Aξιοπιστία των pet shops

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Ασε που δεν κάνουνε και εξαγωγή συναλλάγματος για να πληρώσουν εκείνα τα πως τα λένε test κτλπ , προσέχουν λοιπόν την Ελληνική οικονομία, και επιπρόσθετα ενισχύουν και την ενχώρια παραγωγή και δεν αγοράζουμε απο το εξωτερικό

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ok!!!!!!!!!!! @mirtouli εγώ μετά από τόσες σελίδες δεν έχω καταλάβει την τύφλα μου σε τι θες να πεις! Ξανθιά είμαι οκ αλλά τελικά έχεις πρόβλημα με τις τιμές των εκτροφέων? Το αν θα είναι ένα πετιγκρί σωστό ή πλαστό? Δεν σε ενδιαφέρει? Τι από όλα?

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
συγνώμη ρε παιδιά ειλικρινά!ξέρω καλα ποιο είναι το θέμα!είδα εκ των υστέρων ένα ποστ που αφορούσε αλλα δικα μου ποστ και κατηγορουμαι άδικα!τι να πω;ασε που έκανα λάθος επιλογή στο reply with quote!τεσπα συνεχιστε

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φυσικα και είμαστε εντός, αφου το πετσοπαδικο δεν έχει pedigree γιατί αυτό που έχει ειναι του τύπου - πιάσε Μητσο ενα ροτβαιλερ...
Αυτό ακριβώς! Η δικία μου απο petshop είναι! Η τιμή ήταν 650 χωρίς 750 με pedigree!!!!!! Τι λέμε τώρα....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
συγνώμη ρε παιδιά ειλικρινά!ξέρω καλα ποιο είναι το θέμα!είδα εκ των υστέρων ένα ποστ που αφορούσε αλλα δικα μου ποστ και κατηγορουμαι άδικα!τι να πω;ασε που έκανα λάθος επιλογή στο reply with quote!τεσπα συνεχιστε
δεν σε κατηγορησε κανεις.... αυτο το συμπερασμα εσυ το έβγαλες...

Να που χρειάζεται το dna test να δούμε πια τινος είναι τα παιδιά , ε εκει θα γίνει χαμος
;)

όσων αφορά το πρώτο ζήτησα συγνώμη εφοσων δεν μπόρεσα να τεκμηρίωσω την πληροφορία μου!
ξέρω πολυ καλα ότι σε κανένα πετ σοπ δεν θα ακούσει κανείς για παπυ μιλς.ρώτησα γιατί το απαιτούσε κατ´ εμε ένα ποστ της λαρας!
μονομερής πληροφόρηση επειδή πέτυχα ένα άρθρο πετ σοπα πουλί φάνηκε καλο και το παραθεσα για συζήτηση;;;;ε τι να σου πω;πληροφορούμαι επί το πλείστον απο εδω μέσα και μερικές φορές σε σάιτ με μηχανή αναζήτησης.να σε ρωτήσω;άμα θες να πάρεις κατι(οτιδήποτε) δεν θα κανείς πρώτα έρευνα;δεν θα δεις και τους μεν και τους δε για να αποφασίσεις;

επειδή δεν αποκλείω την περίπτωση καλού πετ σοπα(που δεν έχω συναντήσει ακόμα) θα μου βάλεις ΕΣΥ ΤΑΜΠΈΛΑ ότι είμαι στην άλλη πλευρά απο τη δικη σας;;;;τι παίζουμε εδω τους βοριους και τους νοτιους;;;με ποιο δικαίωμα άνθρωπε μου θα μου βάλεις ΤΑΜΠΈΛΑ επειδή ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ κατάλαβες απο τα συμφραζομενα μου ότι είμαι με τους πετσοπαδες;;;;;;;
πας καλα;ΔΕΝ είμαι με τους πετσοπαδες και δεν έδειξα ποτε κατι τέτοιο!!!!
συγνώμη φίλε αλλα μάλλον δεν είσαι καλός στα συμφραζομενα και δεν μπορείς να με κατηγορεις επειδή ΕΣΥ καταλαβαίνεις ότι θέλεις και δεν έχεις δικαίωμα να μου βάζεις ταμπέλες επειδή δεν καταλαβαίνεις τις απορίες μου!
σε παρακαλώ μην μου φωναζεις... ειμαι και σε ... ηλικια δυσκολη για εμφραγμα...
στα οσα εγω σου εγραψα... δεν νομιζω να ειδες πουθενα μια γραμμη αγενειας....
δεν σου εβαλα καμμια ταμπέλλα... ΄εσενα... απλά έβαλα στις απόψεις ολων των υπολοιπων εδω ... απέναντι σε κατι το οποιο παρεθεσες κοπυ πειστ απο ιστοσελίδα πετσοπ.... για να το στηριξεις αργοτερα χρησιμοποιησες ολα τα επιχειρηματα που κατα καιρους εμφανιζουν τα πετσοπ που πουλανε κουταβια...
εγω λοιπον... χωρις να σου βαλλω ταμπελα σου εδωσα την " άλλη " άποψη απο αυτη που εκανες κοπυ πειστ για να προβληματιστεις...
αν ακομα επιμενεις σε αυτην εσυ πας στους "άλλους" :p

ηρέμησε λιγο , ξαναδιαβασε τι σου εγραψα και προβληματισου... έτσι οπως απαντας μονο εχθρους ΘΑ κανεις....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι pet shop boys πάντως........ήμουν ανέκαθεν του ρόκ και τώρα που γερνάω άρχισα και τα έθνικ....εξ ού και τα κοκόνια καθότι ελληνική φυλή,άρα έθνικ!!!!!!!!

:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πράγματι είμαι μετα βίας 3 χρονών....ακόμα και σε σκυλίσια χρόνια να το υπολογίσουμε(για να μαστε και εντός θεματολογίας φόρουμ :p) πάλι είμαι κουταβάκι για φυλή με 170 εκατοστά στο ακρώμιο.........:lol:

επι του "τυφλού" .... δεν είπα κάτι.......και δεν περίμενα να είναι απο πέτσοπ σκύλος ανθρώπου που ακόμα και το πρώτο του κοκόνι το πήρε απο εκτροφείο με σπιτικό γεννεολόγιο πρίν 30 χρόνια...........:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έλα ρε έχουν βγάλει και δύο καλά τραγουδάκια oi pet shop boys... αλλά μόνο τόσα! Τα άλλα ήταν μούφα! Ενώ ο dio.... εγγύηση!!!!