22-24 Ιουνίου Eκθέσεις ΚΟΕ + Mediterranean Winner

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Ok... Ok...
Ηταν ιδιαίτερα πειστικό!!! Το άκουσα μέχρι εδώ!!!
"Σήκωσε τρίχα" η Mareco! JohnK είπαμε τον Casper θα το πάμε στη Ρουμανία τον Σεπτέμβρη, να πάρει το Πανευρωπαικό!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Αυτή η έκθεση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.... πολλοί φίλοι μας από εδώ θα "κατεβάσουν" τα σκυλιά τους :)

Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
31
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
γεια σας! Δεν εχω ξαναπαρακολουθησει καποια εκδηλωση σκυλων και θα ηθελα να παω σε αυτη αυτου του Σαββατοκυριακου. Να κανω μια ερωτηση (η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη αλλα ειμαι καινουρια :p ) Μπορει να παει ο καθενας σε αυτη την εκδηλωση? Και αν ναι τι περιπου γινεται εκει? Μπορεις να μιλησεις με αντιπροσωπους της ρατσας ή κατι παρομοιο ?Ευχαριστω πολυ :)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Κωνσταντινα η εκθεση διοργανωνεται απο τον επισημο κυνολογικο φορεα τον ΚΟΕ. Συμμετεχουν σκυλοι με pedigree και κρινονται απο ειδικους κριτες για το ποσο πλησιαζουν μορφολογικα το προτυπο της φυλης τους με σκοπο να διακριθουν οι σκυλοι που ειναι πιο καταλληλοι για αναπαραγωγη. Ως επισκεπτρια θα δεις πολλες διαφορετικες φυλες, πως κινουνται μεσα στο στιβο, τι σχεση εχουν με τον χειριστη τους. Μπορεις να μιλησεις με οποιον θελεις αν κατι θες να ρωτησεις για τη φυλη που χειριζεται ή εκτρεφει, προσεχοντας να μην ενοχλησεις την ωρα που ειναι να μπει στον στιβο για να δειξει τον σκυλο. Οι περισσοτεροι ειναι παραπανω απο προθυμοι να σου μιλησουν για τα σκυλια τους, τον χαρακτηρα τους, κλπ κλπ.
παρε φωτογραφικη μηχανη και καρνε τηλεφωνων και ελα!
ΥΓ η εισοδος για τους επισκεπτες ειναι δωρεαν αλλα απαγορευεται η εισοδος σε σκυλους που δεν εχουν συμμετοχη στην εκθεση για ευνοητους λογους.

Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
31
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
Κωνσταντινα η εκθεση διοργανωνεται απο τον επισημο κυνολογικο φορεα τον ΚΟΕ. Συμμετεχουν σκυλοι με pedigree και κρινονται απο ειδικους κριτες για το ποσο πλησιαζουν μορφολογικα το προτυπο της φυλης τους με σκοπο να διακριθουν οι σκυλοι που ειναι πιο καταλληλοι για αναπαραγωγη. Ως επισκεπτρια θα δεις πολλες διαφορετικες φυλες, πως κινουνται μεσα στο στιβο, τι σχεση εχουν με τον χειριστη τους. Μπορεις να μιλησεις με οποιον θελεις αν κατι θες να ρωτησεις για τη φυλη που χειριζεται ή εκτρεφει, προσεχοντας να μην ενοχλησεις την ωρα που ειναι να μπει στον στιβο για να δειξει τον σκυλο. Οι περισσοτεροι ειναι παραπανω απο προθυμοι να σου μιλησουν για τα σκυλια τους, τον χαρακτηρα τους, κλπ κλπ.
παρε φωτογραφικη μηχανη και καρνε τηλεφωνων και ελα!
ΥΓ η εισοδος για τους επισκεπτες ειναι δωρεαν αλλα απαγορευεται η εισοδος σε σκυλους που δεν εχουν συμμετοχη στην εκθεση για ευνοητους λογους.
Ευχαριστω παρα πολυ :D θελω πολυ να παω και να ερθω σε επαφη με ατομα που ξερουν τοσα πολλα :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ακόμη το περιμένεις ε; :D

Copy/paste τα link; Γιατί το σώμα του κειμένου, δεν ξέρω αν γίνεται :rolleyes: