ARIS και Κώστας :Λίγη από την υπακοή

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Ας το πούμε έτσι. Στο βιντεάκι δεν είναι "οικιακή " η υπακοή. Με την έννοια οτι δεν το στέλνεις για ένα κάτσε σήκω μόνο αλλά χτίζεις σχέση και προχωράς.

Να με συγχωρείτε για τους χρόνους, για πράγματα που δεν βγάζουν νόημα ώρες ώρες αλλα το iphone θα το πετάξω απο το παράθυρο καμιά μέρα. Έχει αυτό το αυτόματο λεξικό και με σκίζει πριν revier xaaxaxaxa. Κρανης ρε φίλε εκθεσιακό έχεις μην αρχίσουμε τώρα.....χαχαχαχαχα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω δεν μπορω να μιλησω παιδια δυστυχως γιατι εχω φοβικο κουταβι και δεν ειμαι καλος δασκαλος
ηπλακα ειναι ομως να δεις αυτο το φοβικο κουταβι αυριο μεθαυριο πολυ μπροστα..
τοτε θα ειμαι θεος..αλλα μεχρι τοτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
αλλα επειδη δε μπορω να το κραταω κλειστο το ρημαδι ειπε σωστα ο κρανης οτι ειναι αγωνιστικη υπακοη!
και μπραβο στα παιδια που ασχολουνται με τα σκυλια τους και ας ειναι και ροτι:D

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Ο dimitris-b μίλησε με πολύ στόμφο για την εργασία γιατί σε σχέση με άλλες χώρες είναι αρκετά πίσω στην Ελλάδα. Με αυτή τη λογική ναι συμφωνώ και εγώ ότι το μέλλον είναι εκεί. Δεν γίνεται να έχει στο εξωτερικό κάθε γειτονιά το club της και εδώ να το ψάχνουμε με την καραμπίνα.

Επίσης ρε παιδιά μην απαξιώνετε έτσι την σχέση που δημιουργείται απο την εργασία μεταξύ κυναγωγού και σκυλιού. Αφού και εσείς τα βλέπετε ακόμα και από εκπαιδευτές που υποτίθεται οτι εκπαιδεύουν για φύλαξη κλπ πως ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι κάνουν. Από την εργασία μαθαίνεις το ζώο, το ψυχολογείς, ανοίγει ένα άλλο επίπεδο κατανόησης μεταξύ του ιδιοκτήτη και του σκύλου του.
Αυτό δεν μαθαίνεται στον καναπέ με χάδι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97