Καλησπερα παιδιά, είμαι καινουργια στο foroum και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί ως νέα σκυλομαμα προβληματίζομαι με τη τροφή. Ίσως έχει συζητηθεί το θέμα ξανά αλλά δε μπόρεσα να το βρω. Λοιπόν εγώ απέκτησα ένα λαμπραντορακι το οποίο τώρα είναι 4μιση μηνών και 14 κιλά. Όταν την πρώτο πήρα δεν είχα ιδέα από τροφές και έπαιρνα για κανένα μήνα χύμα από πετσόπ. Πήγαινα που λέτε και με ρωτούσε ο υπάλληλος θες φτηνή, μέτρια, καλή,; Καλή έλεγα και εγώ και αγόραζα 4€ το κιλό. Στη συνέχεια αγόρασα μια συσκευασία δυο κιλών Equilibrio και τότε άρχισα να μπαίνω στο κλίμα με τα συστατικά και όλα αυτά περί καλών τροφών! Μόλις τελείωσε και αυτό πήγα σε ένα άλλο pet shop και ζήτησα μια πολύ καλή τροφή για τη μπουμπου χωρίς να με νοιάζει ποσό θα κοστίσει αφού ως κουτάβι θέλω να τρέφεται πολύ καλά. Πήρα την meradog essential η οποία ήταν χάλια το τρίχωμα της έγινε άχυρο, είχε διάρροιες και μεγάλη ποσότητα κοπρανων με πολύ άσχημη μυρωδιά. Αφού το συνειδητοποίησα κάπως αργά δυστυχώς την άλλαξα πριν τελειώσει το τσουβάλι και με τη βοήθεια του κτηνιάτρου πήρα Acana prairie poultry και δίνω την αντίστοιχη ποσότητα για κουτάβια. Ομολογουμένως της έχει κάτσει πολύ καλά το τρίχωμα της γυάλισε, ποιότητα και ποσότητα κοπρανων εξαιρετική. Το ερώτημα μου έγκειται στο αν η ποσότητα πρωτεΐνης που περιέχει (29) είναι επαρκής για κουτάβι λαμπραντορ και έναν η βρώμη είναι καλό συστατικό ή έναν πρέπει να πάρω της Acana puppy large που έχει πρωτεΐνη (33) και καθόλου σιτηρά. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και ευχαριστώ πολύ όποιον μου απαντησει εκ των προτέρων.