Aμερική και επιθέσεις σκύλων

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
sir-elric said:
αν δειτε τα ποσοστα απο επιθεσεις λαμπραντορ θα παθετε πλακα!!

αυτο το εχω ακουσει και εγω και εχω απορησει..

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
kango1 said:
sir-elric said:
αν δειτε τα ποσοστα απο επιθεσεις λαμπραντορ θα παθετε πλακα!!

αυτο το εχω ακουσει και εγω και εχω απορησει..
σε ενα απο αυτα τα λινκ που ειχα βαλει αντικατοπτριζεται ! μαλλων λογω μαλακισμενης εκτροφης στην αμερικη!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Όλοι οι ιδιοκτήτες σίγουρα δεν είναι ίδιοι
Αν τα Ροττυ γίνουν μόδα , που πολύ φοβάμαι και εγώ ότι μάλλον θα γίνουν , τώρα τελευταία ακούω πολύ το Και Εγώ Θέλω Ένα τέτοιο , αλλοίμονο σε μερικούς από εμάς που έχουμε καψούρα για την φυλή..
Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουν πολύπλοκα γιατί θέλουν μερικοί να το παίζουν παντογνώστες ,δεν ασχολούνται με τον σκύλο τους παρά μόνο μερικούς μήνες στην αρχή που υπάρχει ο ενθουσιασμός και το χειρότερο δεν γνωρίζουν καν τι σκύλο παίρνουν ……….

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο σκύλος δεν ειναι Dr Jekyll and Mr Hyde για να πάθει μετάλλαξη σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας κυριαρχικός σκύλος σίγουρα θα έχει δείξει σημάδια κυριαρχικοτητας και εάν ο ιδιοκτήτης δεν έχει ερμηνεύσει σωστά την συμπεριφορά του, δεν ευθύνεται ο σκύλος.

Ένας κυριαρχικός σκύλος είναι επιθετικός με άλλα ζώα, αγνοεί τις εντολές, έχει έντονο το αίσθημα της προστασίας αντικειμένων που θεωρεί δικά του,
είναι απαιτητικός, ανυπάκουος, γρυλίζει, καβαλάει.
Η πιο συχνή αιτία όμως, που ένας σκύλος επιτίθεται σε παιδί, είναι ο φόβος. Εάν ένας σκύλος δεν κοινωνικοποιηθεί επαρκώς με τα παιδιά και τα έχει συνδυάσει με δυσάρεστες εμπειρίες, είναι πολύ πιθανόν να δαγκώσει από φόβο.

Όπως και να είναι, τα μολλοσοειδη είναι σκυλιά για έμπειρους ιδιοκτήτες, δεν είναι για τον καθένα και πολύ κακώς κάποιες φυλές γίνονται μόδα.
Ο βασικός κανόνας είναι να μην αφήνετε ποτέ μόνο το σκύλο μαζί με παιδί.