Στις 26 του μηνα ο Τορο,η κοπελα μου και εγω θα λαβουμε μερος στην πρωτη μας εκθεση (εγω εχω παρακολουθησει αρκετες εκθεσεις αλλα ως συμμετεχων θα'ναι η πρωτη μου φορα).Οπως εχω αναφερει και σε αλλο θεμα παλαιοτερα,η εκθεση με ενδιαφερει για την συμμετοχη,την εμπειρια και τις οποιες γνωριμιες κανω και οχι για να σαρωσω τα βραβεια!Δεν περιμενω απο καποιον κριτη σημαντικο και μη να μου πει ποσο κοντα ή οχι στο προτυπο της φυλης ειναι ο σκυλος μου και απο αυτο να μου ανεβασει ή κατεβασει την αγαπη μου ως προς αυτον.Δεν με νοιαζει ο Τορο να ειναι με λιγοτερα ή περισσοτερα λαθη ως προς το προτυπο και αν αποκλινει πολυ ή λιγο...Δεν με νοιαζει το "εξαιρετος","πολυ καλος","καλος" κλπ...
Θα νιωσω ομορφα αν παμε καλα?ΝΑΙ γιατι να μην νιωσω?
Θα νιωσω ασχημα αν δεν παμε καλα?ΟΥΤΕ καν!
Απο την εκθεση (εννοω τις οποιες εμπειριες αποκομισουμε) και απο τον αν περασουμε καλα θα εξαρτηθει και τυχον μελλοντικη μας συμμετοχη ή οχι.
Καταλαβαινω οτι οι εκτροφεις (και καλα κανουν!) τις εκθεσεις τις βλεπουν ΚΑΙ σαν μεσο διαφημισης για το εργο τους...Εμεις σαν ιδιωτες τις βλεπουμε σαν συμμετοχη και σαν διασκεδαση (τουλαχιστων ετσι νιωθω εγω).
Θα νιωσω ομορφα αν παμε καλα?ΝΑΙ γιατι να μην νιωσω?
Θα νιωσω ασχημα αν δεν παμε καλα?ΟΥΤΕ καν!
Απο την εκθεση (εννοω τις οποιες εμπειριες αποκομισουμε) και απο τον αν περασουμε καλα θα εξαρτηθει και τυχον μελλοντικη μας συμμετοχη ή οχι.
Καταλαβαινω οτι οι εκτροφεις (και καλα κανουν!) τις εκθεσεις τις βλεπουν ΚΑΙ σαν μεσο διαφημισης για το εργο τους...Εμεις σαν ιδιωτες τις βλεπουμε σαν συμμετοχη και σαν διασκεδαση (τουλαχιστων ετσι νιωθω εγω).
Last edited: