ντρπη σου και εσένα που δεν το ειδες να τραβήξεις βιντεο!Παλι ορθια κοιμομανε, τοσες ωρες στην εκθεση χαμπαρι δεν πηρα απο το μαλλιοτραβηγμα.
ελα μου ντε! Αμα θελετε ανταποκρισεις εμενα να στελνετε. Μιλαμε για την καρδια των γεγονοτων και την προσοχη στην λεπτομερεια μουαχαχα.ντρπη σου και εσένα που δεν το ειδες να τραβήξεις βιντεο!
δεν ρωτάω καν... πού είχες το μυαλό σου!ελα μου ντε! Αμα θελετε ανταποκρισεις εμενα να στελνετε. Μιλαμε για την καρδια των γεγονοτων και την προσοχη στην λεπτομερεια μουαχαχα.
Και ειμαι και με την φωτογραφικη στο χερι 2 μερες και ανοιγω χτες να δω τι εχω τραβηξει περιχαρης: 4 φωτο, 4 απο 2 μερες εκθεσης. Επιτυχιες οχι αστεια!!
Ουπς, εχμ...εχω καταντησει προβλεψιμη τελικα...δεν ρωτάω καν... πού είχες το μυαλό σου!
έχω την αίσθηση ότι η ''νύχτα'' ήταν παρούσα......το συμβάν θύμιζε περισσότερο τσαμπουκά σε κάποιο μπαρ παρά παρεξήγηση σε στίβο σκύλων .
ακομα περιμενεις καιμενε;Οποιος-α εχει ινφο ή φωτος απο τα Ακιτα και την καλοσύνη να τις ανεβασει θα του-της ημουν υπόχρεος
το ιδιο ειναι και στις ταβερνες.. τι να τον κανεις τον καταλογο ε?Ας γκρινιαξω και λιγο,
ζητησαμε προγραμμα της εκθεσης απο την γραμματεια και μας ειπαν να παμε αργοτερα γιατι ειναι για τους εκθετες και αν περισσεψει θα μας δωσουν (περιεργο, αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο καταλογος ειναι χρησιμοτερος στους επισκεπτες). Τελικα καταφεραμε να εξασφαλισουμε ενα.
Ας γκρινιαξω και λιγο,
ζητησαμε προγραμμα της εκθεσης απο την γραμματεια και μας ειπαν να παμε αργοτερα γιατι ειναι για τους εκθετες και αν περισσεψει θα μας δωσουν (περιεργο, αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο καταλογος ειναι χρησιμοτερος στους επισκεπτες). Τελικα καταφεραμε να εξασφαλισουμε ενα.
Το προγραμμα ειναι το ιδιο χρησιμο για ολους !! Το οτι δεν τυπωνουν αρκετους καταλογους ειναι ενα θεμαΑς γκρινιαξω και λιγο,
το 490 π.Χ χωρεσαν μια χαρα παντως !Πολλές οι συμμετοχές και ο κόσμος σε βαθμό που μου φάνηκε μικρός ο Μαραθώνας .
Σωστά πρόσεξες!Στα pug ο Κος Βυθουλκας ειναι ξερει κανείς ή δεν πρόσεξα καλά;