Aragon

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καλησπέρα!Όπως κάποιοι ίσως πληροφορηθήκατε μεγαλώσαμε την οικογένειά μας με ένα νέο αδερφάκι,τον Aragon ( http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/we.family-20546/ )
άνοιξα αυτό το θέμα για να βαζω φωτογραφίες και να κάνω διάφορες ερωτήσεις για πραγματα που έχω ξεχάσει και αφορούν κυρίως την κουταβίσια ηλικία:D

Αρχικά,τα αδέρφια μου μου ειπαν οτι ηταν λιγο πρισμενο το ενα του ματι , οταν γυρισα τον ειδα ομως και δεν ειχε τιποτα,είχε φύγει,δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν:confused:

επίσης έχουν ψιλοματώσει τα ούλα απο τη μέσα μεριά στην πάνω γνάθο και έχουν σκασει τα μπροστά μπροστά δοντάκια-δεν εχουν πεσει ομως ακόμα τα κουταβίσια

και τέλος έχω τεράστιο πρόβλημα με το δάγκωμα,δαγκώνει συνεχώς με έμφαση τα χέρια και οτιδήποτε μικρο χειριζόμαστε με αυτά(βλ τηλεκοντρολ,τηλεφωνα κινητα και σταθερα) και παπούτσια

Βάζω και κάποιες φωτογραφίες,η μουσούδα του εμένα μου φαίνεται λίγο χοντροκομμενη για βέλγο ,αλλά βασικά ποιος νοιάζεται;:rolleyes:

Attachments

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να τον χαίρεσαι :)

Δεν πολυμοιάζει με τη Λόλα μωρό, αλλά όπως είπες κι εσύ ποιός νοιάζεται ;) τον πήρες, θα τον αγαπήσεις κι είμαι σίγουρος πως αν μοιάζει έστω και ελάχιστα στο χαρακτήρα Γκρένενταλ, ποιοτικά και συνειδητά την επόμενη φορά ο πελαργός θα φέρει εκτροφικό Βέλγο.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Έχουμε αρχίσει τις βόλτες και σήμερα κάναμε και την πρώτη μας βόλτα και επαφή με άλλο σκυλί,συγκεκριμένα ημίαιμο 10 μηνών και πάνω κάτω στα κυβικά του οσο αφορά το μέγεθος,αρχικά η συνάντηση ήταν αρκετά επεισοδιακή και ομολογώ δε το περίμενα αυτό,μας περίμενε το σκυλάκι με τον ιδιοκτήτη του ακριβώς έξω απο το σπίτι και μόλις το ειδε ο αραγκον άρχισε να του γαβγίζει ακατάπαυστρα.Βρε καλε μου βρε χρυσε μου τίποτα αυτός,τον έβαλα πάλι μέσα,λέω στο φίλο μου φύγε λίγο παραπέρα και ερχόμαστε,να μη τα πολυλογώ αφου μας έβγαλε το λάδι ηρέμησε και πλησιαστηκαν και μυρίστηκαν(πάλι καλά που το ημιαιμάκι στάθηκε στο ύψος του οταν του φώναζε ο δικός μου γιατι θα είχαμε ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά) τα αφήσαμε σε εναν περιφραγμένο χώρο οχι παρα πολυ μεγάλο για να είναι ελέγξιμα αλλά αρκετό για να ξεσπάσουν και να τρέξουν,εκει αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ενω ψιλοέπαιζαν ισορροπημένα στην αρχή μετά ο δικός μου τσίγκλαγε το άλλο σκυλί και όταν του έδινε σημασία και τον κυνηγούσε αυτός έτρεχε,όταν κουραζόταν το ημιαιμακι πήγαινε πάλι κατα πάνω του ο άραγκον και έπαιζε και μόλις πήγαινε να παίξει κι αυτό έτρεχε ο δικός μου, φοβάται ή απλά παίζει; γιατι δεν έτρεχε πολυ σε φάση προσπαθώ να ξεφύγω και βασικά πιστεύω οτι το είχε άνετα το άλλο σκυλάκι αν ήθελε γιατι παρολο που τα κυβικά ήταν ίδια ο άραγκον έχει περίπου διπλάσια τόσο πατουσάκια όσο και δόντια,να πω οτι τις προηγούμενες φορές που βγαίναμε τα άλλα σκυλιά απο τις αυλές του γαβγίζανε και ίσως να τρόμαξε που είδε άλλο σκυλί απο κοντά

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Είναι κούκλος ο μαυρούλης που σε λίγο καιρό θα είναι μαύρος λόγω μεγέθους φυσικά (οχι μαυ-ρούλης)!!ΩΡΕ κατι πατούσια!!! Να το χαίρεστεεεε!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
αν και σου ευχηθηκα θα το ξανακανω. να τον χαιρεσαι κουκλακι ζωγραφιστο.απο που τον πηρες; να βαζεις συχνα φωτο να βλεπουμε πως μεγαλωνει

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ευχαριστώ πολυ μπλακ,το σκυλί (δυστυχως) προέρχεται απο ιδιώτη,ισως αυτος να ειναι και ο λογος που αντιμετωπιζω τοσο μεγαλο προβλημα με το δαγκωμα,τωρα πια ομως που ξεσπάει στις βόλτες έχει ηρεμήσει αρκετά :)

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ενταξει λογικο ειναι με τα δαγκωματακια ειναι τις ηλικιας πιο κουταβι δεν δαγκωνει;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
όλα τα κουτάβια ψιλοδαγκώνουν,ο δικός μου απλά το είχε παρακάνει,τα χέρια μου για ενα πολυ μεγάλο διάστημα ήταν μεσα στις γρατζουνιές και τις κοκκινίλες,να μη μιλήσω για τα ρούχα μου :Ρ τα παντελόνια μου σχεδον όλα θέλουν πέταμα,τα έχει γεμίσει τρύπες

**έχει σηκώσει και το ένα αυτί του τις τελευταίες μέρες και πολύ χάρηκα!Περιμένω και το άλλο τώρα!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
δωστου μασουλητα μην τον αφηνεις να δαγκωνει εσενα.θα σηκωσει και το αλο και θα μας βαλεις φωτο και με τα δυο ορθια

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτη είναι πριν το σηκώσει,την ίδια μέρα με τη 2η απο απο το πρώτο ποστ,θα τον τραβήξω κι άλλες σύντομα:)

432003_148964755225&.jpg

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ήρθα με καινούριες φωτογραφίες και ορισμένες απορίες-παρατηρήσεις
1.το ένα του αυτί δεν έχει σηκωθεί ακομα-το σκυλί είναι 5 μηνών και κάτι- ενώ δε δείχνει καν σημάδι οτι θα σηκωθεί αφου το πλέον σηκωμένο πριν σηκωθεί σηκωνόταν κι έπεφτε, καμιά συμβουλή για το πως θα σηκωθεί(εκτός εγχειρίσεων και λοιπών έτσι; :Ρ ) ;
2.η ουρά του δεν είναι λίγο μεγάλη;

547878_162267640561946_100003361337647_209199_1328908457_n.jpg 554388_161245623997481_100003361337647_206578_2053013960_n.jpg 389666_162268347228542_100003361337647_209202_641675957_n.jpg

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ήρθα με καινούριες φωτογραφίες και ορισμένες απορίες-παρατηρήσεις
1.το ένα του αυτί δεν έχει σηκωθεί ακομα-το σκυλί είναι 5 μηνών και κάτι- ενώ δε δείχνει καν σημάδι οτι θα σηκωθεί αφου το πλέον σηκωμένο πριν σηκωθεί σηκωνόταν κι έπεφτε, καμιά συμβουλή για το πως θα σηκωθεί(εκτός εγχειρίσεων και λοιπών έτσι; :Ρ ) ;
2.η ουρά του δεν είναι λίγο μεγάλη;

View attachment 35017 View attachment 35018 View attachment 35019
εαν δεν εχει τραυματισμο θα σηκωθει μεχρι τους 7 μηνες,η ουρα καλη την βλεπω και εναι και κουκλακι

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ομορφος ειναι (του παει και το κοκκινο)! Να τον χαιρεσαι :)
Τα αυτια μεχρι να αλλαχθουν τα δοντια ανεβοκατεβαινουν.

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
πω. με έπιασε η καρδιά μου είναι ίδιος με το προηγούμενο μου κουτάβι..ειδικά στις πρώτες φώτος ίδιος!! ολόιδιος..βέλγος με γκολντεν ριτρίβερ ήταν το δικό μου..και είναι ολόιδια πανέμορφο!! να το χαίρεσαι

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
σας ευχαριστούμε όλους :)
*Αμαλία το θέμα είναι οτι το κατεβασμένο αυτί δεν έχει ανέβει έστω και για λίγο ποτέ,γι'αυτό ανησυχώ!

Μα κοιτάξτε πόσο πιο όμορφος είναι με τα δυο του αυτιά σηκωμένα! (όχι οτι τώρα δεν είναι κούκλί το αγόρι μου!!) Αφήστε που είναι και σαν άνθρωπος!

(εδώ είναι σηκωμένα γιατί ήταν ξαπλωμένος)

Last edited: