Ντροπή.... αίσχος!εγω παντως προτιμω να μην χανω μερες μεχρι να τελειωσουν τα εμβολια και το ρισκαρω, επισης πηγαινω σε ελευθερο καμπινγκ αλλα και σε οργανωμενο να πηγαινα, λιγο δυσκολο να βρεθει εκει ο τυφος
Ντροπή.... αίσχος!
(καλα, αμα ξαναπαρω κουταβι, με τοσο τυφο που κυκλοφορει τελικα στα πετ σοπς, θα πηγαινω με πανοπλια για να αγορασω λουρακια, την οποια θα την βγαζω εξω απο το πετ σοπ και θα την καιω επιτοπου! το καμπινγκ μας μαρανε)
Ιιιιιιιιι!!!!! Δεν το πιστεύω οτι ψωνίζετε απο πετσοπ που πουλάνε ζωα!! Για τα Puppy mills ξέρετε?????εγω επειδη πασχω απο αρρωστοφοβια δεν ψωνιζω ουτε απο pet shop που πουλανε μονο καρδερινες
Ναι αλλα Γαλαζια μιλας για 2 διαφορετικες ρουτινες!ααααααα!!! παναιαμ! ααααααααα
στελιο, εαν εχει ολοκληρωσει τα εμβολια, που θα εκτεθει? (εγω παντως προτιμω να μην χανω μερες μεχρι να τελειωσουν τα εμβολια και το ρισκαρω, επισης πηγαινω σε ελευθερο καμπινγκ αλλα και σε οργανωμενο να πηγαινα, λιγο δυσκολο να βρεθει εκει ο τυφος)
τουαλεττα θα μαθει να πηγαινει με το λουρακι του, στα δεντρα.
(ειναι καλυτερο να τα κανει σε πανες και εφημεριδες?)
δεν θα το αφηνα ελευθερο συνεχως και χωρις περιορισμους, θα το ειχα σε κρειτ η καποιον αλλον τροπο θα εβρισκα.
εξαλλου κανεναν σκυλο δεν αφηνουμε ελευθερο χωρις περιορισμους σε μερη ειδικα που υπαρχει κι αλλος κοσμος.
η ρουτινα του ειναι μαζι μου.
Παρομοίως (χωρίς την αρρωστοφοφία)!!!εγω επειδη πασχω απο αρρωστοφοβια δεν ψωνιζω ουτε απο pet shop που πουλανε μονο καρδερινες
Για μένα δεν αρκεί το ΣΚ, καλύτερα λίγη άδεια και γιατί όχι κάμπινγκ.
Ενδεχομένως ΣΚ που λέει ο Denis είναι μια χαρά
1 To ασεσποτάκι αν το πάρεις απο το δρόμο εννοείται ότι καλύτερη τύχη θα έχει όπως και να τι δεις.στο αδεσποτακι που λενε ολοι γιατι το θεωρουν ευλογια μονο και μονο να το παρουμε;
ε τι να πω. εδω εχουν πεσει βραχια σε επαρχιακο δρομο στο νησι μου, εδω και τρεις εβδομαδες, και ενας υπευθηνος δεν εμφανιστηκε να τα μαζεψει. και εσυ μου λες τωρα οτι το καταφυγιο θα νοιαστει. δεν το earthlings... ---> http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142#1 To ασεσποτάκι αν το πάρεις απο το δρόμο εννοείται ότι καλύτερη τύχη θα έχει όπως και να τι δεις.
2 Αν το πάρεις απο καταφύγιο ποιος σου είπε ότι δεν ελέγχουν που πάνε τα ζώα και σε τι συνθήκες ζούνε;