Admin, help με την υπογραφή!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Τώρα δεν είμαι και εξπέρ στα κομπιούτερ, αλλά χτες το πρωί ο Admin είπε να κάνουμε τις υπογραφές μέχρι 70 pixels αλλιώς, λέει, θα αντικαθίστανται από μηνυματάκι που θα λέει να τις μικρύνουμε. Η δικιά μου ήταν 72 και έτσι το έλεγε να τη μικρύνω. Τη μίκρυνα λοιπόν στα 70 με image resizing, πάλι τα ίδια. Την κατέβασα στα 60, πάλι τα ίδια.

Τι κάνω λάθος, ω Admin? Μπορείς να με βοηθήσεις μ' αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
κι εγώ βλέπω αυτό Η υπογραφή σας υπερβαίνει το επιτρεπτό μέγεθος.Παρακαλούμε αντικαταστήστε την.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ βλέπω ένα τεράστιο τέρας με γονιδιακό πρόβλημα στα χρώματά του........:p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχαχα...πολυλογάδες......:p:tel::D

μόνο εγώ είμαι λιτή και περιεκτική...*lingua*:cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ πάλι δε βλέπω Μουφ αλλά βλέπω το σημείωμα του Admin που λέει να το μικρύνω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί. Και μια βγαίνει το σκυλί όταν πρωτοβάζω το ποστ και μετά αντικαθίσταται από το μήνυμα όπως βλέπετε παραπάνω. Admin, help?:(

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Οταν βαζεις την εικονα δεν ειναι σε μορφη κωδικα; Αυτος ο κωδικας δεν πρεπει να εχει πανω απο 70 χαρακτηρες συνολικα ,μαζι δηλαδη το κειμενο που γραφεις και ο κωδικας της φωτογραφιας .

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το πρωι το εβλεπα το μουφοκουταβο τωρα οχι. Εμενα μονο λεξεις παντως δεχεται, ουτε ενα φατσακι,
δεν καταλαβαινω γιατι? Αλλοι εχουν και φρασεις και κλιπ απο το you tube κτλ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Oσοι εχετε δυσλειτουργιες με τις νεες υπογραφες, να μην ξεχνατε μετα τις αλλαγες να κανετε αποσυνδεση απο τον λογαριασμο και επανασυνδεση.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εσένα ρε ICE είναι τεράστια η υπογραφή
βυσματάκι βυσματάκι???
:lol:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα μου παρει ωρα. Η δικια μου ειναι λιγο μεγαλυτερη, 700 bytes...:eek: Κι οσο κι αν προσπαθησα, μου βγαζει, :tox: :D

Βοήθειααααα.....Χωριανιοιιιιιιί !!!!

Υ.Γ. Γενικα, κατι δεν λειτουργει σωστα. Ακομα και μικροσκοπικες δεν τις δεχεται...

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΟΚ, ξαναπροσπαθώ με την παλιά υπογραφή (με τα μουφοκούταβα) που την έβαλα στα 70 pixels. Αν δε δουλέψει ούτε τώρα τη σβήνω τελείως και τελειώνει το θέμα. Ζω και χωρίς υπογραφή. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Edit: την ξαναδιόρθωσα.

Last edited: