Aλλαγή περιβαλλοντος

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Καταρχας καλησπέρα,θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποριες μου σχετικα με τι λουσι.Εδω και 1 χρονο μενει στην αυλη(για να προτρέψω τυχον σχολια ,όχι δεν είναι αυλοσκυλο,απο μονη της διαλεξε να μενει εξω εκτος τον χειμονα βεβαια).Τωρα που είναι καλοκαιρι και αρχισαν αυτές οι ανυπόφορες ζέστες την βλεπω λιγο down.Λογικο είναι βεβαια με τετοια ζεστη,αλλα επειδή στην αυλη κανει αρκετη ζέστη(και μεσα στο σπιτι περισσοτερη αφου δεν εχουμε κλιματιστικο)..Ετσυ,σκεφτομαι να την μεταφερω προσωρινα στο υπογειο,(ανοιχτο μερος με περισσοτερη δροσια) ετσυ ώστε να νιωθει και ποιο ανετα.Ειμαι διαθετημενος να φτιαξω μεγαλο κλουβι και σιγουρα δεν θα χασει αυτά που εκανε και τωρα,βολτες,παιχνιδια κ.λ.π,Η επαφη με τα αλλα ατομα της οικογενειας θα γινεται καθημερινα αφου ολοι την περνουμε καθημερινα περιπατο.Αυτο που με ανισυχει είναι ότι η αλλαγη περιβάλλοντος ισως να την στρεσσαρει κ.λ.π .Γιαυτο δεν ξερω να της αλαξω περιβάλλον η να την αφήσω?Επιπλεον καθημερινα την κανω ένα μπανακι με νερο και πεζουμε και δροσίζεται.

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Κατι που ξεχασα να αναφερω ο πατερας μου είναι υπερ της αλλαγης αυτης και είναι διαθετημενος για το κοστος κ.λ.π αφου δεν μπορω να τα κανω μονος μου μιας και είμαι 16.

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
αφού δε παίζει το μέσα,κάνε το έξω πιο πρακτικό για το σκύλο σου. (όσο μπορείς με τα 40άρια που ανεβάζει...)Φτιάξε σκίαση.Βάλε τέντες ή πανιά έστω για σκίαστρο. Κάνε καμιά μικρή "πισίνα".,να μπορεί ανά πάσα ώρα κ στιγμή όποτε θέλει αυτός να μπεί,να χαλαρώσει κ να δροσιστεί. ( στα jumbo οι παιδικές κλασικές στρόγγυλες είναι φθηνές.10-15 Ε νομίζω.),ακόμα καλύτερα πάρε μεγαλύτερη για να χωράς κ εσύ ή κ άλλο μέλος της οικογένειας σου.Θα περνάτε κ περισσότερο χρόνο κ δραστηριότητες μαζί.Κ πάνω απ'όλα φρόντισε την υγεία του σκύλου σου με αμπούλες,χάπια,σιτρονέλλες,περιλαίμια ακόμα πιο πολύ λόγω καλοκαιριού-υγρασίας-σκνίπες-τσιμπούρια-ψύλλοι κ φυσικά κουνούπια! Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Παντα στι σκια βρίσκετε,απλα ηθελα να δω και την δικη σας αποψη για αλλαγη τοποθεσιας..Θεματα υγειας είναι όλα καλημενα

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Οσο για την 'μικρη΄πισίνα' εχει αρχισει ο πατερας και κανει κατι από μόνος του..ευχαριστω για τη βοηθεια...

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Αν ειςαι σηγουρος οτι το υπόγειο ειναι πιο δροσερό βάλτην εκει
τις ζεστές ώρες στην αρχη υποχρεωτικά και μετα απο μερικές
μερες άστην ελεύθερη νε επιλέξει αν θελει υπόγειο και δροσιά ή
αυλή και ζέστη.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Αν μιλάμε για αυλή και όχι για ακάλυπτο πολυκατοικίας ή κάτι άλλο που βράζει σαν καμίνι, άσε το σκυλάκι σου έξω. Αν έχει σκιά και νερό, δεν υπάρχει λόγος να του στερήσεις το χώρο που μόνο του διάλεξε. Είναι λογικό να περνά τις ζεστές ώρες σε μια σκιά μισοκοιμισμένο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει καποιο πρόβλημα.

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Όχι ,Όχι καρονικο σπιτι με αυλη που δεν την πιανει ουτε εκατοστο ηλιος,απλα είναι λιγο πολύ κλειστα και δεν περναει και πολλης αερας.Ναι σιγουρα δεν υπαρχει καποιο πρόβλημα απλα σκεφτομουν ότι ισως να είναι καλυτερα κατω που είναι ποιο δροσια.ευχαριστω για οσους μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν:whistle: