AYPA - Mια υπέροχη λαμπραντορίνα

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Αυτό είναι κάτι που όλοι μας πιστεύω το έχουμε σκεφτεί ή πει...

Δυστυχώς όπως λέει και ένας φίλος η φόλα είναι το μόνο έγkλημα που δεν έχει τιμωρία! Είναι απίστευτα δύσκολo να τον πιάσεις αυτόν που τη ρίχνει :mad:
το ξερω :mad: ! αν ποτε πετυχω κανενα κτηνος ομως εν ωρα δρασης δεν ξερω πως θα αντιδρασω. με τοσα περιστατικα που ακουω με πνιγει το παραπονο. μαλλον αυτος νοσοκομειο και εγω φυλακη .....

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Πολύ κρίμα... Θλίβομαι κάθε φορά που ακούω τέτοια περιστατικά...
Όσοι μένετε κοντά σε δάσος, βουνό, κλπ να γνωρίζετε ότι κάποιοι ρίχνουν φόλες για τις αλεπούδες και τις νυφίτσες. Οι φόλες δεν προορίζονται πάντα για τα σκυλιά. Οπότε τα μάτια όλων 1014!!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Ο θειος μου εχει 5 labrador. Ολα εκτροφικα. H θεια μου τα βγαζει βολτα μισα μισα. Ε, χθες κρατουσε ενα στο λουρι και την Αυρούλα την ειχε λυτη. Ολο αυτο μεχρι να πανε σ' ενα ποταμακι που εχουν λιγο πιο κατω απο το σπιτι και παιζουν, σε αποσταση 150 μετρων. Εκει εγινε το κακο. Οπως τους ειπε ο κτηνιατρος, καποιος πεταξε φολες διοτι του πηγαν το 3ημερο κι αλλα σκυλια.

.
λυπάμαι πολύ!:(
μήπως να ανέφερες και το μέρος που συνέβη;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Eχεις δικιο. Eιναι εξω απο τον Βολο. Στους προποδες της Μακρυνιτσας. Δε θυμαμαι ακριβως το ονομα της περιοχης.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
λυπάμαι πολύ και είναι αρκετά δύσκολο να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου μην τρώει απο κάτω πόσο μάλλον όταν είναι λαίμαργο.ίσως να περνάει καλύτερα εκεί που βρίσκεται.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
To φαινομενο μου φαινεται ειναι σε εξαρση.

Αντι να πηγαινουμε καλυτερα, παμε χειροτερα. Ειλικρινα το λεω, ετσι και πιασω καποιον να βαζει φολες θα τη βαλω να τη φαει.

Σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση. να προσεχετε τα σκυλια σας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97