Akita inu;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
νεφελη ενα θα πω μονο (θα το καταλαβουν οι φανς του αρχοντα των δαχτυλιδιων) , διπλα σου το σπαθι το φροντο (το κεντρι) οχι μονο απλα θα φωτιζε ενα δωματιο αλλα ολοκληρο σταδιο

• Like
Reactions: Mariosgs

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.260
Μπερδεύεσαι με τα orc? Άλλη φυλή! (και όχι δεν είμαι φαν, περίεργη είμαι απλά και ανέτρεξα στο θείο γοογλη)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.260
Η wikipedia λέει orc και goblins αλλά λέω να εμπιστευτώ εσένα καλύτερα, δε μου γέμισε το μάτι το άρθρο!

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Kritikopoula αν σε ενδιαφερει κοντα στο σπιτι μου στο θεατρο badminton εχει λεει δεινοσαυρους παταγωνιας. Αποτι καταλαβα δεν ειναι ψευτικοι, οποτε αν σε σκιαζουν οι μονοκεροι δες και αυτο. Ειναι εκτροφικα και μιας και εχει παει αρκετος κοσμος και τους εχει δει ειναι και κοινωνικοποιημενοι :rolleyes:
Πάντως μην πάρει Τυραννόσαυρο γιατί είναι πολύ κυριαρχική φυλή. Εγώ τον έχω στον κήπο και κάνει συνέχεια ζημιές (γκρέμισε 3 πεύκα, πάτησε 1 Yaris, έφαγε 2 γείτονες και πολλά άλλα..).Τώρα περιμένω το βοθρατζίδικο για να μαζέψει τα πρωινά κακά.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σε κανέναν δεν είπα οτι σίγουρα θα πάρω σκύλο απο αυτόν και το ξεκαθάρισα απο την πρώτη στιγμή.
Και αυτοί έχουν ξεκαθαρίσει σε σχέση με σένα..μην νομίζεις. Εσύ όμως συνέχισε να ψάχνεις ε?

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Πάντως μην πάρει Τυραννόσαυρο γιατί είναι πολύ κυριαρχική φυλή. Εγώ τον έχω στον κήπο και κάνει συνέχεια ζημιές (γκρέμισε 3 πεύκα, πάτησε 1 Yaris, έφαγε 2 γείτονες και πολλά άλλα..).Τώρα περιμένω το βοθρατζίδικο για να μαζέψει τα πρωινά κακά.
χαχαχαχαχ..να μιλησεις με τον εκτροφεα του για αυτα τα προβληματα..Και οσο το δυνατον γρηγοροτερο να πας σε εκπαιδευτη να διορθωσει τις ανεπιθυμητες συμπεριφορες(το πατημα του yaris ας πουμε)οσο για τα πρωινα κακα του..τι τροφη δινεις?

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
χαχαχαχαχ..να μιλησεις με τον εκτροφεα του για αυτα τα προβληματα..Και οσο το δυνατον γρηγοροτερο να πας σε εκπαιδευτη να διορθωσει τις ανεπιθυμητες συμπεριφορες(το πατημα του yaris ας πουμε)οσο για τα πρωινα κακα του..τι τροφη δινεις?
Ένα κοπάδι πρόβατα χωρισμένο σε 3 γεύματα. Αφαιρώ μόνο το βοσκό γιατί δεν τους χωνεύει εύκολα (μάλλον η γλίτσα τον πειράζει)

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
όχι άλλο ιαπωνέζικο όνομα σας παρακαλώ..
Αληθεια γιατι οσοι εχουν η σκεφτοντε να αποκτησουν ακιτα εχουν το βιτσιο ντε και καλα το σκυλι τους να εχει ιαπωνικο ονομα;

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
λυπαμαι αλλα δεν φταιει ουτε η φυλη ουτε ο εκτροφεας. Εσυ φταις γιατι δεν τον μεγαλωσες σωστα! Ενταξει τους γειτονες να τους φαει αλλα και το yaris? Πρεπει να τον πας για εκπαιδευση!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Παιδία δεν καταλάβατε, δεν είμαι ανέμεσα σε γερμανικό και ακίτα αλλά ανάμεσα στο αδεσποτάκι γερμαμικού και το ακίτα. Αν δηλαδή μου δίναν 2 κουτάβια 1 ακίτα και 1 γερμανικού, θα επέλεγα το ακίτα. Αλλά αυτό το σκυλάκι το έχω αγαπήσει, παρ'ολα αυτά είμαι ερωτευμένει με τα ακίτα. Δεν είμαι τρολ, αλήθεια! Απλά μπερδεμένη...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Παιδία δεν καταλάβατε, δεν είμαι ανέμεσα σε γερμανικό και ακίτα αλλά ανάμεσα στο αδεσποτάκι γερμαμικού και το ακίτα. Αν δηλαδή μου δίναν 2 κουτάβια 1 ακίτα και 1 γερμανικού, θα επέλεγα το ακίτα. Αλλά αυτό το σκυλάκι το έχω αγαπήσει, παρ'ολα αυτά είμαι ερωτευμένει με τα ακίτα. Δεν είμαι τρολ, αλήθεια! Απλά μπερδεμένη...
Νεφελακι πριν λιγες μερες ησουν αναμεσα στο γερμανικο σκυλακι και σε γερμανικο κουταβι απο εκτροφεα. Αργοτερα σε τι θα εισαι αναμεσα?

Status
Κλειδωμένο θέμα