Την καλησπέρα μου σε όλους και σε όλες. Σημερα συμπλήρωσα δυο μηνες παρουσίας σε ετούτο το περίφημο φόρουμ και με την αφιξη του νεότερου τετράποδου μέλους της οικογένειας η στιγμή είναι κατάλληλη για να απευθύνω επίσημο χαιρετισμό
Ξεκινώντας για λόγους σεβασμού από το αρχαιότερο μέλος, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τον Κούλη, το Παγκ-άκι που με συντροφεύει με τεράστια επιτυχία τα τελευταια σχεδόν 9 χρόνια . Γεννημένο στις 6 /3/2005 σε ενα εκτροφείο του πρώην ανατολικού μπλοκ. Ο,τι και αν πω για το χαρακτήρα αυτου του σκύλου θα είναι λίγο. Τρυφερός, εξυπνος, πεισματάρης, υπναράς, χαδιάρης, ησυχος,κοινωνικος,κλόουν ειναι μερικές από τις λέξεις που τον περιγράφουν. Ενα δώρο Θεού εξ Ανατολής.
Ακολουθουν ,μερικές χαρακτηριστικές πόζες .
Στα χιόνια
Ξαπλες
Μια κρύα νύχτα του χειμώνα
Στο αγαπημενο του μαξιλαρι με τη φουντα
κατω απο μια κουρτίνα
και ο αγαπημενος μας φιλος Ραούλ ,απο Μεγαλη Βρετανία μεριά.
του μπι κοντινιουντ..
Ξεκινώντας για λόγους σεβασμού από το αρχαιότερο μέλος, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τον Κούλη, το Παγκ-άκι που με συντροφεύει με τεράστια επιτυχία τα τελευταια σχεδόν 9 χρόνια . Γεννημένο στις 6 /3/2005 σε ενα εκτροφείο του πρώην ανατολικού μπλοκ. Ο,τι και αν πω για το χαρακτήρα αυτου του σκύλου θα είναι λίγο. Τρυφερός, εξυπνος, πεισματάρης, υπναράς, χαδιάρης, ησυχος,κοινωνικος,κλόουν ειναι μερικές από τις λέξεις που τον περιγράφουν. Ενα δώρο Θεού εξ Ανατολής.
Ακολουθουν ,μερικές χαρακτηριστικές πόζες .
Στα χιόνια
Ξαπλες
Μια κρύα νύχτα του χειμώνα
Στο αγαπημενο του μαξιλαρι με τη φουντα
κατω απο μια κουρτίνα
και ο αγαπημενος μας φιλος Ραούλ ,απο Μεγαλη Βρετανία μεριά.
του μπι κοντινιουντ..