BΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θέλω την βοήθειά σας άμεσα!!!!Λόγω πολύ, πάρα πολύ κακής συνεννόησης ήρθε στα χέρια μου ένα κουτάβι 3 μηνών!Έχω 2 πολύ σημαντικά προβλήματα!
1ον δεν έχω τι να το ταίσω!Τι έχετε να μου προτείνεται;
2ον αύριο πρέπει να το κάνω ένα ταξίδι τουλάχιστον 6 ωρών με το αυτοκίνητο!Πως να γίνει η διαδικασία ωστε να είναιόσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για το κουτάβι!
Δώστε μου τα φώτα σας!!!!!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Καταρχήν ηρέμησε!!!:D:p

1. Ξέρω και γώ..Δώσε ρύζι με κοτοπουλο ξεψαχνισμενο κ βραστό.

2. πάρε ένα κιβώτιο μεταφοράς κ βάλτο εκεί με παιχνίδια κ στρώσε κάτω καμια πετσετα κ πάνα(μήπως κάνει κανέναν εμετό..).
Μην το ταίσεις το πρωί καλύτερα. Προφανώς δεν έχει κάνει εμβόλια οπότε αν κάνεις στασεις μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο να κατεβαίνει..:(
Εγώ όταν έφερα τη δική μου την κατέβαζα ίσα ίσα για να τα κάνει σε όσο πιο καθαρο μέρος μπορούσα να βρώ..
Θα σου πουν και οι πιο εμπειροι από κουτάβια γιατί τα έχω ψιλοξεχάσει κιόλας..

Καλή τύχη!!!!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Γαλοπούλα βραστή, καπνιστή, κοτόπουλο βραστό, ζαμπόν, σε περίπτωση που δεν έχεις τίποτα από αυτά εγώ θα έδινα έστω και κοτοπουλάκι ψητό (παραγγελία). Όσον αφορά για το αυτοκίνητο εαν έχεις κουτί μεταφοράς βάλτο εκεί με κάποιο παιχνίδι μέσα. Δεν διευκρινίζεις αν έχει κάνει εμβόλια. Ωστόσο νομίζω οτι είτε έχει κάνει, είτε όχι θα χρειαστείς να κάνεις συχνές στάσεις κάθε μία ώρα ώστε να του δίνεις νερό. Εάν δεν έχεις κιβώτιο μεταφοράς νομίζω οτι καλύτερα θα είναι να το βάλεις κάτω και πίσω ώστε να είναι πιο ασφαλές. Καλό ταξίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φοίβος δώσε και άλλες πληροφορίες..
Από που το πήρες ?τι του εδίναν αυτοί?
Μια καλή τροφή για puppies..
Σήμερα τι να του δώσεις?
Δωσε ρυζακι με κοτοπουλακι..

Πως να το πάρεις στο ταξίδι..

Πήγαινε το σήμερα μια βολτούλα με το αυτοκίνητο να δεις αντιδράσεις αν ζαλίζεται..και αν ζαλίζεται πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου να σου πει κάποιο φάρμακο για την ναυτία..
Μην το ταισεις πριν το ταξιδι για 2-3 ωρες.
Τώρα για το που να το έχεις?
Είναι μεγάλο κουτάβι?
Τι ράτσα είναι?
Αν ασφάλιζες κάπως στο πίσω κάθισμα μια κούτα ανοιχτή και μέσα αυτό?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κατάρχήν σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε τόσο άμεσα!Ήδη μαγειρεύω ριζάκι με κοτοπουλάκι!Ευτυχώς είχα στο ψυγείο κοτόπουλο!
Το κουτάβι δεν είναι δικό μου αλλά λόγω σοβαρών οικογενιακών υποθέσεων του ιδιοκτήτη με τον οποίο δεν μπορώ να επικοινωνίσω εκεί που βρίσκεται και πολλών άλλων συγκυριών το κουτάβι για σήμερα κι αύριο στο ταξίδι θα είναι μαζί μου!Είναι 3 μηνών ημίαιμος Γ.Π. και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα εμβολίων και αποπαρασίτωσης!Λεπτομέρειες δεν ξέρω δεν έχω εγώ το βιβλιάριο!
Το σίγουρο είναι ότι ζαλίζεται στο αμάξι γιατί ήδη έκανε εμετό σε μια απόσταση 10 λεπτών όταν πήγα να τον φέρω στο σπίτι μου!Οπότςε θα μιλήσω αύριο με έναν κτηνίατρο για κάτι για την ναυτία!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!!!!!!:):):):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ κοτόπουλο-λίγο ρύζι
όχι κόκαλα και λίπη
όχι πέτσες

΄βαλε κι ελάχιστο ελαιόλαδο-και λίγο φέτα(πλυμένη με νερό)

και στο ταξίδι αγκαλιά
πρίν το ταξίδι θα το έχεις κουράσει(σχετικό αυτό,τόσο μωρό που είναι-μην το "κάψεις" κίολας
αγκαλιά λοιπόν και μόλις δυσανασχετεί,αν έχει περάσει αρκετή ώρα,στάση και τσισάκια.ή εμετός,θα καταλάβεις...

για την ζάλη-καλά είναι να έχει το πρόσωπο του προς την πλευρά που κατευθύνεσται αλλά δύσκολο για Γ.Π. σε αυτοκινητο -κι ας είναι 3 μηνών

και πού σαι!καλόπιανέ το για να σε εμπιστευεται
και κράτα λίγο κοτοπουλάκι να έχεις να κερνάς ,λίγο-λίγο, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

αν ξέχασα τίποτα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς η αγκαλιά αποκλειεται γιατί εγώ θα οδηγώ και θα είμαι μόνος στο αμάξι...:(:(:(Γι αυτο έχω φάει μια μικρή φρίκη!
Τώρα κοιμάται αλλά γενικά δεν σταματάω να ασχολούμαι μαζί του γι αυτό ακριβώς τον λόγο να με συνηθήσει και να με εμπιστευτεί οσο γίνεται περισσότερο!:):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τώρα κοιμάται αλλά γενικά δεν σταματάω να ασχολούμαι μαζί του γι αυτό ακριβώς τον λόγο να με συνηθήσει και να με εμπιστευτεί οσο γίνεται περισσότερο!:):)
Γι'αυτό, ή γιατί είναι γλύκας ο κούταβος και έχεις ψαρώσει??:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θέλει πολύ προετοιμασία και υλικά έτσι

πρέπει να κάνεις δοκιμαστικές βόλτες με το αυτοκίνητο
ίσως περιλαίμιο και λουρί δεμένο απο πιό πίσω απο το πίσω κάθισμα ή στο σίδερο απο τα κεφαλάρια του καθίσματος.
ίσως και κάποια εμπόδια αλλά μάλλον θα μπορέσει να πηδήσει αν δεν είναι δεμένος

πρέπει να συνηθίσει να κάθεται στο πίσω κάθισμα μόνος του

Το Κέρασμα να μην ξεχνάς και την κούραση και την εμπιστοσύνη

και ίσως και νηστικός πρίν το ταξίδι ακόμα καλύτερα...και τα κεράσματα θα "πιάνουν" καλύτερα και λιγότερα να βγάλει θα έχει...αν έχει τέτοια ευαισθησία δηλαδή...

Καλή Τύχη και το μαγικό κοτόπουλο μαζί σου

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γι'αυτό, ή γιατί είναι γλύκας ο κούταβος και έχεις ψαρώσει??:p
εεεεε...η αλήθεια έιναι...εεεε....ξέρεις εγώ....για το ταξίδι αλλιώς εγώ.....εεε δεν τα πολυσυμπαθώ κιόλας τα σκυλιά....Ξέρεις!!!!!:p:p:p:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
θέλει πολύ προετοιμασία και υλικά έτσι

πρέπει να κάνεις δοκιμαστικές βόλτες με το αυτοκίνητο
ίσως περιλαίμιο και λουρί δεμένο απο πιό πίσω απο το πίσω κάθισμα ή στο σίδερο απο τα κεφαλάρια του καθίσματος.
ίσως και κάποια εμπόδια αλλά μάλλον θα μπορέσει να πηδήσει αν δεν είναι δεμένος

πρέπει να συνηθίσει να κάθεται στο πίσω κάθισμα μόνος του

Το Κέρασμα να μην ξεχνάς και την κούραση και την εμπιστοσύνη

και ίσως και νηστικός πρίν το ταξίδι ακόμα καλύτερα...και τα κεράσματα θα "πιάνουν" καλύτερα και λιγότερα να βγάλει θα έχει...αν έχει τέτοια ευαισθησία δηλαδή...

Καλή Τύχη και το μαγικό κοτόπουλο μαζί σου
Για να κάνω τα πράγματα ακόμα χειρότερα δεν έχω περιθόριο να φύγω μετά από αύριο λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα... Οπότε πολύ τύχη και έλπίδα ότι όλα θα πανε καλά....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτό ήταν!Ο σκυλάκος πήγε στην οικογένια του αφεντικού του!:)
Βρήκα χθές ένα πλαστικό πλέγμα από αυτά που είναι για τα μπαλκόνια για τα μωρά αν καταλαβαίνεται ποια εννοώ και το στερέωσα πίσω από τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού για περισσότερη ασφάλεια,τον έδεσα και με το λουρί, τον είχα και με μια κουτίτσα με κουβερτουλά και κάτι παιχνιδάκια που του πήρα πριν φύγω και πηγαίνωντας σιγά σιγά και κάνοντας στάση σχεδόν κάθε ώρα τελικά φτάσαμε!:)
Αλλά να σας πώ κάτι;Τώρα μου λείπει ο σκασμένος....:(:(:(