Από εκεί αγοράζω τους τελευταίους μήνες την fish4dogs.Πολύ εξυπηρετικοί,σου φέρνει την τροφή σπίτι όπως αναφέρθηκε χωρίς μεταφορικά(εμένα τουλάχιστον που είμαι Αθήνα).
Το μοναδικό ψιλοπροβληματάκι που έχω είναι ότι πχ σου λέει οτι θα έρθει 5-9 και σε δεσμεύει σπίτι να τον περιμένεις όλο το απόγευμα.Στα θετικά είναι οτι μπορείς να κάνεις την παραγγελία τηλεφωνικά κ να πληρώσεις με την παραλαβή,κάτι που εμένα με βολεύει γιατί δεν χρειάζεται να κάνω μεταφορά χρημάτων από λογαριαμσούς,paypal και τα σχετικά..φυσικά αν κάποιος έχει κανονικό λογαριασμό συνδεδεμένο με το paypal του και τον βολεύει να πληρώσει καλλύτερα έτσι αντί για μετρητά κανένα πρόβλημα.
Επίσης σχετικά με τη διεύθυνση που αναφέρθηκε,στη συγκεκριμένη διεύθυνση στεγάζεται άλλο pet shop..
Δεν ξέρω τι έχουν κανονίσει μεταξύ τους αλλά επειδή πέρασε γνωστός μου από εκεί να checkarei τον ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται για το ίδιο μαγαζί.Σκυλιά απ'όσο γνωρίζω δεν δίνει ο συγκεκριμένος.
Αυτά σε γενικές γραμμές,η δική μου εμπειρία είναι πολύ καλή so far και θα το πρότεινα το συγκεκριμένο site για συναλλαγές,όπως και το έχω κάνει στον κύκλο μου κ κανείς δεν είχε πρόβλημα ..εκτώς από αυτό με τις ώρες που έγραψα πιο πάνω.
Φέρνει όλες τις τροφές εκτώς από RC.