Agility dog-party!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ευχαριστούμε την Noela για την πρόσκληση. :)
Παραθέτω κάποια στιγμιότυπα από την όμορφη μέρα που περάσαμε στον κήπο της! :)

(Κοκόνης κ κοκόνια are all the money!! :D:D)

[video=facebook;1725854218647]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1725854218647&saved[/video]

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ κρίμα που δεν με έπιασες όταν πέρναγα το τούνελ μαζί με Αργώ και Λέρα.........:lol:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ωραία παρέα, ωραία κατσικιάσματα! :)

Κορυφαία στιγμή το jump μετα τοστακίου! :p

Kokoni μια τέτοια έπρεπε να βάλεις στο διαγωνισμό!

Κάντην τουλάχιστον avatar!
Επίσης ο Μάρκος είναι κούκλος!

Το μαυράκι ποιο είναι?

Noela τον κηπουρό τον κατατρόπωσες τελικά? *demonio*

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
πολύ κρίμα που δεν με έπιασες όταν πέρναγα το τούνελ μαζί με Αργώ και Λέρα.........:lol:
:eek::eek::eek:

αν υποψιαστω ... :confused:
οτι καλεσατε ιδιοκτητες με σκυλια γι ατζιλιτυ και ο κοκονος αντι για τα σκυλια...
περναγε μονος του τα εμποδια....:mad:
και τα σκυλια τον βλεπαν να διασκεδαζει... θα....
πηδηχτω απο το παραθυρο....:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όχι ρε
πέρναγα για να περάσει και η δικιά μου χωρίς την σταδιακή μέθοδο απευαισθητοποίησης....
η τραμπάλα δεν με σήκωνε όμως....και δούλεψε πίτσα!!!!!!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Νατάσσα, ευχαριστούμε για το βίντεο! Θα μας θυμίζει τη μέρα αυτή. Μάλλον θα το ξανακάνουμε κιόλας γιατί δεν κατάφεραν να έρθουν όλοι. :rolleyes:

Το μαυράκι είναι ο Rodin (με γαλλική προφορά! :D ), έχει γραφτεί στο φόρουμ αλλά δε θυμάμαι πως.

Κόκονε, η τραμπάλα σηκώνει 80 κιλά. :cool:
Μόνο αυτό και τη ρόδα δεν πέρασες. :D

Ειρήνη με τον κηπουρό είμαστε μάλλον 1-1. :D Έρχεται κάθε Δευτέρα πρωϊ οπότε μάζεψα τα πάντα το βράδυ εκτός από το collapsed που ήθελε πλύσιμο και στέγνωμα. :rolleyes:
Χάρηκα πολύ όμως γιατί πριν τα μαζέψω έβαλα τον Λέοντα στην πίστα και προς μεγάλη μου έκπληξη πέρναγε τη ρόδα και με την 3η φορά πέρναγε τα poles χωρίς νοήματα. :shock: Βέβαια τα poles που είχα παλιότερα ήταν για μικρότερα σκυλιά κι ακόμα και τη Μπλου δυσκόλευαν.
Όπως φαίνεται στα αποδεικτικά ντοκουμέντα της Νατ, χωράει άνετα στα τούνελ (επειδή αναρωτιόμασταν κάποτε κάπου στο φόρουμ). Νομίζω ότι αποφάσισα επιτέλους τι θα κάνω με τον τσοπάνη.

Τα μικρά poles και τουνελ παραμένουν για τα κοκόνια και άλλα μικρόσωμα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
όχι ρε
πέρναγα για να περάσει και η δικιά μου χωρίς την σταδιακή μέθοδο απευαισθητοποίησης....
η τραμπάλα δεν με σήκωνε όμως....και δούλεψε πίτσα!!!!!!!!
κι εγω ελεγα οτι σου αρεσε εσενα κι επαιζεσ... :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι, αφού μάδησε λίγο όλα τα υπολοιπα σκυλιά,πλήν του Λέων όπου το ελληνικό αίμα επέβαλε απο την πρώτη ματιά έρωτα κεραυνοβόλο, ηρέμησε και απλά έτρωγε το φαί της....
με την τραμπάλα μόνο ψάρωσε την πρώτη φορά που γύρισε η κλίση και έκανε το "γκάπ"
με τα άλματα απορούσε γιατί τις λέμε και μπράβο....αλλά αφού έτρωγε ποσώς την απασχόλησαν τα παραλληρήματά μας-Βέβαια με την ρόδα και στο ύψος που ήταν απορούσε τι εννοούσα "πήδα" -ξέρεις στύλ "Που????τρελός είσαι????"
με το τούνελ,εντάξει,το σκέφτηκε λίγο αλλά με την Νοέλα όλα είναι δυνατά τελικά

Πότε θα ξαναέχουμε πάρτυ??????