Δεν ξέρω. Γι' αυτό ρωτάω. Μου έκανε εντύπωση όμως που σχεδόν μόνο τα συγκεκριμένα είχαν τέτοιο θέμα. Γιατί να μην έχει ένα ντόμπερμαν π.χ?
ελα μου ντε! γιατι να μην εχουν και αυτα και τα ροτβαιλερ!Γιατί να μην έχει ένα ντόμπερμαν π.χ?
Και όχι απλά να ΟΡΜΑΕΙ σε ένα χώρο μες στον κόσμο, επειδή κάποιος επιχείρησε να το χαϊδέψει
Ε εντάξει... όχι κι έτσιδεν είναι petting zoo.
Κοίταξε. Μερικά πράγματα είναι απλούστερα απ' ό,τι φαίνονται. Τα σκυλιά κρίνονται ως ανεπαρκή, καλά, πολύ καλά, εξαίρετα (αν δεν κάνω λάθος). Σε κάθε κατηγορία κερδίζει ένας σκύλος, ο οποίος διαγωνίζεται μετά σε άλλη κατηγορία. (π.χ ο καλύτερος φυλής θα διαγωνιστεί για τον τιτλο του καλύτερου ομάδας κ.ο.κ).Για να καταλάβει κάποιος έξω απο τον στίβο τι συμβαίνει μέσα πρέπει να περάσουν μερικά χρόνια ενασχόλησης του με τα σκυλιά και τις εκθέσεις μορφολογίας. Δεν είναι καθόλου εύκολο.
Mας υποτιμάςΌσο για τα παράπονα για τους κριτές πάντα θα υπάρχουν, καλό θα είναι όμως να αναρωτηθούμε μήπως η κρίση που πήραμε λέει κάτι που δεν είναι λάθος, γι' αυτό άλλωστε δεν συμμετέχουμε σε εκθέσεις μορφολογίας?