοια ονειρική με τη Σοφία βόλτα τη μπέμπα με το καρότσι και δίπλα να συνοδεύει η Φαίδρα, μόνες τους. Σα σε άλλο κόσμο. :) (Από το ταπεινό hd κινητό αυτές :p)

Χαχαχα, καλό! :D

Ακόμα κι εγώ που δεν πίνω, παρήγγειλα ένα τσιπουράκι.

Α είδαμε και το ημερολόγιο με τα βέλγικα μας super star τώρα που το θυμήθηκα.
Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη παρέα, δίποδη και τετράποδη.

Η Λώρα της Νατάσσας, βλέπω, δεν χάνει ευκαιρία για agility :p
Άμα σου πω ότι συνέχισε την ημέρα της με λίγο agility και μάλιστα με αρκετή προσοχή και κουράγιο αναλογικά με τη κουραστική ημέρα που είχε. :paja1:

άλλη κοπέλα με την κούκλα κέλλυ
Δε ξέρω αν μπαίνει εδώ αλλά είναι γειτόνισσα κι έχουμε συναντηθεί σε βόλτες.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Για να μην ανοίγω νεό θέμα... εμείς σε μία ωρίτσα θα είμαστε Βασιλικα. Ολοι οι καλοί χωράνε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμεις ειμαστε οικογενειακος αρρωστοι!!
Η Μονα αναρωνει απο την χτεσινη εμεβασουλα- και εγω και ο καλος μου εχουμε αρπαξει χοντρο κρυολογημα με δεκατα, βηχα, βουλομενες μυτες- ολο το πακετο δηλαδη. Με το ζορι πηγα Supermarket- και ετσι εμεις απεχουμε για σημερα τουλαχιστον!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ειναι ενας ενας ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!φτου να μην σας τον ματιασω!!!!πολυ ομορφος!!να ειστε καλα κ να τον προσεχετε παντα για ειναι ετσι!!!
Να'σαι καλά Άκη σ'ευχαριστούμε. Να χαίρεσαι κι εσύ τα δικά σου σκυλάκια!