Aλλαγη συμπεριφορας?

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
νομιζω θα της περασει γρηγορα...εμεις την πρωτη φορα που μετακομισαμε η σκυλα ουρλιαζε συνεχεια και ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω και να κλεισω την πορτα....μετα απο 2 εβδομαδες ως δια μαγειας back to normal :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Δεν την στελνεις σε μένα ??

100% εγγυημένη επιτυχία ... 8) 8)

σου τελειωσε η τροφη..?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ααααααααα για ΒΑΡF την θελεις...

σωστα κανει και καλο στα δοντια...α ρε louna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
denis said:
όχι, εμπλουτίζω με ΒΑΡF :D
α σε ρε! σε ειδαμε με τι λαχταρα, με τι ποθο την κραταγες! το καταλαβαμε οτι βαθια μεσα σου θες να γινεις εκτροφεας πατσαβουριων! απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
EVI.T said:
νομιζω θα της περασει γρηγορα...εμεις την πρωτη φορα που μετακομισαμε η σκυλα ουρλιαζε συνεχεια και ουτε στην τουαλετα δεν μπορουσα να παω και να κλεισω την πορτα....μετα απο 2 εβδομαδες ως δια μαγειας back to normal :wink:
Περιπου το ιδιο παθαμε και εμεις μετα την μετακομιση και κρατησε για ενα μηνα!
Ενω οταν λειπω καθεται μια χαρα στο box του και ουτε ακουγεται,στο καινουργιο σπιτι ηταν αδυνατον να τον αφησω μονο του, σηκωνε την πολυκατοικια στο ποδι απο τα κλαματα!
Ηταν δε ολες τις ωρες με την μυτη κατω σαν λαγωνικο!
Αντιθετως ο δικος μου δεν ετρωγε τιποτα, τιποτα σας λεω, κοντευα να λαλησω εκεινες τις μερες!
Τελικα σιγα σιγα του περασε και ολα καλα και παλι!
Υπομονη.....

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Η δικιά μου έχει ζήσει μαζί μου 2 μετακομίσεις, και στης 2 σκασίλα της,
εγώ προσωπικά φοβόμουνα για το στρες που να περάσει η σκύλα,
και όπως φάνηκε άδικα.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εγω παλι δεν το φοβουμουν το στρες magi και να που μου ηρθε μηπως να ξεκινησουμε επισκεψεις σε σκυλοψυχολογο??? :lol: τρια κουραδακια φρεσκα φρεσκα πρωι πρωι στο καλο σαλονι ευτυχως παντα σε πλακακι ποτε στο χαλι :evil: :evil:

ps:παρακαλω πολυ να διορθωθει η φωτογραφια του denis που εχει κανει κακο μονταζ και θελει να πιστευει οτι κραταει κουταβι ροτβαιλερ :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
sir-elric said:
denis said:
όχι, εμπλουτίζω με ΒΑΡF :D
α σε ρε! σε ειδαμε με τι λαχταρα, με τι ποθο την κραταγες! το καταλαβαμε οτι βαθια μεσα σου θες να γινεις εκτροφεας πατσαβουριων! απλα φοβασαι την λαικη κατακραυγη αντρας 2 μετρα να πηγαινεις στις εκθεσεις με τα ρολει και τα πιστολακια!!!
θα αναγκαστω να συμφωνησω μαζι σου...

ναι..ναι denis οντως την λουνα την κρατουσες με μεγαλη ευλαβεια..
κατα βαθος οντως αυτο θελεις...αλλα τι θα πει ο κοσμος..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ντροπη...!!!
εχω ενα μυστηκο μια πατσαβουρα θελω να εχω ...εχω ενα μυστηκο και πουθενα δεν θα το πω...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΝΑ έχω ... λέω ... εγώ θέλω, το maltese δεν ξερω ... :D

Παιδιά όλοι οι rottweilerάδες και εδώ είμαστε το διαβάζουν κι όλας, έχουν τέτοια σκυλιά ... τί νομιζατε ??

Μπορώ να απαριθμήσω κιόλας ... 8) :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Πολλά μυστικά έχω ... ας πούμε θέλω να πάω στην Αφρική ένα πολυήμερο φωτογραφικό σαφαρι ...

Να έχω maltese στο σπίτι ...

... και άλλα ...

ναι ναι καλη η κατοικια σου...αν και δεν εχει σπυλιες..αλλα ενταξυ νομιζω θα βολευτεις...

θα εχεις και καλη παρεα..βεβαια δεν εχουν ροπαλα αλλα ενταξυ ολα θα τα βολεψουμε..
γιαμπανταμπα ντου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
νόμιζα πως έφαγες το "ι" :oops:

πώς θα το έβλεπαν αλήθεια τα σκυλιά σου το "σκυλί" αυτό????Μωρέ τι είναι τούτο?θα σκέφτονταν...Τρώγεται???

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να πω και εγώ ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη? 8)

Όταν βλέπω συζητήσεις να καταλήγουν «από την Πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα», παθαίνω μετάλλαξη! Βγάζω κυνόδοντες, τρίχες, νύχια και οπλές και γίνομαι έτσι:

Συντονιστείτε συμφορουμίτεεεεες!!!!! :lol: :lol: :lol: