5 ΚΟΥΤΑΒΙΑ- ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ Ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Status
Κλειδωμένο θέμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αχ, μπράβο πολύ χαίρομαι!!! Μια γλύκα είναι.... ειδικά η Ντάλια!!!
Την άλλη μην τη λες Μαυρούλα! Δε θα υιοθετηθεί ποτέ το σκύλι! Και δεν είναι και μαύρη (τελείως....):D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ονομάσω σκύλα "Μαυρούλα" :D Έτσι τη λένε τα παιδάκια που παίζουν γύρω γύρω. (Τη μπεζ την έλεγαν "ασπρούλα" και την Ντάλια... "Τζακ" :p )
Νομίζω ότι της πάει το Κίνκυ!!! Ήταν η πιο μικρόσωμη απ' τα σκυλάκια, αλλά όλα τις έτρωγαν απ' αυτή.
Η Ντάλια είναι η αγαπημένη μου, αυτή θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη :)
Εδώ που τα λέμε όμως... τα πιο άσχημα έμειναν... :-|

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εμενα παντως η μαυρουλα μου αρεσει περισσοτερο απ την αλλη.μεγαλωνοντας θα γινει πολυ πιο ωραια!

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Chloe νομίζω πως το γυαλιστερό της τρίχωμα φαίνεται και με το παραπάνω..
Λάμπει η άτιμη!!!
Απλά βγάλτην και σε άλλη πόζα γιατί αυτή δεν είναι πολύ κολακευτική!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αχ μπράβο για τη Ντάλια!!! Ελα θα τα καταφέρεις και με το τελευταίο!!! Αλλά μην το διαφημήζετε ότι είναι το τελευταίο, γιατι προκαταβάλετε αρνητικά τον άλλον οτι κάτι πάει στραβά και γι'αυτό έμεινε!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Δεν ξέρω... δεν χαίρομαι όσο θα έπρεπε για τη Ντάλια. Το σκυλάκι αυτό από την πρώτη στιγμή το είχα ξεχωρίσει και μου λείπει. Είναι τρομερά εγωιστικό, το ξέρω - ούτε στο σπίτι μου δεν το είχα.
(βλακείες λέω, δε θα ήθελα να τη δω πάλι στην πλατεία. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!)

Edit: Η μπεζ έχει αποκτήσει το τελειότερο σπίτι, το τελειότερο αφεντικό και ένα φοβερό όνομα: Ληόνα! Πάρα πολύ τυχερό μωρό αυτό :)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Λίζα σε νιώθω..Και εγώ το έχω αυτό το θέμα.
Καλότυχα να είναι όλα και ακόμα περισσότερο το τελευταίο!
Χαίρομαι πολύ για τη Ληόνα (όντως ωραίο όνομα).

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Έχει μείνει η μαύρη σκυλίτσα, χαριτωμένη είναι, μικρόσωμη ακόμα και πλέον στειρωμένη.
Το πρόβλημα είναι το εξής: Η σκυλίτσα δεν είναι πια στην πλατεία. Νομίζω ότι γυρίζει με άλλα σκυλιά, τουλάχιστον απ' ό,τι μου έχουν πει στη γειτονιά. Την έχω δει ελάχιστες φορές απ' το Σεπτέμβριο, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να φέρω κάποιον άνθρωπο τόσο δρόμο μέχρι το Ίλιον για να τη δει και να μην τη βρω τελικά.
Δεν έχω τη δυνατότητα να τη βάλω σε πανσιόν.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έμεινε το πιο μικρόσωμο απ' όλα τα σκυλάκια. Μάλλον φταίει το χρώμα της τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Σκέφτομαι πως ακόμα κι αν φιλοξενηθεί έχει μεγαλώσει πια και οι πιθανότητες να υιοθετηθεί, αν δεν έχουν εξαλειφθεί, έχουν μειωθεί πια τραγικά.

Λυπάμαι πολύ που έμεινε αυτό το σκυλάκι, αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει η προώθηση της υιοθεσίας της. Όπως είπα και πριν, ακόμα κι αν ενδιαφερθεί κάποιος, δεν ξέρω αν θα τη βρω... Τι γνώμη έχετε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχεις δίκιο, Λίζα. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να βρεις το ζώο, ακόμα και να βρεθεί ενδιαφερόμενος, η υιοθεσία της είναι αδύνατη.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog