8 ωρες ειναι πολλες?

mi.ge79.83

New Member
27 Νοεμβρίου 2009
3
0
Εδω και αρκετο καιρο εχω αποφασισει να αποκτησω κουταβακι λαμπραντορ.ψαχνοντας ανακαλυψα και αυτο το φορουμ.στην αναζητηση του κουταβιου μονο ενας εκτροφεας μου εκανε προσωπικες ερωτησεις και ......με απερριψε.ειμαι παντρεμενος και δουλευουμε και οι δυο.μου ειπε οτι 8 ωρες ειναι πολλες για ενα κουταβακι να ειναι μονο του.εχω κανει ολες τις ετοιμασιες για να το υποδεχθω και τωρα μου κοπηκαν τα ποδια.οι εξι ωρες ειναι ι αυτες πολλες?αν μπορει καποιος ας μου πει την γνωμη του.ευχαριστω.:confused:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
8 ώρες είναι πολλές για ένα κουτάβι 2 μηνών, ίσως ένα μεγαλύτερο κουτάβι ή σκυλί ήταν καλύτερα για εσένα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
8 ωρες σιγουρα ειναι πολλες

απο την αλλη ,δυστυχως οι αναγκες της ζωης γινονται ολο ενα και πιο δυσκολες και ολοι εργαζονται σκληρα ,νομιζω οτι μπορει να βρεθει λυση εγω συνηθως προτεινω

ο ερχομος του κουταβιου να ειναι μαζι με ολιγοημερη αδεια απο τη δουλεια ετσι ωστε να συνηθησει καπως το νεο του σπιτικο

στη συνεχεια να ρυθμιστει το προγραμμα ετσι ωστε οταν φευγει ο ενας για δουλεια να μενει καποιος αλλος με το κουταβι

και βεβαια ενα μεγαλο και ασφαλες παρκο με φαγητο αφθονο νερο και παιχνιδια στο οποιο θα μαθει να μενει και οταν εμεις ειμαστε στο σπιτι αλλα και οταν λειπουμε

οπωςδηποτε χρειαζεσε τις συμβουλες και την υποστηριξη του εκτροφεα καθως και εκπαιδευτη για να μην κανεις λαθος σε μια τοσο τρυφερη ηλικια

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συμφωνώ με τον εκτροφέα...8 ώρες είναι πολλές...για ένα μωρό 2 μηνών...
Πρώτον γιατί πρέπει να τρώει 3 φορές την ημέρα...δεύτερον...αυτες τις 8 ώρες που σκόπευες να τον έχεις περιορισμένο???
Εκτός όμως από τα πρακτικά..είναι και η κοινωνικοποίηση, η επαφή που πρέπει να έχει με εσάς το μωρό...όταν λείπετε και οι δύο 8 ώρες...είναι δύσκολο...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Διαφωνώ κάθετα.
Σκύλο κουτάβι μπορούν να πάρουν μόνο οι άνεργοι?
8 ώρες εργασία και και 8 ώρες ύπνος αφήνουν 8 ώρες ελεύθερο χρόνο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε από εδώ να αναλογιστεί πόσες ώρες ασχολείται ΚΑΘΑΡΑ με τον σκύλο του. Σίγουρα πολύ λιγότερες. Οχι πως θα ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης όλες τις 8 αυτές ελεύθερες ώρες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα.
Συμφωνώ με την Κρίνα. Χρειάζεται ΑΚΡΙΒΩΣ και όλα αυτά που είπε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Διαφωνώ κάθετα.
8 ώρες εργασία και και 8 ώρες ύπνος αφήνουν 8 ώρες ελεύθερο χρόνο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε από εδώ να αναλογιστεί πόσες ώρες ασχολείται ΚΑΘΑΡΑ με τον σκύλο του. Σίγουρα πολύ λιγότερες. Οχι πως θα ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης όλες τις 8 αυτές ελεύθερες ώρες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα.

Χμμμμμμ...έχετε δίκιο...ίσως βιάστηκα να απαντήσω!!!!!!!

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Διαφωνώ κάθετα.
πες τα ρε φιλε γιατι θα μας κουφανουνε. ολοι θα θελαμε να ειμαστε εισοδηματιες, να εχουμε αφθονο χρονο για διακοπες και να ειμασταν χαλαραα.. δε γινεται. ε αφου δε γινεται πρεπει να κοψουμε απο εδω, να κοψουμε απο εκει χρονο για να τον αφιερωσουμε στο ζωντανο επειδη μας το ειπε καποιος/καπιοι..;στο αδεσποτακι που λενε ολοι γιατι το θεωρουν ευλογια μονο και μονο να το παρουμε;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
πρεπει να κοψουμε απο εδω, να κοψουμε απο εκει χρονο για να τον αφιερωσουμε στο ζωντανο επειδη μας το ειπε καποιος/καπιοι..
Αυτό πρέπει να γίνει, ναι ... πώς μεταπηδάς έτσι σε άλλο συμπέρασμα από τα γραφόμενα ??

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εαν δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό που λέει η Κρινα
στη συνεχεια να ρυθμιστει το προγραμμα ετσι ωστε οταν φευγει ο ενας για δουλεια να μενει καποιος αλλος με το κουταβι
Μετά τι πρέπει να κάνει ο εκτροφέας?

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
Μεγαλες αληθειες λετε παιδεεεςςς (συμφωνω με τους προλαλησαντες).εγω κ 8 ωρες να ειμαι με τον μικροο δεν με νοιαζειι κ καθολουυ....ΔΕΕΕΕΝΝ χορτενετε λεμεεεε!!!!!!!!!!!!! απο την αλλη εχει αλλαξει πολυ το προγραμα στην καθημερινοτητα μου.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
εαν δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό που λέει η Κρινα

Μετά τι πρέπει να κάνει ο εκτροφέας?
Sorry έγραψα όλα όσα λέει η Κρίνα αυτό όχι, δεν το θεωρώ απαραίτητο όταν υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα.

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Αυτό πρέπει να γίνει, ναι ... πώς μεταπηδάς έτσι σε άλλο συμπέρασμα από τα γραφόμενα ??
γιατι δεν γινεται. και γιατι δεν απαντησες κατι περι αδεσποτου, και μου το εκρυψες εντεχνα;.. πως θα επιβιωσει και ο σκυλος μου, αν χασω την δουλεια μου αν δεν ειμαι σωστος εκει ;

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
κατα τη γνωμη μου ο εκτροφεας θα πει για τα στοιχεια χαρακτηρα του κουταβιου και την ομαλη σωστη ενταξη στο νεο περιβαλλον ειδικοτερα αν ο νεος ιδιοκτητης ειναι απειρος και βεβαιως δεν σταματα εκει εχει και πορεια

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οταν δουλεύει κάποιος 8ωρο σημαίνει ότι το κουτάβι θα είναι μόνο του τουλάχιστον 9 ώρες, αυτό θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ για κουτάβι 2 μηνών, δύο μήνες αργότερα είναι διαφορετική ιστορία.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Είναι λάθος και αυτό που λέγεται για τα αδέσποτα δεν έχει διαφορά.
Αμα δεν γίνεται ΤΟΤΕ δεν παίρνεις σκύλο και συμφωνώ με τον εκτροφέα LAB. Αυτό που λέω είναι να κλέψεις όσο το δυνατόν περισσότερο, από όπου γίνεται και να πάρεις σκύλο. Απλά δεν απαιτώ να είναι ο άλλος και άνεργος.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
γιατι δεν γινεται. και γιατι δεν απαντησες κατι περι αδεσποτου, και μου το εκρυψες εντεχνα;.. πως θα επιβιωσει και ο σκυλος μου, αν χασω την δουλεια μου αν δεν ειμαι σωστος εκει ;

Η απάντησή μου ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!

Πέρσι εχασα τη δουελειά μου και είχα δύο Golden...με μεγάλα ζόρια βέβαια...πάντως δεν τους έλειψε σχεδόν τίποτα...εμένα μου έλλειψαν ι πολλά..αλλά αξίζουν το κάθε ευρώ...!!!

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Είναι λάθος και αυτό που λέγεται για τα αδέσποτα δεν έχει διαφορά.
Αμα δεν γίνεται ΤΟΤΕ δεν παίρνεις σκύλο και συμφωνώ με τον εκτροφέα LAB. Αυτό που λέω είναι να κλέψεις όσο το δυνατόν περισσότερο, από όπου γίνεται και να πάρεις σκύλο. Απλά δεν απαιτώ να είναι ο άλλος και άνεργος.
κοιτα εγω λεω πως το αδεσποτο ειναι ηδη χαμενο για την λογικη τον φιλωζωων και η υοθετηση του , δεν απαιτει την επιβλεψη του καθε εκτροφεα να δει πως παει... μπηκες;...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οταν εχω νεο κουταβι

παιρνω ρεπο απο τη σημαια για λιγες μερες

1η μερα εξερευνηση χωρου, παιχνιδι,υπνος το βραδυ σε box διπλα απο το κρεβατι

2η μερα εξερευνηση χωρου ,παιχνιδι,παρκο για λιγο,box για λιγο,και παλι εξερευνηση χωρου και παλι παιχνιδι και παλι υπνος σε box διπλα απο το κρεβατι

3η μερα ιδια με τη 2η

4η μερα ιδια με τη 2η+3η αλλα προσθετω περισσοτερο παρκο και απουσια δικια μου για 10 λεπτα

5η μερα αυξανονται σταδιακα οι χρονοι και αργα κ.ο.κ

επιστρατευω τις μεγαλες δυναμης ,φωναζω τη γιαγια στο σπιτι για τις πρωτες μερες απουσιας στη δουλεια

ωστοσο πρεπει να δινουμε εμφαση σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του μικρου για αυτο λεμε, παντα στον εκτροφεα λεμε τι χαρακτηρας ειμαστε εμεις και τον τροπο ζωης μας για να μας δωσει το σωστο κουταβι και με την δικια μας υπομονη και καθοδηγηση ειδικων μεγαλωνουμε σωστα γερα παιδια,νουνου !

αν ηταν ετσι λογω πιεσης δουλειας δεν θα ειχαμε συντροφους δεν θα καναμε παιδια δεν θα ειχαμε σκυλια δεν θα ειχαμε χομπι ,δεν θα ειχαμε προσωπικη ζωη !

ολα ειναι θεμα προτερεοτητων !!!

για μια ακομα φορα συγνωμη για την ορθογραφια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η αποκτηση μπορει να γινει καλοκαιρι πριν την καλοκαιρινη αδεια... Το μονο που πρεπει να θυσιαστει ειναι 1 χρονου καλοκαιρινες διακοπες. Δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλη θυσια!!!

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Η αποκτηση μπορει να γινει καλοκαιρι πριν την καλοκαιρινη αδεια... Το μονο που πρεπει να θυσιαστει ειναι 1 χρονου καλοκαιρινες διακοπες. Δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλη θυσια!!!
σωστο αυτο. υστερα ; το καλοκαιρι εχεις ομως αρνητικο οτι ολα υπολειτουργουν , για εκπαιδευτες κτηνιατρους κλπ.. και συν οτι το σκυλι και εσυ με τους καυσωνες μονο για.. "χαρουλες" δε βολευει..