Ay puppito!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα. Εχω φαει χοντρο μπερδεμα με τα ποσοστα τις μαρκες κλπ.. Το σκυλι μου ειναι 2 μηνων και μου είπανε οτι πλεων δε χρειαζεται να του δινω γαλα σκονη αλλα να αρχισω να του βαζω και κροκετες μεσα για να τις μαλακωνω κλπ. οκ. Μπορειτε να μου πειτε ακριβως πια μαρκα ειναι η καλυτερη, τι ακριβως να του παρω περαιτερω ωστε να είναι μια υγειέσατη κούκλα? Οσο και αν έψαξα υπαρχουν τοσες διαφορετικες γνώμες που μπερδευτικα πολυ περισσοτερο... Μπορω να εχω καποια συγκεκριμενη.. "γραμμη" ? Θα το εκτιμουσα πολυ.. σας ευχαριστω πολυ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
tasosrules, διάβασε προσεκτικά τα θέματα στην κατηγορία «Διατροφή και άσκηση» και θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου! :wink:
Αν παρόλα αυτά, εξακολουθήσεις να έχεις απορίες, εμείς εδώ είμαστε! :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν είναι 2 μηνών το γάλα δεν φτάνει, άρχισε μία τροφή επειγόντως ... θα πάρεις αρχικά μία με μικρή κροκέτα ... μερικές μάρκες που αναφέρονται στην ενότητα δεν έχουν ... θα την μουλιάζεις στο γάλα, αλλά όχι ολη την ποσότητα που χρειάζεται, τις πρώτες μέρες θα βάζεις πιο λίγο, με το γάλα σε αραίωση όπως οι οδηγίες του ... μετά από 4-5 μέρες, θα αραιώνεις λιγότερη σκόνη γάλα στο ίδιο νερό, και θα αυξήσεις την τροφή στην δοσολογία που λέει ... μην κρατήσεις το γάλα πάνω από 15 μέρες ... λογικά θα τρώει ξηρά με νερό σκέτο στο διάστημα αυτό ... αν έχεις πρόβλημα ξαναρώτα ..

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα! Σημερα της αγορασα κροκετες για κουταβακια, δε θυμαμαι μαρκα απλα η σακουλα ηταν κοκκινο χρωμα. Της πηρα και ενα πρασινο σωληνακι σε μορφη συριγγας που εχει κρεμουλα για τα σκουλικια και της πηρα και ενα μικρο λουρακι για το λαιμο, ενα πλαστικο παιχνιδι και ενα κοκκαλο καφε για τα δοντια της. Με το που της εβαλα το γαλα με τις κροκετες περιττο να πω οτι τις ξεσκισε! χαχα δωξα τω θεω πιστευω οτι γενικα δε θα εχουμε προβλημα με το φαγητο!!!

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
tasosrules said:
Καλησπερα! Σημερα της αγορασα κροκετες για κουταβακια, δε θυμαμαι μαρκα απλα η σακουλα ηταν κοκκινο χρωμα.
Μ'αρέσεις tassorules γιατί την ψάχνεις τη δουλειά.... :lol: :lol:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Σημασια εχει οτι η μικρη τις κατασπαραξε! Ηθελα να της παρω κατι μεχρι να παω στη θεσσαλονικη οπου θα ξεκινησουμε κανονικα. Ρωτησα τον κτηνιατρο ποσο κοστιζει να μου κανει το εμβολιο της και μου ειπε 5 ευρω! διοτι λεει δε βαζει την εργασια. Να την παω λετε εδω? εγω ψηνομαι γιατι δε νομιζω να εχουν διαφορα τα εμβολια αλλα οτι καποιοι ψιλοτσιμπανε τις τιμες

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Βασίλης said:
tasosrules said:
Καλησπερα! Σημερα της αγορασα κροκετες για κουταβακια, δε θυμαμαι μαρκα απλα η σακουλα ηταν κοκκινο χρωμα.
Μ'αρέσεις tassorules γιατί την ψάχνεις τη δουλειά.... :lol: :lol:
Γιατι σε αυτο το forum να κυριαρχει η ειρωνια? Κρυβουμε ισως με αυτο τον τροπο πρωσοπικες μας ανασφαλειες? Η τροφη λεγοταν νομιιζω Daily η καπως ετσι και δεν ειναι δικη σου δουλεια το αν "την ψαχνω τη δουλεια" εγω. Εγινα σαφης? Αν ηθελες θα μπορουσες να μου δωσεις τη "συμβουλη" σου στην αρχη του topic οταν εγω ρωτουσα να μου συνιστησετε καποια προιοντα αντι να περιμενεις απλα να "σπασεις πλακα με τον ασχετο". καταλαβες? Τραβα ταισε το σκυλακι σου τωρα και να προσεχεις την επομενη φορα. Αντε γεια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
tasosrules said:
Σημασια εχει οτι η μικρη τις κατασπαραξε! Ηθελα να της παρω κατι μεχρι να παω στη θεσσαλονικη οπου θα ξεκινησουμε κανονικα. Ρωτησα τον κτηνιατρο ποσο κοστιζει να μου κανει το εμβολιο της και μου ειπε 5 ευρω! διοτι λεει δε βαζει την εργασια. Να την παω λετε εδω? εγω ψηνομαι γιατι δε νομιζω να εχουν διαφορα τα εμβολια αλλα οτι καποιοι ψιλοτσιμπανε τις τιμες
το 5απλο εμβολιο εχει στην αγορα 7-8 ευρω.
Οταν ο γιατος σου το κανει με 5- εμενα κατι θα μου βρομουσε!!!
Δεν θα βαλει και απο την τσεπη του νομιζω!

Οσο για τις τροφες : δεν τις αγοραζουμε με βαση το χρωμα της σακουλας, αλλα βαση των συστατικων!
Πρωτο συστατικο θα επρεπε να ειναι το κρεας- για να μεγαλωσει το κουταβι σου σωστα!
Ετσι και αλλιος αργησες πολυ να της δοσεις στερεα τροφη!
Απο 3ον εβδομαδων δινουν συμπληρωμα οι "κανονικοι" εκτροφεις και οταν παρεις το κουταβι στης 8-10 εβδομαδες τρωει κανονικα και εχει απογαλακτισει αρκετο καιρο!

Διαβασε λιγο εδω περα τα περι διατροφης.
Εξαλλου ενα πολυ μικροσωμο σκυλακι εχεις- ο κοστος για την τροφη ειναι μηδαμινος και ετσι ειναι πολυ ευκολα να τις προσφερεις το καλυτερο!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
tasosrules said:
Γιατι σε αυτο το forum να κυριαρχει η ειρωνια? Κρυβουμε ισως με αυτο τον τροπο πρωσοπικες μας ανασφαλειες? Η τροφη λεγοταν νομιιζω Daily η καπως ετσι και δεν ειναι δικη σου δουλεια το αν "την ψαχνω τη δουλεια" εγω. Εγινα σαφης? Αν ηθελες θα μπορουσες να μου δωσεις τη "συμβουλη" σου στην αρχη του topic οταν εγω ρωτουσα να μου συνιστησετε καποια προιοντα αντι να περιμενεις απλα να "σπασεις πλακα με τον ασχετο". καταλαβες? Τραβα ταισε το σκυλακι σου τωρα και να προσεχεις την επομενη φορα. Αντε γεια.
Τι έγινε πάλι βρε παιδιά...? :(
Ειρήνη ημίν ωρε, μέρα που ‘ναι σήμερα!

Βρε Τάσο, μπορεί να ξεκινήσαμε λίγο «έντονα» (οπότε καταλαβαίνω την επιφύλαξη σου), αλλά θεωρώ πως εξακολουθείς να είσαι προκατειλημμένος και να γίνεσαι άδικος.

Μια παρέα είμαστε όλοι μας! Να βοηθήσουμε προσπαθούμε! Απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του!
Ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί και ας σταματήσουμε να παρεξηγούμε ο ένας τον άλλον!

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
Τι έγινε πάλι βρε παιδιά...?
Ειρήνη ημίν ωρε, μέρα που ‘ναι σήμερα!
Να σαι καλά Rottie για το ενδιαφέρον, η παρεξήγηση με το tasosrules λύθηκε!! :lol: :lol:

Εφάρμοσα αυτό που μου πρότεινε,

Τραβα ταισε το σκυλακι σου τωρα και να προσεχεις την επομενη φορα.
και όλα καλά!!! :lol: :lol:

Υ.Γ. tasosrules πλάκα κάνω!!!!! :lol: :lol:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
denis said:
Αν είναι 2 μηνών το γάλα δεν φτάνει, άρχισε μία τροφή επειγόντως ... θα πάρεις αρχικά μία με μικρή κροκέτα ... μερικές μάρκες που αναφέρονται στην ενότητα δεν έχουν ... θα την μουλιάζεις στο γάλα, αλλά όχι ολη την ποσότητα που χρειάζεται, τις πρώτες μέρες θα βάζεις πιο λίγο, με το γάλα σε αραίωση όπως οι οδηγίες του ... μετά από 4-5 μέρες, θα αραιώνεις λιγότερη σκόνη γάλα στο ίδιο νερό, και θα αυξήσεις την τροφή στην δοσολογία που λέει ... μην κρατήσεις το γάλα πάνω από 15 μέρες ... λογικά θα τρώει ξηρά με νερό σκέτο στο διάστημα αυτό ... αν έχεις πρόβλημα ξαναρώτα ..
Χμ... Σημερα ειχα στο χερι μου καμια δεκαρια κροκετακια... και της εδινα ενα ενα και ταετρογε! χωρις να ειναι μαλακωμενα στο γαλα! κανει να της δινω σκετη την ξηρη τροφη μιας και φαινεται οτι την τρωει η δεν πρεπει να ειναι τοσο αποτομη η αλλαγη????

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
tasosrules said:
Χμ... Σημερα ειχα στο χερι μου καμια δεκαρια κροκετακια... και της εδινα ενα ενα και ταετρογε! χωρις να ειναι μαλακωμενα στο γαλα! κανει να της δινω σκετη την ξηρη τροφη μιας και φαινεται οτι την τρωει η δεν πρεπει να ειναι τοσο αποτομη η αλλαγη????
Εγώ πάντα τη μουλιάζω στο νερό.

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
oscar said:
το thread "ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ " ειναι 2 σελιδες μεχρι στιγμης.
καλο ειναι να το διαβασουμε.

οσο για την παραπανω εταιρεια.δες αυτο.

δικαστικη αγωγη στη royal canin
http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=489
εμ εγω διαβασα στ συγκεκριμενο τοπικ οτι ψαχνει για τριφη, κ ειπα τι δινω εγω στ σκυλακι μου... δε διαβασα κ ολα τα αλλα τοπικσ δεδομενου οτι συνδεομαι από το pda μου... :( θες ν μου πεις σε τι αναφερεσαι?

οσο για τν εταιρεια, δε το ξερα.. κ για τι eukanuba ειχαν ακουστει τετοια.
αλλα δε ξερω κατά ποσο ισχυουν. αλλα κι αν ισχυουν, δε μπορουμε ν κατηγορησουμε ολοκληρη τν εταιρεια επειδη 2 παρτιδες βγηκαν ελλατωματικες... εννοειται οτι αν αυτο συνεβαινε στ δικο μου σκυλι, θα τους ειχε παρει ο διαολος, αλλα τωρα βλεπω τα πραγματα μ ψυχραιμια.
Ειμαι ρεαλιστρια κ δυστυχως ξερω οτι αυτά συμβαινουν...
Εδω εγω, π εχω κανει θυρεοειδεκτομη κ παιρνω κάθε μερα ορμονη, ετυχε μια φορα το φαρμακο να ναι ανενεργο.Ομως αυτή ηταν η εξαιρεση γιατι ολες τις αλλες φορες ειναι μια χαρα....

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα συμφωνήσω μαζί σου μέχρι ένα σημείο.

φυσικά και τυχαίνουν.

όταν όμως ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΄τυχαίνουν΄ συχνότερα κάτι βρωμάει.

επίσης.

καλό είναι να διαβάσεις και τα άλλα post.

που ξέρεις μπορεί να βρείς κάτι κανούργιο.