Όχι απίθανο δεν είναι και εμενα μου έχουν τύχει άσχημα περιστατικά με αδέσποτα, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως οποτε βλέπεις ένα πρέπει να τρέχετε, αυτό είναι ότι χειρότερο.
Τελευταία φορα χτες για την ακρίβεια, συναντήσαμε ένα σκύλο στη βόλτα με τη Blondy, (ευτυχώς είχα μονο το ένα σκυλί μαζί μου) ένα νεοφερμένος αδεσποτακος στη γειτονιά ήρθε τρέχοντας καταπάνω μας και προσπάθησε να την δαγκώσει, φυσικά και φοβήθηκα το ίδιο και η σκύλα μου που είναι πρώην αδέσποτο και φοbική προς τα περισσότερα σκυλιά, τον απομάκρυνα όμως μπαίνοντας ανάμεσα και τον έσπρωξα δυνατά με το πόδι μου 2-3 φορες, τράβηξα το λουρί της δικιάς μου είπα έντονα ΠΑΜΕ και φύγαμε. Το θέμα ευτυχώς έληξε εκεί. Είμαι προσεκτική πάντα αλλα προσπαθώ να φέρνω τα σκυλιά μου όσο περισσότερο γίνεται σε επαφή με άλλους σκύλους παρατηρώντας όμως πριν τις προθέσεις τους. Ένα κοινωνικοποιημένο σκυλί τις περισσότερες φορες από μονο του θα προσπαθήσει να αποφύγει τον καβγά.
Σήμερα συναντήσαμε τον ίδιο σκύλο στη βόλτα, όταν μας είδε ήταν ξαπλωμένος και δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να έρθει προς το μέρος μας, τον προσπεράσαμε από την απέναντι πλευρά του δρόμου χωρίς κανένα πρόβλημα.