νομιζω θα της περασει γρηγορα...εμεις την πρωτη φορα που μετακομισαμε η σκυλα ουρλιαζε συνεχεια και ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω και να κλεισω την πορτα....μετα απο 2 εβδομαδες ως δια μαγειας back to normal :wink:
denis said:Δεν την στελνεις σε μένα ??
100% εγγυημένη επιτυχία ... 8) 8)
α σε ρε! σε ειδαμε με τι λαχταρα, με τι ποθο την κραταγες! το καταλαβαμε οτι βαθια μεσα σου θες να γινεις εκτροφεας πατσαβουριων! απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!denis said:όχι, εμπλουτίζω με ΒΑΡF
Περιπου το ιδιο παθαμε και εμεις μετα την μετακομιση και κρατησε για ενα μηνα!EVI.T said:νομιζω θα της περασει γρηγορα...εμεις την πρωτη φορα που μετακομισαμε η σκυλα ουρλιαζε συνεχεια και ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω και να κλεισω την πορτα....μετα απο 2 εβδομαδες ως δια μαγειας back to normal :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!
θα αναγκαστω να συμφωνησω μαζι σου...sir-elric said:α σε ρε! σε ειδαμε με τι λαχταρα, με τι ποθο την κραταγες! το καταλαβαμε οτι βαθια μεσα σου θες να γινεις εκτροφεας πατσαβουριων! απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!denis said:όχι, εμπλουτίζω με ΒΑΡF
και το πήρες από πετ σοπ.....το'ξερα :roll:denis said:Να έχω maltese στο σπίτι ...
... και άλλα ...
denis said:Πολλά μυστικά έχω ... ας πούμε θέλω να πάω στην Αφρική ένα πολυήμερο φωτογραφικό σαφαρι ...
Να έχω maltese στο σπίτι ...
... και άλλα ...