Μια βολτίτσα μισή ωρίτσα με το μούργο είπαμε να βγούμε, και βρήκα 2 σελίδες πράμα! Το επιμύθιο πάντως το βγάλαμε:
Ψάχνομαι.
Ψάχνομαι.
Υποκλίνομαι!Νομίζω οτι έχω λύση στο πρόβλημα της κοπέλας
Akita Shepherd, Akita Shepherds, Akita German Shepherd Hybrid Dogs
μένει τώρα να βρούμε τον byb και διλήμματα τέλος!
Πάντως μην πάρει Τυραννόσαυρο γιατί είναι πολύ κυριαρχική φυλή. Εγώ τον έχω στον κήπο και κάνει συνέχεια ζημιές (γκρέμισε 3 πεύκα, πάτησε 1 Yaris, έφαγε 2 γείτονες και πολλά άλλα..).Τώρα περιμένω το βοθρατζίδικο για να μαζέψει τα πρωινά κακά.Kritikopoula αν σε ενδιαφερει κοντα στο σπιτι μου στο θεατρο badminton εχει λεει δεινοσαυρους παταγωνιας. Αποτι καταλαβα δεν ειναι ψευτικοι, οποτε αν σε σκιαζουν οι μονοκεροι δες και αυτο. Ειναι εκτροφικα και μιας και εχει παει αρκετος κοσμος και τους εχει δει ειναι και κοινωνικοποιημενοι
Και αυτοί έχουν ξεκαθαρίσει σε σχέση με σένα..μην νομίζεις. Εσύ όμως συνέχισε να ψάχνεις ε?Σε κανέναν δεν είπα οτι σίγουρα θα πάρω σκύλο απο αυτόν και το ξεκαθάρισα απο την πρώτη στιγμή.
χαχαχαχαχ..να μιλησεις με τον εκτροφεα του για αυτα τα προβληματα..Και οσο το δυνατον γρηγοροτερο να πας σε εκπαιδευτη να διορθωσει τις ανεπιθυμητες συμπεριφορες(το πατημα του yaris ας πουμε)οσο για τα πρωινα κακα του..τι τροφη δινεις?Πάντως μην πάρει Τυραννόσαυρο γιατί είναι πολύ κυριαρχική φυλή. Εγώ τον έχω στον κήπο και κάνει συνέχεια ζημιές (γκρέμισε 3 πεύκα, πάτησε 1 Yaris, έφαγε 2 γείτονες και πολλά άλλα..).Τώρα περιμένω το βοθρατζίδικο για να μαζέψει τα πρωινά κακά.
Ένα κοπάδι πρόβατα χωρισμένο σε 3 γεύματα. Αφαιρώ μόνο το βοσκό γιατί δεν τους χωνεύει εύκολα (μάλλον η γλίτσα τον πειράζει)χαχαχαχαχ..να μιλησεις με τον εκτροφεα του για αυτα τα προβληματα..Και οσο το δυνατον γρηγοροτερο να πας σε εκπαιδευτη να διορθωσει τις ανεπιθυμητες συμπεριφορες(το πατημα του yaris ας πουμε)οσο για τα πρωινα κακα του..τι τροφη δινεις?
Αληθεια γιατι οσοι εχουν η σκεφτοντε να αποκτησουν ακιτα εχουν το βιτσιο ντε και καλα το σκυλι τους να εχει ιαπωνικο ονομα;όχι άλλο ιαπωνέζικο όνομα σας παρακαλώ..
λυπαμαι αλλα δεν φταιει ουτε η φυλη ουτε ο εκτροφεας. Εσυ φταις γιατι δεν τον μεγαλωσες σωστα! Ενταξει τους γειτονες να τους φαει αλλα και το yaris? Πρεπει να τον πας για εκπαιδευση!Πάντως μην πάρει Τυραννόσαυρο γιατί είναι πολύ κυριαρχική φυλή. Εγώ τον έχω στον κήπο και κάνει συνέχεια ζημιές (γκρέμισε 3 πεύκα, πάτησε 1 Yaris, έφαγε 2 γείτονες και πολλά άλλα..).Τώρα περιμένω το βοθρατζίδικο για να μαζέψει τα πρωινά κακά.
Νεφελακι πριν λιγες μερες ησουν αναμεσα στο γερμανικο σκυλακι και σε γερμανικο κουταβι απο εκτροφεα. Αργοτερα σε τι θα εισαι αναμεσα?Παιδία δεν καταλάβατε, δεν είμαι ανέμεσα σε γερμανικό και ακίτα αλλά ανάμεσα στο αδεσποτάκι γερμαμικού και το ακίτα. Αν δηλαδή μου δίναν 2 κουτάβια 1 ακίτα και 1 γερμανικού, θα επέλεγα το ακίτα. Αλλά αυτό το σκυλάκι το έχω αγαπήσει, παρ'ολα αυτά είμαι ερωτευμένει με τα ακίτα. Δεν είμαι τρολ, αλήθεια! Απλά μπερδεμένη...