Agility στη Θεσσαλονίκη?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος που να ασχολείται σοβαρά με agility στη Θεσσαλονίκη;
Κάποιος χώρος, οτιδήποτε;

Ή αν θέλει να ασχοληθεί κανείς το κάνει μόνος του;
Δε χρειάζεται όμως βοήθεια από κάποιον έμπειρο εκπαιδευτή; :confused:

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Νομίζω ότι αν υπάρχει ο χώρος θα μπορουσες να φτιάξεις μόνη σου τις πρώτες και εύκολες κατασκευές.
Κάποιο κοντό εμπόδιο, κώνους για ζικ ζακ, μια μικρή ράμπα, ή μία δοκό ισορροπίας, στεφάνι να περνάει από μέσα.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Δεν είναι για το Μαρθόνι, αυτό βαριέται να πηδήξει για να μπει στο αυτοκίνητο! :D
Άσε που θα το φοβόμουνα για shar pei για τραυματισμούς (λόγω κατασκευής των ποδιών τους, μικρή γωνίωση).

Ένας φίλος έχει ένα απίθανο ημιαιμάκι και θέλει να το ρίξουνε στον αθλητισμό. Αλλά θέλει να τα κάνει όλα, έτσι όπως τα βλέπει σε διάφορα βιντεάκια. Και χρειάζεται και χώρο αλλά κυρίως βοήθεια από κάποιον που να ξέρει τον τρόπο.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Aaa ok... Είπα να γράψω στην αρχή σχόλιο "να δω το μαρθόνι να κάνει agility και ας ψοφήσω" αλλά μετά σκέφτηκα να μη γίνομαι καυστική... Μπορεί να έχει κρυφές χάρες και να μην το είχα καταλάβει μέχρι στιγμής! χεχε...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Το Μαρθόνι agility; Πιο πιθανό είναι να κάνω εγώ ζιγκ ζαγκ στους κώνους παρά αυτό! :D
Εδώ της πετάς το μπαλάκι και μετά την τρίτη φορά είναι έτοιμη να αρχίσει να κατεβάζει καντήλια!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Να κατεβάζει καντήλια γιατί με τις... χαζομάρες δεν την αφήνουμε να κοιμηθεί και να χαλαρώσει φυσικά! Καλά λέω εγώ, όλα τα σαρπέι προσπαθούν να "στρώσουν" επιδερμίδα... (με πρώτη και καλύτερη τη Σάρα, την πριγκίπισσα)
Θα φέρω τον δικό μου να τις κάνει καγκουριές να κυλιέται στις λάσπες και η δικιά σου να φρικάρει με τον κοπρομπίχλα! Χαχαχαχα...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Απλά κάποια πράγματα είναι αναίτια στο μυαλό της.
Πχ στην τρίτη φορά που θα πετάξω το μπαλάκι και θα πω "φέρτο", μου ρίχνει μια ματιά!
Αν ήξερε να μιλάει θα μου έλεγε "Πλάκα μου κάνεις! Ωραία είσαι του λόγου σου, να το πετάω εγώ να το φέρνεις εσύ;" :D

Και ενέργεια έχει και τρέχει και παίζει και λυσσάει καθημερινά όσο δε φαντάζεσαι. Αρκεί να μη νιώθει το κορόιδο της παρέας.

Από βρωμιά; Στην αρχή σιχαινότανε να πατήσει κάτω ένα πράγμα, αλλά σύντομα έπιασε το νόημα της ζωής και θυσίασε τη μη-μου-απτίλα της η μανδάμ. :p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μου αρεσει που εγω εψαχνα στην Ξάνθη. Εδω ακομα δεν βρηκαμε στην Θεσσαλονικη...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπορεί να κάνω χαζή ερώτηση, αλλά είναι δυνατόν να βρει κανείς το κατάλληλο υλικό για να φτιάξει όργανα agility στη Θεσσαλονίκη ? Εγώ έφτιαξα στον κυνολογικό σύλλογο Καλαμποκιστάν και είναι μια χαρά. Εκείνο το τραμπαλοειδές δεν έχω, αλλά τα υπόλοιπα τα έφτιαξα και μάλιστα αγόρασα και ένα παιδικό τούνελ περί τα 6 μέτρα ώστε να το χρησιμοποιεί κι αυτό το Μουφ. Υποθέτω μπορείτε να βρείτε οδηγίες για όλα στο ίντερνετ. Μάλιστα αν μένετε αρκετοί στη Θεσσαλονίκη μπορείτε και να συναντιέστε και να κάνετε δικό σας όμιλο.:D:D

Ioulitsa

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
98
0
Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
Πίστεψέ με μπορώ να φτιάξω κατασκευές σαν του agility η ακόμα και να παραγγείλω απο ιντερνετ!
Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι... Που να τα στήσω όλα αυτά? Στην ταράτσα του σπιτιού μου?!? Μη κοιτάς εσύ είσαι τυχερή έχεις ολόκληρο χωράφι!!!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
Τζίφος, τίποτε δε βρήκαμε...

Ιουλία, χαλβαδιάζω τον κούκλο σου! :D
Πώς τα πάει με τα άλλα σκυλιά; Του αρέσει να παίζει; Έχω μια ξεσαλωμένη σκύλα 21 μηνών που θέλει συνέχεια να παίζει και ψάχνω όλη την ώρα για καινούργιους φίλους. :p

Ioulitsa

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
98
0
Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
Ιώ με λένε! Χάρηκα! Φτύστον να μη τον ματιάσεις!!:p και η δικιά σου κούκλα είναι! μου αρέσουν πολύ τα σαρπει!
Από σεπτέβρη θα μένουμε 40 εκκλησιές και θέλουμε και εμείς να κάνουμε καινούριους φίλους!!! Ευχαρίστως να σας γνωρίσουμε!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πίστεψέ με μπορώ να φτιάξω κατασκευές σαν του agility η ακόμα και να παραγγείλω απο ιντερνετ!
Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι... Που να τα στήσω όλα αυτά? Στην ταράτσα του σπιτιού μου?!? Μη κοιτάς εσύ είσαι τυχερή έχεις ολόκληρο χωράφι!!!
Oops! Sorry, ξέχασα ότι μένω στην Καραβλαχιά του Καλαμποκιστάν!:D:D Πάντως σοβαρά τώρα, αν βρεις μερικούς άλλους που είναι πορωμένοι για agility μπορείτε ενδεχομένως να συναντιέστε σε κανά δάσος/χωράφι/πάρκο/σκυλόπαρκο/δεν ξέρω τι και να στήνετε τα διάφορα "όργανα" να παίζουν τα σκυλιά σας. Είναι μια ιδέα.