Καλημέρα φίλοι μου!
Σκέφτομαι να ξεκινήσω agility με το σκύλο μου, διότι διαπιστώνω πως μεγαλώνοντας, διαθέτει καλό drive και απίστευτα αποθέματα ενέργειας.
Έχω παρακολουθήσει αγώνες agility σε εκπομπές του animal planet και νομίζω πως είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά κυναθλήματα και για τον σκύλο και για τον ιδιοκτήτη. Ο σκύλος μου είναι βέβαια ακόμα κουτάβι (7 μηνών) και μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγους μήνες ακόμη…
Αν ασχολείται κάποιος με το συγκεκριμένο κυνάθλημα θα εκτιμούσα πολύ τις πληροφορίες που θα μπορούσε να μου δώσει.
Για παράδειγμα σε πια ηλικία ξεκινούν τα σκυλιά να κάνουν agility;
Τα rot «δουλεύονται» εύκολα;
Μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά με ένα πιο «ελαφρύ» σκυλί (πχ μπόρντερ κόλι);
Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, παρακαλώ πολύ ας με διαφωτίσει… :roll:
Σκέφτομαι να ξεκινήσω agility με το σκύλο μου, διότι διαπιστώνω πως μεγαλώνοντας, διαθέτει καλό drive και απίστευτα αποθέματα ενέργειας.
Έχω παρακολουθήσει αγώνες agility σε εκπομπές του animal planet και νομίζω πως είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά κυναθλήματα και για τον σκύλο και για τον ιδιοκτήτη. Ο σκύλος μου είναι βέβαια ακόμα κουτάβι (7 μηνών) και μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγους μήνες ακόμη…
Αν ασχολείται κάποιος με το συγκεκριμένο κυνάθλημα θα εκτιμούσα πολύ τις πληροφορίες που θα μπορούσε να μου δώσει.
Για παράδειγμα σε πια ηλικία ξεκινούν τα σκυλιά να κάνουν agility;
Τα rot «δουλεύονται» εύκολα;
Μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά με ένα πιο «ελαφρύ» σκυλί (πχ μπόρντερ κόλι);
Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, παρακαλώ πολύ ας με διαφωτίσει… :roll: