Ευχαριστω Kanga! Ναι είναι πολύ μουτράκι η μικρούλα, έχει τσαμπουκά αλλά ταυτόχρονα είναι και τρυφερή. Στο χαρακτήρα μοιάζει πολύ με το Μάρκο. Ανυπομωνώ να δω τι μωρά θα βγάλουν αυτοί οι δύο (αν και θέλει ακόμα πολύ χρόνο ως τότε)Βρε βρε βρε τι ζουζουνακι είναι αυτο...τελεια φατσουλα και πρέπει να είναι μεγάλη μορφή...εύχομαι τα καλύτερα και να μοιραστείτε τις πιο υπέροχες στιγμές...
Πολυ όμορφη...να την χαίρεσαι..Σήμερα η Φρόσω έγινε 6 μηνών. Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος!
View attachment 56165
Ευχαριστώ Μαρία! και εσύ το δικό σουΠολυ όμορφη...να την χαίρεσαι..
Ευχαριστώ πολύ!! Και ναι, έχει πααααρα πολύ αυτοπεποίθηση, δεν μασάει με τίποτα και με κανέναν Η πιο μικρούλα (τώρα στους 6 μήνες έφτασε αισίως 4,5 κιλά) μας βγήκε και η πιο ζόρικη - με καλή έννοια όμως. Γιατί είναι μεν πολύ ζωηρή αλλά και πολύ υπάκουη από την άλλη.Έχει πάρει ποζα "τι κρατάς πάλι εκεί? Και φτιάξε μου το κοτσιδακι να φανούν τα μάτια μου!!!" (δε ξέρω γιατί, αλλά από τις φωτο μου κάνει σκυλί με αυτοπεποίθηση χαχα) κούκλα είναι!!! Να είναι καλά και να περάσετε μαζί πολλά όμορφα χρόνια!!
Ευχαριστώ πολύ sis! Όχι, το χρώμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου - φωτισμός είναι.Είναι πολύ όμορφη, να τη χαίρεσαι! Έχει "ανοίξει" το τρίχωμα από τις πρώτες φωτογραφίες που είχες ανεβάσει ή είναι ο φωτισμός;
Εξαιρετικες συγχαρητήριαΤο ΣΚ η πρώτη έκθεση της Φρόσω και μεγάλη επιτυχία: 4 φορές πολύ υποσχόμενο και καλύτερο κουτάβι φυλής. Με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι πήρε εξαιρετική κρίση από έναν πολύ αυστηρό κριτή και του άρεσε πάρα πολύ. Επιβεβαίωσε την επιλογή μου
View attachment 56977 View attachment 56978View attachment 56976 View attachment 56979
Και ο Μάρκος φυσικα....μην ξεχνιόμαστεΤο ΣΚ η πρώτη έκθεση της Φρόσω και μεγάλη επιτυχία: 4 φορές πολύ υποσχόμενο και καλύτερο κουτάβι φυλής. Με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι πήρε εξαιρετική κρίση από έναν πολύ αυστηρό κριτή και του άρεσε πάρα πολύ. Επιβεβαίωσε την επιλογή μου
View attachment 56977 View attachment 56978View attachment 56976 View attachment 56979
ευχαριστώ πολύ, ναι η Φρόσω είναι πολύ ξεχωριστή για μέναΦοβερός και ο Μάρκος, αλλά η Φρόσω με έκανε να δω τα χαβανέζ με άλλο μάτι. Έχει αυτό το κάτι, πως να το κάνουμε; Θα στην κλέψω, να το ξέρεις!
Συγχαρητήρια και από εδώ.
ευχαριστώ πολύΕξαιρετικες συγχαρητήρια
ε, ναι μην μένει παραπονεμένοςΚαι ο Μάρκος φυσικα....μην ξεχνιόμαστε
Μιχάλη μου, να είσαι καλά. Συνέχεια τους δίνω φιλιά, είναι ακαταμάχηταΣυγχαρητήρια Μπεατα, πάντα επιτυχίες εύχομαι!
Καλή ξεκούραση και να δώσεις σε όλα τα καμάρια σου πολλά φιλιά