AYPA - Mια υπέροχη λαμπραντορίνα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Απο χθες αυτο το υπεροχο ζουζουνι δεν υπάρχει πια. Εξ' αιτίας καποιου υπάνθρωπου που απλώς πεταξε μια φόλα.

Ποσταρω σ' ενα χωρο που ξερω οτι θα με καταλαβουν. Δεν εχει κανενα νοημα, το ξερω. Απλώς θελω να κανω κατι για την σκύλα που σταθηκε αφορμη να αγαπησω τα Λαμπραντορ.

Γεια σου Αύρα.

AYPA.jpg

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κοριτσάκι μου.... καλό σου ταξίδι και ελπίζω το δίποδο να λάβει τα ίδια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Καλό της ταξίδι :(

Μία φορά, δεν θα πιαστεί ένας...μία :mad:

Απ'ότι μπορώ να καταλάβω από τις φωτό, δεν ήταν αδέσποτη ε;
Πως την πάτησε ρε συ; Σε βόλτα; Λυτή; Πως;

demis

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
55
1
Ν. Φάληρο
stop-stis-foles.jpg
Υπήρχαν-υπάρχουν και δυστυχώς θα συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοιου είδους υποκείμενα (αλλιώς θέλω να τους χαρακτηρίσω, αλλά θα πέσει λογοκρισία...) που αφαιρούνε ζωές από τέτοια αθώα πλάσματα. Αίσχος και ντροπή ηλίθιοι υπάνθρωποι ! :mad:

Καλό σου ταξίδι ομορφούλα !

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν ηταν αδεσποτη, αντιθετως.

Ο θειος μου εχει 5 labrador. Ολα εκτροφικα. H θεια μου τα βγαζει βολτα μισα μισα. Ε, χθες κρατουσε ενα στο λουρι και την Αυρούλα την ειχε λυτη. Ολο αυτο μεχρι να πανε σ' ενα ποταμακι που εχουν λιγο πιο κατω απο το σπιτι και παιζουν, σε αποσταση 150 μετρων. Εκει εγινε το κακο. Οπως τους ειπε ο κτηνιατρος, καποιος πεταξε φολες διοτι του πηγαν το 3ημερο κι αλλα σκυλια.

Μα προσεχετε τα σκυλια σας παιδια. Εγω σοκαριστικα. Ειναι απ' αυτα που λες δεν γινονται... Ειναι αδικο. Αυτα τα σκυλια μονο καλοσυνη εχουν μεσα τους, ποτε δεν εχουν πειραξει κανενα.

Τελος παντως τωρα παει, δεν εχει νοημα ολο αυτο.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Η Αυρα ηταν λυτη διοτι παντα ακολουθει. Ηταν μολις 5 ετων. Σαν πιο μεγαλη την ειχαν συχνα λυτη. Αυτο ηταν το λαθος. Αλλα αν δειτε το σπιτι. Στη μεση του πουθενα, μεσα σ' ενα δασος. Με ελαχιστα σπιτια γυρω. Αλλα ακομα κι εκει υπήρξε καποιος ασυνειδητος.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Λυπάμαι πολύ. Το έχω περάσει και εγώ. Η βλακεία δεν έχει όρια δυστυχώς και μέχρι να φύγει μια γενιά γέρων από την περιοχή μου φαίνεται συνεχίσει να συμβαίνει φοβάμαι . Έχουν ρίξει σε σκύλο μου, γιατί μου ζήτησαν να τους τον χαρίσω και δεν ήθελα.

Τι να πω. Απλά λυπάμαι..

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Κρίμα... αλλά ξέρεις τι λένε! Τα σκυλιά πάνε στον παράδεισσο!;)Εκεί δεν θα υπάρχουν φόλες για να πειράξουν την μικρή Αυρα!!!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Λυπάμαι πολύ. Το έχω περάσει και εγώ. Η βλακεία δεν έχει όρια δυστυχώς και μέχρι να φύγει μια γενιά γέρων από την περιοχή μου φαίνεται συνεχίσει να συμβαίνει φοβάμαι . Έχουν ρίξει σε σκύλο μου, γιατί μου ζήτησαν να τους τον χαρίσω και δεν ήθελα.

Τι να πω. Απλά λυπάμαι..
Εμένα μου τον πυροβόλησαν στο χωριό επειδή παιρνούσε μπροστά απο το σπίτι τους..... Δεν είναι εξοργιστικό;:mad::mad::mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Η Αυρα ηταν λυτη διοτι παντα ακολουθει. Ηταν μολις 5 ετων. Σαν πιο μεγαλη την ειχαν συχνα λυτη. Αυτο ηταν το λαθος. Αλλα αν δειτε το σπιτι. Στη μεση του πουθενα, μεσα σ' ενα δασος. Με ελαχιστα σπιτια γυρω. Αλλα ακομα κι εκει υπήρξε καποιος ασυνειδητος.
Eίναι απίστευτο..ούτε στην μέση του πουθενά δεν μπορείς να έχεις ελεύθερο τον σκύλο σου. Δεν είναι ασυνείδητοι απλά είναι εγκληματίες. Πότε θα έρθει η ώρα να πιάσουν κάποιον δεν ξέρω, την περιμένω όμως με μεγάλη λαχτάρα.
Κρίμα η ψυχούλα, κρίμα..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Λυπαμαι πολυ :(. Ειναι απλα εξοργιστικο. Εναν να βρω μπροστα μου! ΕΝΑΝ!
Αυτό είναι κάτι που όλοι μας πιστεύω το έχουμε σκεφτεί ή πει...

Δυστυχώς όπως λέει και ένας φίλος η φόλα είναι το μόνο έγkλημα που δεν έχει τιμωρία! Είναι απίστευτα δύσκολo να τον πιάσεις αυτόν που τη ρίχνει :mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97