Την ειχα παρεξηγησει τη νεα γενια. Εδω και λιγο καιρο ομως την εκτιμω ιδιαιτερα!Εγω παντος το λεω οτι σε αναλογη περιπτωση ουτε την αστυνομια θα καλεσω , ουτε τον δραστη υπαρχει πιθανοτητα να τον βρει κανεις
(ασε που εχει και μαλινουα )
Την ειχα παρεξηγησει τη νεα γενια. Εδω και λιγο καιρο ομως την εκτιμω ιδιαιτερα!Εγω παντος το λεω οτι σε αναλογη περιπτωση ουτε την αστυνομια θα καλεσω , ουτε τον δραστη υπαρχει πιθανοτητα να τον βρει κανεις
Η ποινή είναι μικρή. Ελπίζω να μην είναι εξαγοράσιμη η ποινή φυλάκισης, μπας και φιλοτιμηθούν τίποτα παλικάρια στη φυλακή "να του μάθουν 5 πράγματα". Sorry boys του forum!Και γω σκεφτομαι βρε Στέλιο οτι σε τέτοιες περιπτώσεις δε θα έπρεπε ο νομος να υποχρεώνει έκθεση ψυχιάτρου και παρακολούθηση...?
και να τον "παντρευτεί" κάποιος που τον λένε Μήτσο και θα του χαράξει το όνομα του στον κ..λο με μια κρεμάστραΕλπίζω να μην είναι εξαγοράσιμη η ποινή φυλάκισης, μπας και φιλοτιμηθούν τίποτα παλικάρια στη φυλακή "να του μάθουν 5 πράγματα".
Aυτό το κόλπο δεν το 'ξερα - μου άρεσε!και να τον "παντρευτεί" κάποιος που τον λένε Μήτσο και θα του χαράξει το όνομα του στον κ..λο με μια κρεμάστρα
Εχουμε συνδεσει τα ψυχολογικα με το αλλοθι... Εγω δε μιλησα ομως για αλλοθι... συνδυαστικα. Σε εναν αλλο κοσμο, σε μια αλλη κοινωνία ισως....Η ποινή είναι μικρή. Ελπίζω να μην είναι εξαγοράσιμη η ποινή φυλάκισης, μπας και φιλοτιμηθούν τίποτα παλικάρια στη φυλακή "να του μάθουν 5 πράγματα". Sorry boys του forum!
Αυτά τα ψυχολογικά προβλήματα είναι και γμ τα άλλοθι. Θα γίνω κι εγώ παιδεραστής, serial killer κλπ. γιατί θα έχω άλλοθι τα ψυχολογικά προβλήματα. Άσε που θα μουν πληρώνουν την ψυχοθεραπεία και οι μαλάκες οι πολίτες (μεταξύ αυτών και οι συγγενείς των θυμάτων).
Anti-social personality disorder. Η καλύτερή μου φίλη που είναι διάσημη ψυχίατρος στην Αμερική πάντα μου λέει ότι ο βασανισμός των ζώων δείχνει πάντοτε πολύ σοβαρή ψυχιατρική ασθένεια που δεν είναι απλή κατάθλιψη. Σε λίγες μόνο περιπτώσεις και με κατάλληλη αγωγή που συμπεριλαμβάνει, ναι, και φάρμακα, αλλά και ψυχοθεραπεία, μπορεί κανείς να μάθει να ζει χωρίς να είναι απειλή για τον εαυτό του και για άλλους. Συνήθως όμως, δυστυχώς, ο βασανισμός των ζώων δείχνει το μέλλοντα εγκληματία. Φοβάμαι ότι στην περίπτωση του μαλάκα από την Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει ψυχιατρική υποστήριξη, αν μη τι άλλο διότι στην Ελλάδα κάτι τέτοια θεωρούνται ψιλά γράμματα.... Βέβαια και στην Αμερική έχουμε τέτοια μπιζουδάκια, συνήθως όμως δεν έχουν ψυχιατρική υποστήριξη διότι δεν έχουν λεφτά, ασφάλιση και προέρχονται από πολύ υποβαθμισμένα κοινωνικά στρώματα.Καποτε η αδελφη μου δούλεψε στην ψυχιατρική πτέρυγα μεγάλου νοσοκομείου.. εκει ήταν ενα 22χρονο αγόρι ο οποίος εκτος αλλων ειχε κάψει στο φούρνο τη γάτα του.. είχε κατάθλιψη και κάτι σας ανισσοροπία συναισθήματος.. με φαρμακευτική αγωγή έμαθε να ζει χωρίς να αποτελει απειλή για τον εαυτό του και τους γύρω του..