Aragon

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!
πέρνα να τον δούμε από κοντά κανένα απόγευμα!
Να τον χαίρεσαι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Σας ευχαριστώ και τις δύο!
Προς το παρόν το πρόγραμμα δε μας το επιτρέπει, αλλά το καλοκαίρι θα έρθουμε σίγουρα, Μυρτώ.

Ορίστε κι άλλη μια
1902765_488653554590018_1563876065_n.jpg

• Like
Reactions: Marion_Russel

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πάρα πολύ όμορφος! Να σου ζήσει!
Πραγματικά, το avatar πρέπει να αλλαχτεί πάραυτα.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Τέλεια! :)
Και μιας και εισακούονται οι παρακλήσεις των θαυμαστών του μπορείς να μας γράψεις λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα του;
Εντάξει, παραδέχομαι ότι είναι πλεονεξία αλλά τέτοιος σκύλαρος δεν περνά απαρατήρητος!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τέλεια! :)
Και μιας και εισακούονται οι παρακλήσεις των θαυμαστών του μπορείς να μας γράψεις λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα του;
Εντάξει, παραδέχομαι ότι είναι πλεονεξία αλλά τέτοιος σκύλαρος δεν περνά απαρατήρητος!
Φυσικά!
Αν και πιστεύω ότι είναι χαζοκούταβος ακόμα και ίσως κάποιες συμπεριφορές αλλάξουν με τον καιρό.

Είναι εκπαιδεύσιμος αλλά και αρκετά πεισματάρης (όχι όσο εγώ όμως:rolleyes:).

Ενθουσιώδης με τους καλεσμένους στο σπίτι αλλά στη βόλτα δεν επιζητά τα χάδια, πιο πολύ τα ανέχεται θα έλεγα. Έχει δείξει κάποια σημάδια ,που δεν ξέρω να πρέπει να τα χαρακρηρίσω φύλαξη, τον τελευταίο χρόνο με έμφαση στις βραδινές βόλτες μας που όταν βλέπει ανθρώπους (έστω κι αν δεν είναι καν κοντά μας, αρκεί να είναι στο οπτικό του πεδίο) γυρίζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να ελέγχει που βρίσκονται. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επικίνδυνη κίνηση αλλά συνηθίζω να μαζεύω το λουρί όταν περνάμε κοντά σε κάποιον (και τη μέρα και τη νύχτα). Στο σπίτι αν ακούσει κάτι παράξενο συνήθως ειδοποιεί με ένα γάβγισμα και μετά κάθεται μπροστά στην πόρτα, ενίοτε γρυλίζοντας.

Όσον αφορά τα σκυλιά με κάποια τα πάει πολύ καλά, με άλλα όχι και τόσο, άλλα τα "τραμπουκίζει", άλλα τον "τραμπουκίζουν", άλλα τα βλέπει και θέλει να τα φάει και άλλα θέλουν να τον φάνε και εκείνος απλά τα αγνοεί. Είχαμε την ατυχία/λάθος χειρισμό απο μέρους μου να δεχτούμε επίθεση κάποιες φορές, άλλες πιο επώδυνες και άλλες λιγότερο, τόσο για την υγεία όσο και για την εκπαίδευσή του και αν και γλιτώσαμε την εγχείριση (στην πιο σοβαρή περίπτωση), δυστυχώς τα της εκπαίδευσης πήγαν πολύ πίσω.

Γενικότερα, αν και το καβάλημα με τα άλλα σκυλιά πάει σύννεφο, δεν είναι ο σκύλος που θα καβαλήσει και αν "αντιδράσει" το άλλο σκυλί, θα δαγκώσει. Βλέπει μέχρι που τον παίρνει και μετά υποχωρεί.

Με εμένα είναι αρκετά υποτακτικός και συνεργάσιμος. Συγκεκριμένα ο εκπαιδευτής μου είχε πει ότι είμαι τυχερή που έχω αρσενικό σκύλο με τόσο ήπια συμπεριφορά προς θηλυκό χειριστή.

Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία που δεν κάλυψα, θα χαρώ να σου απαντήσω :)

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ήσουν απρόσμενα αναλυτική και πλήρης!
Σε ευχαριστώ!

Ο Aragon λοιπόν δεν έχει μόνο την εμφάνιση έχει και άψογο χαρακτήρα!
Να τον χαίρεσαι! :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ήσουν απρόσμενα αναλυτική και πλήρης!
Σε ευχαριστώ!

Ο Aragon λοιπόν δεν έχει μόνο την εμφάνιση έχει και άψογο χαρακτήρα!
Να τον χαίρεσαι! :)
Eίναι γεγονός πως όταν μιλάω για τον Άραγκον δε με χαρακτηρίζει λακωνικότητα :Ρ

Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Tι όμορφος που είναι!!! Να σας ζήσει , ίδια ηλικία με τους δικούς μου είναι σχεδόν!
Ίσως -ξανα- είδα τον Έλβις σε ένα μπαλκόνι πρόσφατα, αν ήταν ο Έλβις :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Ίσως -ξανα- είδα τον Έλβις σε ένα μπαλκόνι πρόσφατα, αν ήταν ο Έλβις :)
Κρύβε λόγια ρε συ μη καταλάβει το φόρουμ ότι ζει μόνιμα σε μπαλκόνι!!
Πέρα από τη πλάκα περαστική αποκλείεται γιατί η βεράντα βλέπει σε κήπο και όχι σε δρόμο, εκτός αν είχες έρθει επίσκεψη σε κάποιο γείτονα.

• Like
Reactions: vas and johnk

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Κρύβε λόγια ρε συ μη καταλάβει το φόρουμ ότι ζει μόνιμα σε μπαλκόνι!!
Πέρα από τη πλάκα περαστική αποκλείεται γιατί η βεράντα βλέπει σε κήπο και όχι σε δρόμο, εκτός αν είχες έρθει επίσκεψη σε κάποιο γείτονα.
Άλλο σκυλί έβλεπα :D(y)