Ασε που δεν κάνουνε και εξαγωγή συναλλάγματος για να πληρώσουν εκείνα τα πως τα λένε test κτλπ , προσέχουν λοιπόν την Ελληνική οικονομία, και επιπρόσθετα ενισχύουν και την ενχώρια παραγωγή και δεν αγοράζουμε απο το εξωτερικό
Αυτό ακριβώς! Η δικία μου απο petshop είναι! Η τιμή ήταν 650 χωρίς 750 με pedigree!!!!!! Τι λέμε τώρα....Φυσικα και είμαστε εντός, αφου το πετσοπαδικο δεν έχει pedigree γιατί αυτό που έχει ειναι του τύπου - πιάσε Μητσο ενα ροτβαιλερ...
δεν σε κατηγορησε κανεις.... αυτο το συμπερασμα εσυ το έβγαλες...συγνώμη ρε παιδιά ειλικρινά!ξέρω καλα ποιο είναι το θέμα!είδα εκ των υστέρων ένα ποστ που αφορούσε αλλα δικα μου ποστ και κατηγορουμαι άδικα!τι να πω;ασε που έκανα λάθος επιλογή στο reply with quote!τεσπα συνεχιστε
Να που χρειάζεται το dna test να δούμε πια τινος είναι τα παιδιά , ε εκει θα γίνει χαμος
σε παρακαλώ μην μου φωναζεις... ειμαι και σε ... ηλικια δυσκολη για εμφραγμα...όσων αφορά το πρώτο ζήτησα συγνώμη εφοσων δεν μπόρεσα να τεκμηρίωσω την πληροφορία μου!
ξέρω πολυ καλα ότι σε κανένα πετ σοπ δεν θα ακούσει κανείς για παπυ μιλς.ρώτησα γιατί το απαιτούσε κατ´ εμε ένα ποστ της λαρας!
μονομερής πληροφόρηση επειδή πέτυχα ένα άρθρο πετ σοπα πουλί φάνηκε καλο και το παραθεσα για συζήτηση;;;;ε τι να σου πω;πληροφορούμαι επί το πλείστον απο εδω μέσα και μερικές φορές σε σάιτ με μηχανή αναζήτησης.να σε ρωτήσω;άμα θες να πάρεις κατι(οτιδήποτε) δεν θα κανείς πρώτα έρευνα;δεν θα δεις και τους μεν και τους δε για να αποφασίσεις;
επειδή δεν αποκλείω την περίπτωση καλού πετ σοπα(που δεν έχω συναντήσει ακόμα) θα μου βάλεις ΕΣΥ ΤΑΜΠΈΛΑ ότι είμαι στην άλλη πλευρά απο τη δικη σας;;;;τι παίζουμε εδω τους βοριους και τους νοτιους;;;με ποιο δικαίωμα άνθρωπε μου θα μου βάλεις ΤΑΜΠΈΛΑ επειδή ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ κατάλαβες απο τα συμφραζομενα μου ότι είμαι με τους πετσοπαδες;;;;;;;
πας καλα;ΔΕΝ είμαι με τους πετσοπαδες και δεν έδειξα ποτε κατι τέτοιο!!!!
συγνώμη φίλε αλλα μάλλον δεν είσαι καλός στα συμφραζομενα και δεν μπορείς να με κατηγορεις επειδή ΕΣΥ καταλαβαίνεις ότι θέλεις και δεν έχεις δικαίωμα να μου βάζεις ταμπέλες επειδή δεν καταλαβαίνεις τις απορίες μου!