Στην πρώτη περίπτωση του...αγριου rottweiler ο σκύλος σου θα φύγει φέτες έτσι κι αλλιώς, εκτός κι αν μιλάς για rottweiler που απλά πλησιάζει και γαυγίζει, οπότε πάμε στην δεύτερη περίπτωση, των ημιδεσποζώμενων/αδέσποτων, όπου πιάνει και η προσποίηση ότι σηκώνεις πέτρα πχ απο κάτω, ή το ΞΟΥΤ, το ξύλο είναι παντελώς άχρηστο και δημιουργεί προηγούμενο (και προβλήματα) σε άλλες ομάδες πληθυσμού (γερόντια με μπαστούνια). Αν δεν απομάκρυνες κάθε ''ενδιαφερόμενο'' από το σκύλο σου απο όταν ήταν κουτάβι. δεν θα την πέφτανε στον Δούκα τώρα γιατί θα είχε μάθει να είναι σκύλος και να λέει με τον τρόπο του ''φύγε'' έλα να παίξουμε'', ''είμαι άγριος'' και άλλα πολλά ...
Οι γνωριζοντες από συμπεριφορά σκύλων θα σου έλεγαν ότι εντείνεις το πρόβλημα έτσι, και σίγουρα αν είσουν κάτοχος ενός Rottweiler και όχι toυ golden, θα είχες έναν πολύ επικύνδυνο σκύλο...(σκυλιά έρχονται, εσύ σηκώνεις το ξύλο, ο σκύλος νομίζει ότι φοβούνται αυτόν, μία, δύο, να το ''κομπλεξικό'' σκυλί του γείτονα - πάντα του γείτονα).
Ολα τα σκυλιά είναι προβλέψιμα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων -έχω δει 2 τα τελευταία 15 χρόνια- και στα 2 έγινε ευθανασία ...
Οι γνωριζοντες από συμπεριφορά σκύλων θα σου έλεγαν ότι εντείνεις το πρόβλημα έτσι, και σίγουρα αν είσουν κάτοχος ενός Rottweiler και όχι toυ golden, θα είχες έναν πολύ επικύνδυνο σκύλο...(σκυλιά έρχονται, εσύ σηκώνεις το ξύλο, ο σκύλος νομίζει ότι φοβούνται αυτόν, μία, δύο, να το ''κομπλεξικό'' σκυλί του γείτονα - πάντα του γείτονα).
Ολα τα σκυλιά είναι προβλέψιμα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων -έχω δει 2 τα τελευταία 15 χρόνια- και στα 2 έγινε ευθανασία ...