8 Ώρες Συμβίωση...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Όπως είπε και η Μαρία ήταν μία ωραία πρόβα τζενεράλε ενόψει Γερμανικού! Το κουτάβι ήταν τριών μηνών, θηλυκό και διπλάσιο σε μέγεθος από τη Salve και έδειξε αμέσως τις προθέσεις του όσο αφορά την κυριαρχία στον χώρο!

Η μικρή μας έκανε σαν τρελλή έτρεχε συνέχεια πάνω της για παιχνίδια αλλά η άλλη της έκοψε τη φόρα με ένα ψιλοδαγκωματάκι! Μαζεύτηκε πολύ η δικιά μας και ήταν αρκετά επιφυλακτική μετά!

Πήγαμε και την πήραμε από την έδρα μιας μεταφορικής της Σύρου στον Ρέντη! Ήταν κουρασμένη και πολύ επιφυλακτική, όμως γρήγορα ένιωσε πιο άνετα όταν μπήκε στο αυτοκίνητο μας και τη λιώσαμε στα χάδια! Πολύ γλύψιμο έπεσε μιλάμε! Και μια γλωσσάρα να!

Πολύ όμορφο σκυλί πραγματικά, γερά και δυνατά πόδια, ωραίο βλέμμα! Εξέπεμπε υγεία και δυναμική για το μέλλον της! Το πρωί την παραδώσαμε στον νέο της ιδιοκτήτη! Ένα συμπαθές αντρόγυνο με δύο υπέροχα μωρά! Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσει υπέροχα στο νέο της σπιτικό στην Αμαλιάδα πλέον!

Σε λίγο μερικές φωτό...

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Δήμητρη μπράβο σας!! Είναι κουκλί ζωγραφιστό!!
Νομίζω ότι όταν θα έρθει το 2 δεύτερο μόνιμο κουτάβι σας, θα έχετε ζήλιες (όπως και με τα μωρά άλλωστε..;) )

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τι φοβερή κουταβόφατσα έχει :D..............κούκλα είναι!!!

Καλή ζωή να έχει με τη νέα της οικογένεια..........

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παιδιά από εκτροφείο της Σύρου είναι το σκυλάκι αλλά δεν ξέρω όνομα!

Το τάιζαν ωμό κυμά απότι μου ειπανε, αλλά εγω κατόπιν εντολής του έδωσα 150 γραμμάρια ξηρά τροφή. Μιλάμε την καταβρόχθισε σε 6 δευτερόλεπτα στην κυριολεξία! Όπως η Salve δλδ, χαχα...

Ήδη έχει αρχίσει και με απασχολεί το πως θα χειριστώ το θέμα όταν έρθει το γερμανάκι μου, οπότε πρέπει να κάνω κουβέντα με τον εκτροφέα μου! Να μου πήγε όταν την ψιλοδάγκωσε τη δικιά μου!

Μου έκανε εντύπωση όμως ότι ούτε τσίσα έκανε, ούτε κακάκια αυτές τις ώρες που την είχαμε μαζί μας... Δε δούλεψε σφουγγαρίστρα δλδ!

Τα παιδιά μας ευχαρίστησαν πολύ που τους εξυπηρετήσαμε μιας και γυρνάγανε από Κρήτη από διακοπές και μας έκαναν δώρο ενα μπουκάλι ρακί και ένα κουτί καλτσούνια! Και μεις με τη σειρά μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε! :rolleyes:

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ