21/08/2010 Σκυλο-Birthday Party (Βασιλικά Κτήματα)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γιούλη αν θες μπωρούμε να συναντηθούμε στην πύλή των Βασιλικών Κτημάτων (η πύλη είναι επι της Τατοίου) και να πάμε μαζί στο μέρος που θα αράξουμε μιας και τα περισσότερα παιδιά εδώ γνωρίζουν το μέρος γιατί έχουμε ξαναπάει. Αν θες μπωρούμε και να βρεθούμε και σε μια ταβέρνα πριν τα Βασιλικά Κτήματα που λέγετε ΛΕΩΝΙΔΑΣ (πάλι επι της Τατοίου).

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Εναν χοντρο και ατσουμπαλο που τρωει πολυ τον θελετε? Μπορει να περασουμε και εμεις να ευχηθηθουμε!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εναν χοντρο και ατσουμπαλο που τρωει πολυ τον θελετε? Μπορει να περασουμε και εμεις να ευχηθηθουμε!
Περασαμε καταπληκτικα!!!! Διονυση σε ευχαριστουμε παρα πολυ για το ξεχωριστο αυτο απογευμα!!!
Υπεροχη παρεα, υπεροχα καλα σκυλια κ ομορφο δροσερο μερος!!!!

Solo εισαι ΘΕΟΣ!!!!
Λατρεψαμε τα bullmastif!!!!!
Παμε συρο τωρα!!!:p

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Παιδιά, εγώ σας ευχαριστώ όλους/ες που ήρθατε, χαρηκαμε πολύ που σας ξαναείδαμε ελπίζουμε να περάσατε όλοι/ες καλά. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και βίντεο αυριο γιατί μόλις γύρισα και είμαι πτώμα απο το όλο το κουβάλημα σήμερα, ευτηχός που με βοήθησες Γιούλη γιατί αλλιώς δεν ξέρω πως θα τα βγαζα πέρα με 2 τούρτες και 2 σακούλες με αναψυκτικά και διάφορα άλλα φαγώσιμα και 2 σκυλιά στο χέρι. :)

Η Ζήβα επίσης σας ευχαριστεί όλους/ες για τα υπέροχα δωράκια σας.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ευχαριστουμε Διονυση και απο εδω!!! Το παρτυ ηταν real party animal!!!
Aναμενουμε φοτο και βιντεο!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σας παραθέτω τις φωτογραφίες πρώτα μιας και τα βίντεο θα καθυστερήσουν λίγο.

Εδώ λοιπόν φτάσαμε η πρώτη παρέα (Ζήβα, Ραμόνα, Πρωτέας, Ντάνυ, Σκάρλετ)

Και αρχίσαμε να στρώνουμε το τραπέζι για μάσες

Η Ζήβα λιγουρεύετε τα γαριδάκια, πατατάκια, ποπ κόρν μας.

Ο Πρωτέας κρατάει απόσταση μετά το κατσάδιασμα που έφαγε απο την Ζήβα

Η παρέα μεγάλωσε ήρθε η Ιρίνα, Ντιέγκο, Ήβα, Σωτήρης, Δάφνη, Σόλον

Η Σκυλοτούρτα που περιείχε μπόλικες θερμίδες για τα σκυλούνια μας (είχε ξηρά τροφή, τυράκι, κιμά, σαλαμάκι, γιαούρτι και σκυλομπισκοτάκια)

Η παρέα μεγάλωσε και άλλο, υποδεχτήκαμε τους Σαν,Σπούκυ Μπλάνκυ και την πανέμορφη σκυλίτσα (που ξέχασα το όνομα της) :)

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η παρέα κουβεντιάζει

Ο Χρήστος είπε να κάνει λίγο time-out αλλά η Ήβα, ο Σόλον και ο Σωτήρης δεν τον αφήνουν έτσι εύκολα σε υσηχία.

Ο Σαν συνεχίζει να προσπαθεί να καβαλήσει την Ζήβα.

Η Ήβα παραδίνετε στον πελώριο και ατσούμπαλο Σόλον.

Ναι, πήρα αγκαλιά τον Ντιέγκο, τι χαρά, ωχ, η μέση μου. Ωχ.....ο Άκης με κοιτάει με μισό μάτι, τι να λέει άραγε απο μέσα του? Μήπως...."Ρεεεεε, πρόσεχε τον σκύλο μου" :) χε χε χε

Last edited:

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Ήταν υπέροχη η συνάντηση μας και όπως σου είπα Διονύση νομίζω δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά από του εξωτερικού. Προσωπικά είδα φανταστικά σκυλιά και το κυριότερα ανθρώπους που τα αγαπούν πολύ και τα φροντίζουν για την υγεία και την εκπαίδευση τους. Αθώοι γίγαντες και μικρές ναζιάρες. Πολύ προτότυπη και η ιδέα της σκυλοτούρτας μπράβο σου Διονύση, η Ζήβα αποτέλεσα το επίκεντρο για όλα τα σκυλιά δεν μπορέις να πεις την τίμησαν όλοι από κοντά χαχαχαχα και εκείνη έδειξε από την αρχή ότι είναι δικό της το πάρτι όπως λέει και το τραγούδι "its my parti and i cry if i want to".

Να τα εικοσαετίσεις Ζήβα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Υπέροχο πάρτυ και τέλειες οι φωτογραφίες !! ευχαριστούμε πολύ :):):)
Ζήβα μου απόλαυσα την παρέα σου (όπως είδαν όλοι.... :D ) και έκανα καινούργιους φίλους.
Να ζήσεις πολλά και καλά χρόνια.
Σπούκυ

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μόλις ανέβηκαν και τα βιντεάκια

[video=youtube;U36viJFpvQ8]http://www.youtube.com/watch?v=U36viJFpvQ8[/video]

[video=youtube;EC3eimJBPk8]http://www.youtube.com/watch?v=EC3eimJBPk8[/video]

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Να 'μαστε κι εμείςς :)

Ωραίγιο σκυλοπαρτάκι με ωραία σκυλότουρτα! Όλα τα σκυλουμπίνια την τίμησαν δεόντως!! :D:D:D

Διονυσάκο μου σε ευχαριστούμε για όλα! Να την χαίρεσαι την Ζηβουλα σου κ με το καλό να έρθει και ο κούταβος!!

Πάμε για φωτο:

ΤΟΥΡ-ΤΑ ΤΙΜΕ!!!

Είσαι παλικάρι!!:p

Ιρίνα δίνει φιλάκια!!

Και μια ομαδική: