Apolon και εγω..Γεια σε ολους σας

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Strays' help said:
O σκυλάκος σου είναι καραημίαιμος και αυτός που στο δωσε θελει πολύ ξυλο,αλλά είναι κούκλος και εύχομαι να σου ζήσει και να ναι υγιής.
:)
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,αναμενονται και φωτογαφιες τωρινες γιατι αυτες ειναι λιγο παλιες :) :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
O σκυλάκος σου είναι καραημίαιμος και αυτός που στο δωσε θελει πολύ ξυλο,αλλά είναι κούκλος και εύχομαι να σου ζήσει και να ναι υγιής.
χεχεχεχεχε ναι .... αλλά είναι φάτσας ....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιώργο είναι γλύκας ο μικρός! Να τον χαίρεσαι! :D

Σχετικά με αυτό μου ζήτησες, θα σου απαντήσω αύριο! :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
rott δεν είναι αλλά δεν έχει σημασία τώρα πιά ...
ο δικός σου τ'άκουσε για το 6 ημερών ... μόνο ο κτηνίατρος δεν τ'άκουσε
αλλά τεσπα ... την δουλειά μας την κάναμε ... 8)
να τον χαίρεσαι και να μας ενημερώσεις στο sub για την πρόοδο της εκπαιδευσης ... :wink:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
γλύκας είναι να τον χαίρεστε!!!!και καλωσορίσατε στο φόρουμ.

ερ.Χωρίς παρεξήγηση,πληρώσατε ή σας τον χάρισαν?Και αν πληρώσατε,πόσο?

την ερώτηση την κάνω γιατί πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως να αγοράσουν από εκτροφέα σημαίνει πολλάαααααα λεφτά και δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ρωτήσουν "πόσο?" αλλά προτιμούν τέτοιου είδους ζευγαρώματα γιατί σκέφτονται:θα πληρώσω ούτε το 1/10 από αυτά που θέλουν οι εκτροφείς και θα έχω και ένα σκύλο καθαρόαιμο σαν αυτό που πουλάνε οι εκτροφείς μόνο που δεν θα έχω χαρτιά...και τι να τα κάνω????σε έκθεση θα το πάω? :roll: Το αποτέλεσμα είναι και να την πατάνε(όχι πάντα βέβαια-μπορείς να την πατήσεις και αλλιώς)και να πληρώνουν πολλά χρήματα.

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
keyman said:
γλύκας είναι να τον χαίρεστε!!!!και καλωσορίσατε στο φόρουμ.

ερ.Χωρίς παρεξήγηση,πληρώσατε ή σας τον χάρισαν?Και αν πληρώσατε,πόσο?

την ερώτηση την κάνω γιατί πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως να αγοράσουν από εκτροφέα σημαίνει πολλάαααααα λεφτά και δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ρωτήσουν "πόσο?" αλλά προτιμούν τέτοιου είδους ζευγαρώματα γιατί σκέφτονται:θα πληρώσω ούτε το 1/10 από αυτά που θέλουν οι εκτροφείς και θα έχω και ένα σκύλο καθαρόαιμο σαν αυτό που πουλάνε οι εκτροφείς μόνο που δεν θα έχω χαρτιά...και τι να τα κάνω????σε έκθεση θα το πάω? :roll: Το αποτέλεσμα είναι και να την πατάνε(όχι πάντα βέβαια-μπορείς να την πατήσεις και αλλιώς)και να πληρώνουν πολλά χρήματα.
Δεν παρεξηγουμαστε :) το σκυλι το πληρωσαμε κανονικα

Δεν ειχα ψαξει καθολου σε εκτροφεις και ουτε με ενδιεφερε αν θα εχει 500 η χιλια ευρω απλα το ειχε κανονισει ενας γνωστος να μου τον φερει για 50 ευρω και οταν τον εφερε σπιτι τον παρελαβε ο αδερφος μου χωρις και εκεινος να ξερει του ειπε καθαρο rott και ετσι εμεινε στο σπιτι ο σκυλακος σιγουρα μεγα λαθος μας που δεν το ψαξαμε κι αλλο για να παρουμε ενα σωστο

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Όταν σε ξεγελούν και 1 € να δώσεις είναι πολύ …
Ασφαλώς ο φίλος μας δεν έχασε τα 50 € μόνο
έχασε πολλά περισσότερα, δεν θα είναι χαρούμενος έστω και εάν εμείς του λέμε τη ωραίο σκυλί που έχεις και πολύ φοβάμαι και για αλλά ……
μακάρι να κάνω λάθος

ΜΑΝΟΣ

Active Member
22 Οκτωβρίου 2007
41
0
Ωραιος και να τον χαιρεσαι !!!! Ειδικα με μια σωστη εκπαιδευση,δεν νομιζω να σε απασχολησει στο μελλον εαν ειναι η οχι καθαροαιμος..Για το οτι τον εδωσε τοσο νωρις,μεγα λαθος,μπραβο σου ομως που εσωσες την κατασταση.