Aδέσποτα στην Μαρίνα Αλίμου

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
amangos εγώ το ζω αυτό που λες όταν βγάζω βόλτα τα σκυλιά μου... είναι απίστευτος ο τρόπος που σε κοιτάνε, μια εσένα μια το σκύλο... με μια αποστροφή με μια αηδία... λες και κάνεις το χειρότερο έγκλημα στον κόσμο. Και αν τους κοιτάξεις πίσω επίμονα σου λένε αμαν με τα σκυλιά σας λερώνουν όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ περπατάς στο δρόμο και είναι γεμάτος με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σκουπίδια, νεκρές κατσαρίδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...

Και αυτο που με κάνει έξαλλη είναι γυναίκες-γατούλες δήθεν ανυπεράσπιστες οι οποίες βλέπουν ένα σκυλάκι 7 κιλών και νομίζουν ότι θα τις καταπιεί ολόκληρες... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ένα σκυλάκι 7 κιλών
εαν αναφέρεσε στον Άρη μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσεις να τον (ξανά)ταίσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ δεν είχα νεώτερα από την υπεύθυνη του Δήμου Αλίμου για το θέμα…
Περιμένω, μετά την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε, να μου στείλει κάποιες φωτογραφίες για να προωθήσουμε την υιοθεσία τουλάχιστον των νεαρότερων ζώων και ακόμα τίποτα… :?
Αύριο θα την ξαναενοχλήσω και αν δεν δω ενεργοποίηση, θα κάνω μια επίσκεψη από το Δήμο… :twisted:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά έχουμε νεότερα! Η κυρία Μουτσάτσου μου έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες από τα αδεσποτάκια της μαρίνας Αλίμου! Όλα τους κουκλιά από 8-10 μηνών!
Θα ανεβάσω τις φωτογραφίες τους σε λίγο στην «προσφορά» για να τα δείτε! Μακάρι να βρουν σπίτι σύντομα!