μολις παρεις το κουταβι θα πρεπει να μεινεις μεσα μεχρι να κανει καποια εμβολια , παρτο πρωτα και μετα συζητας για βολτες
ναι εννοω μετά απο τα απαραιτητα εμβόλιαμολις παρεις το κουταβι θα πρεπει να μεινεις μεσα μεχρι να κανει καποια εμβολια , παρτο πρωτα και μετα συζητας για βολτες
A ωραία! Αυτό εννοω και εγώ! Ούτε άλλα σκυλιά έχει ούτε αμάξια ούτε τιποταΣτο χωριό σε χωράφια που ξέρω ότι δεν θα έχω θέμα με σκυλιά η αλλα ζώα και φυσικά αμάξια και άγνωστους τον αφήνω κι εγώ ελεύθερο.
Eεε ναι βρε! Μονο εγω και η παρεα μου θα ειμαστε στο βουνό. Που να βγαίνουν μεσημεριάτικα οι παππούδες και οι γιαγιάδες....Ούτε άλλους ανθρώπους, έχουν ένστικτο φύλαξης πολύ ισχυρό, μη δαγκωνουν κανένα παππού η γιαγιά στο χωριό κι έχεις αλλα μετά.
Σωστα!!! Αλλά δεν μπορώ να μην κάνω σχέδια!!! Ανυπομονώ τόσο πολύ!!! Φαντάζομαι και εσύ έχεις την ίδια ανυπομονισία!!!παρτο πρωτα και μετα κανε σχεδια , ενα ενα τα πραματα
Τα ακιτα γενικα η αυτο το ακιτα το οποιο εχει ας πουμε τα κλασσικα γνωρισματα των ακιτα?Δυστυχώς Μπερνα μου μάλλον ούτε και για μένα κάνει! Εχω μια γάτα και εναν παπαγάλο.... Δεν θέλω να τα τρέχω στους κτηνιάτρους!
Αυτό το ακίτα το όποιο είναι ήδη μεγαλωμένο στραβά! Προφανώς για να είναι τόσο επιθετικό δεν κοινωνικοποιήθικε σωστα!Τα ακιτα γενικα η αυτο το ακιτα το οποιο εχει ας πουμε τα κλασσικα γνωρισματα των ακιτα?
Απο Σερβια που εγραφες,κτλ;Ναι,θελω να πω κατεληξες σαν αποφαση,δεν το οριστικοποησες στον εκτροφεα,δεν περιμενεις αυτη τη στιγμη που μιλαμε καποιο κουταβι απο καποια γεννα που θα γινει.Ναι ακιτα θα πάρω απο κετροφείο του εξωτερικου. Εχω καταλήξει!