Είμαι ο ιδιοκτήτης του σιβηρικού χάσκυ που πήρε τη 2η θέση στο Group 5. Τα πάμπολα Ακίτα είχαν μεγάλη κερκίδα και μας πήραν το BOG με τις φωνές ενώ εμείς παλεύαμε με τα λιοντάρια. ;-)Eιστε ο εκτροφεας των Ακιτα? Δεν ξερω αν ειστε εσεις,παντως εχω να πω,επειδη ειχαμε αραξει σε μια σκια απεναντι απο αυτα τα σκυλια,μας εκανε τρομερη εντυπωση ο ηρεμος χαρακτηρας τους και η αρμονικη σχεση με τους ανθρωπους που τα φροντιζουν και προφανως τα εκτρεφουν.Πολυ ομορφες παρουσιες !
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις φωτος, και συγχαρητήρια για το σκύλο σου !!!!!! Κανένα λαμπραντοράκι είδες στην έκθεση ????Είμαι ο ιδιοκτήτης του σιβηρικού χάσκυ που πήρε τη 2η θέση στο Group 5. Τα πάμπολα Ακίτα είχαν μεγάλη κερκίδα και μας πήραν το BOG με τις φωνές ενώ εμείς παλεύαμε με τα λιοντάρια. ;-)
Ευχαριστώ. Είδα κάνα-δύο. Το 215 λέει M.C. Palmhill I.G. Very Good (Εκτρ. και Ιδιοκ. Webber και Zargoliadis)Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις φωτος, και συγχαρητήρια για το σκύλο σου !!!!!! Κανένα λαμπραντοράκι είδες στην έκθεση ????Είμαι ο ιδιοκτήτης του σιβηρικού χάσκυ που πήρε τη 2η θέση στο Group 5. Τα πάμπολα Ακίτα είχαν μεγάλη κερκίδα και μας πήραν το BOG με τις φωνές ενώ εμείς παλεύαμε με τα λιοντάρια. ;-)
Συμμετείχαν πολύ λίγα. Ένα είναι αυτό που είναι 5 μηνών (πανέμορφο) και απ' ότι κατάλαβα είναι από γνωστό εκτρογείο της Αγγλίας:Κανένα λαμπραντοράκι είδες στην έκθεση ????
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου !!!! Μην αγχώνεσαι με τις εκθέσεις...Κανένας δεν είναι απόλυτα έτοιμος και έμπειρος από την αρχή για το όλο κλίμα των εκθέσεων...Το σημαντικό είναι να πηγαίνεις για να περάσεις καλά και να μη διαταράσεται ο σκύλος σου !!!Χμμ..ειχε γινει ενα τυπογραφικο λαθος στο ονομα..το ονομα του σκυλου ειναι M.C.Palmhill Very cool, ειναι Γκολντεν Ρητριβερ και εγω ειμαι η ''κοτα'' ιδιοκτητρια του σκυλου,που δεν τον ετρεξα η ιδια,μιας και για εμας ακομα οι εκθεσεις ειναι κατι πολυ καινουριο και ακομα ειμαστε σε αναγνωριστικο σταδιο...Αν παω σε μερικες ακομα,πιστευω θα το συνηθησω καποια στιγμη..Προς το παρον μπορω να πω οτι ημασταν τελειως εξω απο τα νερα μας και κατα συνεπεια και ο σκυλος.
Ευχαριστώ πολύ !!!! Όντως είναι πανέμορφο...Συμμετείχαν πολύ λίγα. Ένα είναι αυτό που είναι 5 μηνών (πανέμορφο) και απ' ότι κατάλαβα είναι από γνωστό εκτρογείο της Αγγλίας:
Η μπλούζες είναι με το όνομα του εκτροφείου;
Νομιζω ναι. Παντως δεν μας ειπαν οτι απαγορευεται κιολας. Και γιατι οχι αλλωστε;Η μπλούζες είναι με το όνομα του εκτροφείου;
Και αν ναι, επιτρέπεται;