Aφοδευτήριο σκύλων στην πλατεία Ναυαρίνου!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα το σκυλί μου να κάνει τις ανάγκες του εκεί μέσα!
Εδώ σε μερικά "πεζοδρόμια" (σαν χαμηλό παρτέρι,χωρίς λουλούδια μόνο με πατημένο χώμα) που είναι ΓΕΜΑΤΑ σκ@τούλες δεν την αφήνω να περπατήσει, έλεος, μετά πως θα το βάλω το σκυλί μέσα στο σπίτι!
Το πως θα βάλεις μετά το σκυλί στο σπίτι είναι το λιγότερο... σκέφτεσαι τι εστία μόλυνσης θα είναι αυτός ο χώρος? Ειδικά για τα θηλυκά που κάθονται κάτω, ένα κι' ένα για ουρολοιμώξεις τουλάχιστον.
Εγώ βλέπω τη θηλυκιά μου που όταν θέλει να κάνει τσίσα ακουμπάει σχεδόν κάτω. Φαντάζεσαι να ακουμπήσει σε όλες αυτές τις ακαθαρσίες? Και οι οποίες δεν θα είναι σίγουρο ότι θα προέρχονται από εμβολιασμένα και καθαρά σκυλιά?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
έχεις δίκιο, το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά ξέχασα να το γράψω!
κι εμένα η δικά μου σχεδόν ακουμπάει κάτω για να κάνει τσίσα.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος αλλά οι κάτοικοι της εκεί περιοχής θα πρέπει να το προλάβετε το πρόβλημα πριν διογκωθεί , γιατί τότε θα στραφούν όλοι ενάντια σε όσους έχουν σκυλιά . και φυσικά ως συνήθως η μπάλα παίρνει και αυτούς που δεν έφταιξαν πουθενά

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Δεν είναι μόνο οτι τα πατάνε και μετά τα μεταφέρουν στο σπίτι.. Είναι και τι αρρώστιες έχουν αυτές οι ακαθαρσίες!!
Το μέρος είναι κανονικότατα εστία μικροβίων και οι άμυαλοι αντί να το καθαρίζουν έστω (στη χειρότερη των περιπτώσεων) κάθε δεύτερη μέρα, τα αφήνουν και πολλαπλασιάζονται!!....

Edit: γράφαμε μαζί Lostris.. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Ως γνωστόν, η ακάθαρτη άμμος φημίζεται για το τι ασθένειες μπορεί να προκαλέσει κυρίως στα κοριτσάκια! :S

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
...δε θα ηταν ασχημο να υπηρχαν αφοδευτηρια.Πχ στις εκθεσεις γτ υπαρχουν;Που ειδικα εκει οι περισσοτεροι εχουν κυνολογικη Παιδεια.
.
Αν και δεν το είδα εγκαίρως, δεν μπορώ να κρατηθώ....

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :xD: :-&
:(

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Τι, θα έχει αποτέλεσμα?

Για ποιο λόγο να γίνει αφοδευτήριο σκύλων?Για να καλύψουμε την ανευθυνότητα των ιδιοκτητών?

Δηλαδή τι?Τώρα θα είναι όλα τα σκ@τ@ συγκεντρωμένα σε ένα μέρος?

Το θέμα είναι να μάθει ο ιδιοκτήτης να μαζεύει τα κόπρανα του σκύλου του?Του μαθαίνεις με αυτόν τον τρόπο να τα μαζεύει ή του λες πάνε χ@#$σε εκεί και άστα πάλι!

Δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό βήμα!Εξακολουθούν να μην πιάνουν τον παλμό...
Συμφωνω απολυτα..
Εγω θα προτεινα χρηματικο προστιμο γιατι ο ανευθυνος ιδιοκτητης θα συνεχισει να'ναι ανευθυνος ακομη κ αν ενα μετρο πλαι του βρισκεται το αφοδευτηριο σκυλων!
Ειναι χαζο αν μη τι αλλο το εγχειρημα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Στελιο συμφωνω κι εγω σε εναν βαθμο μαζι σου.Σκεψου ομως μια ιδανικη κοινωνια (οργανωμενο κρατος), στην οποια ολοι οι ιδιωκτητες μαζευουν αυτα που οι σκυλοι τους "αφηνουν"...δε θα ηταν ασχημο να υπηρχαν αφοδευτηρια.Πχ στις εκθεσεις γτ υπαρχουν;Που ειδικα εκει οι περισσοτεροι εχουν κυνολογικη Παιδεια.

Βεβαια η Ελληνικη πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτα και σε αυτη την βαση συμφωνω μαζι σου.

Αφοδευτηρια σκυλων?! δλδ ο σκυλος αφου μπει στο αφοδευτηριο προσεκτικα μην πατησει τα κακα αλλων σκυλων θα βγει εξισου προσεκτικα για τον ιδιο λογο!! Σε ποια γλωσσα θα του το πουμε ωστε να προσεξει?!