Aλλαγη συμπεριφορας?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Επιτελους εχω μετακομισει :!: :!: :!:
Αυτο ειναι το θετικο :D
Το αρνητικο ειναι οτι το καλο μου το σκυλακι εχει γινει αγνωριστο σε συμπεριφορα και δεν ξερω αν οφειλεται στην αλλαγη περιβαλλοντος:
τρωει πολυ ξαφνικα και πολυ λαιμαργα και δειχνει σαν να πειναει συνεχεια και μετα αραδιαζει σκατακια σε γωνιες στα πλακακια απο δω κι απο κει....το θεμα ειναι οτι ακομη κι οταν ερχομαστε στο μαγαζι το πρωι που ειναι χωρος της καθημερινοτητας της κατευθειαν κανει τσισα και κακα στα πλακακια και μετα παει και κρυβεται.
Η αληθεια ειναι οτι τα'χω παρει πολυ ασχημα αποφευγω να την μαλλωνω γιατι μου το ξανακανει απο αντιδραση επι τοπου.

Καμια ιδεα? :idea: ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ???

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όχι ακόμη [-X [-X [-X

πήγαινε πρώτα στην groomer να μας πείς και την γνώμη σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

παράξενο είναι.

ίσως έχει στρεσσαριστεί πολύ.

περίμενε...........

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΝΑΙ!! :D

H αλλαγή περιβάλλοντος φταίει .... θα περάσει ...

Κάνε για λίγες μέρες σαν να είναι πάλι κουτάβι, ασχολία λίγο παραπάνω, σταθερές ώρες φαγητού, παιχνίδια, κοκκαλάκια, φωλίτσα σε ήσυχο μέρος κλπ κλπ ...

maltese ήθελες ... :D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
@ΜΑΚΗ γιατι γελας για τον groomer???εεεε???την ετοιμαζω για καλλιστεια :lol: :lol: :lol: :lol:
απο τι στρεσσαριστηκε?απο τα υπερβολικα χαδια?απο τον υπερβολικο υπνο στην κρεββατοκαμαρα μου?απο τα φιλια απ'τη μαμα και τον μπαμπα πλεον?

@DENIS εσενα δεν σου απαντω για ξερεις πολλα πολλα πολλα για μενα οποτε..... :wink: μουαχαχαχα :lol:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ώρες ώρες πάντως πολύ χαίρομαι που το σκυλί μου δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες.... Την παίρνω μαζί οπουδήποτε κι αρκεί να της δείξω ένα χαλάκι που θα είναι το κρεβάτι της και τέλος!

Κατά τα λοιπά η συμπεριφορά της παραμένει ως έχει....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
.

maltese ήθελες ... :D
:wink: λογω συγκεκριμενης ιδιοσυγκρασιας,επιρρεαζεται ευκολα,νιωθει ανασφαλης,και θελει να "κατακτησει" απο την αρχη τον νεο χωρο αλλα κι εσενα κι ολα αυτα 'πασπαλισμενα" με ασταθη συμπεριφορα που ουτε και η ιδια μπορει να ελεγξει...ο'τι να'ναι δηλαδη :lol: υπομονη και σταθεροτητα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι

αλλά το δικό σου δεν είναι 7/24 μαζί σου.

οι μυρωδιές φταίνε

επίσης οι φωνές (που είναι η κιούτα με τα ποτήρια ? οι ηλίθιοι στην τουαλέτα την έβαλαν κλπ)

όχι τα χαδιά

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Σοφια φετος πηγαμε σε ενα καρο ξενοδοχεια και δεν ειχαμε προβλημα και τωρα ξαφνικα αρχισαμε τα χαζα,αυτο μου κανει εντυπωση η ξαφνικη αλλαγη και το φοβισμενο στυλακι χωρις ιδιαιτερο λογο :wink:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
galazio said:
υπομονη και σταθεροτητα.
galazio μου καλα λεω microwave oven :lol: :lol: :lol:

Μακη τι ειναι το 7/24???
σιγουρα δεν ειναι χαζο το σκυλι γι'αυτο σκεφτηκα την αλλαγη περιβαλλοντος.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
=D> πω πω φοβερο Μακη,ειμαι πολυ χαζη τελικα πως δεν το ειχα σκεφτει :!: φοβερο :lol: :lol:
με τα κλασματα δεν τα πηγαινα ποτε καλα :dohh:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Luna δώσε της λίγο χρόνο και αν δεν προσαρμοστεί βλέπουμε και εγώ πιστεύω ότι είναι η αλλαγή τα σκυλιά είναι όντα της συνήθειας και η παραμικρή αλλαγή τα επηρεάζει... θυμίσου αρκούσε ένα μεζεδάκι για να κάνει μετά όλα εκείνα που έκανε... προς το παρόν οπλίσου με υπομονή και πολύ αποσμίνη... σε λίγο όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. :)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ευχαριστω Κορινα και υπολοιπους :lol: για την πολυτιμη βοηθεια,και τις συμβουλες θα πραξω οπως λετε για αρχη και βλεπουμε στην πορεια,ελπιζω να επανερθει συντομα :wink:
να κανω και μια ηλιθια ερωτηση αν δεν επανελθει σε ενα μηνα ας πουμε....
ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΑ??? :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ΟΟΟΟΟΧΙ...Θα την στειλω μερα μολις καλοκαιριασει και θα την βαλω σε χαρτοκιβωτιο κλεισμενο με κολλητικη :lol: :lol: :lol: ειδικα εγω :roll:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και εγω Σοφακι νομιζω οτι εχει στρεσαριστει...

κουτες..απο εδω κουτες απο εκει..καποιο ανγος απο εσας μεχρι να φυγεται..δουλειες..,να μπουν τα πραγματα στην θεση τους..

ολο αυτο ηταν πιθανον στρεσογονες για το σκυλι!!

αν δεν φτιαξει τωρα που θα χαλαρωσετε στειλτο με φορτοτικη στην Κορινα! :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Παιδια ας το ελπισουμε να στρωσει και να μην το κανει επειδη εχει εξελιχθει σε κακομαθημενη γουρουνιτσα....αυτο που με παραξενευει πιο πολυ ομως ειναι το υπερβολικο φαι που ζηταει ο οργανισμος της....πειναει το φτωχο μου :( συνεχεια???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog