7χρονη παρακαλώ σε WDC Schutzhund

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
[video=youtube;Sn3VghnNEpc]http://www.youtube.com/watch?v=Sn3VghnNEpc[/video]

Είχα αμφιβολίες κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να ελέγξει ένα μεγαλόσωμο σκύλο κυριαρχικής φυλής, και το βιντεάκι με "έστειλε"....έχουν κάνει τέτοια δουλειά και έχουν τέτοιο δέσιμο που ο σκύλος εκτελεί άψογα, κι ας είναι το κεφάλι του σχεδόν στο ίδο ύψος με τη μικρή:)...Εκτός από τον τέλειο σκύλο, φοβερή εντύπωση μου κανε το πόσο πειθαρχημένη είναι η 7χρονη "γκεστάπο" :) και σ αυτό, και σε ένα αλλο 10λεπτο βίντεο με άψογη βασική υπακοή. Αξιοζήλευτες καταστάσεις..

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
[video=youtube;RTZmIFdgU2M]http://www.youtube.com/watch?v=RTZmIFdgU2M&feature=related[/video]

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
απιστευτος σκυλος εκπληκτικο παιδακι.....ειχε ο θεος τα κεφια του εκεινη τη μερα

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Απίστευτο επαθα πλακα! ΜΠΡΑΒΟ στους γονεις τις που τις δίδαξαν απο τοσο μικρη να αγαπαει τα σκυλια και να θελει να ασχοληθει κ μαζι τους οχι σαν να ειναι παιχνιδι !!!

Εχω μια απορια καταλαβε κανεις απο το βιντεο ποιες ειναι οι εντολες που εδινε ? Ποια ηταν η λεξη κλειδί ?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Το "sit" το έπιασα κ εγω αλλα για να καταλαβω το "sit = stay, ετσι δεν το ερμηνεύει το βιντεο?"
Το "μαζι" που λεμε εμεις καταλαβε κανεις τι ελεγε η κοπελα?
Και ολα τα αλλα που ελεγε αν μπορει καποιος να τα ερμηνεύσει θα ηταν ωραιο ! Ε
Ευχαριστω !!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
εντολες στα γερμανικα κατσε,μεινε ,ελα ,φερτο αστο κλπ για μεταφραση το μελος ζουζουνος θα μας πει

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μη με ευχαριστείς, ότι άκουσαν τα αυτάκια μου, και δεν είχα και όλη μου την προσοχή στο τι ακούγεται... Αλλά γενικότερα έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι επιθυμητό μια εντολή όπως το "κάτσε" και το "ξάπλα" να διαρκεί μέχρι ο σκύλος είτε να ελευθερωθεί είτε να του δωθεί άλλη εντολή... Τώρα το επιδιώκω κι εγώ, το μείνε το χρησιμοποιώ πιά σαν διόρθωση, γιατί με το κάτσε και το ξάπλα και το μείνε σαν τρεις ξεχωριστές εντολές είχα στιγμιάιο κάθισμα ή ξάπλωμα και "έσπαγε" την εντολή πανεύκολα

εντιτ: μα δεν άκουσα platz... down άκουσα, αγγλικό δεν είναι αυτό?

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ελα ζουζουνος δες το βιντεο κανα 10αρια ΦΟΡΕΣ (χαχα)! και κανε μας επεξήγηση ολον τον εντολών !!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
στο μαζι λογικα λεει φους!
δε το ακουσα αλλα οτι θες λες.
πλατζ-νταουν ειναι το ιδιο
ζιτς-σιτ το ιδιο
ρεβιρ ειναι η εντολη για τις κρυπτες
ατακ.τρανσπορτ.
χοπ και απορτ για το αλμα και την επαναφορα
αλλα δε το δα ολο

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ο ζουζουνος ειναι για ζουζουνιες
ο σουπερμαν μια χαρα τα ειπε.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με οποιο δασκαλο καθισεις , τετοια γραμματα θα μαθεις ...

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
οι εντολες στα γερμανικα:
fuss: φους: μαζι
sitz: σιτς: κατσε
platz: πλατς: κατω
steh: στεϊ : στασου ορθιος
hier¨χιαρ: ελα
hop: χαπ: πηδα