εχουν απιστευτα ηρεμο και γλυκο χαρακτηρα....Ξέρεις τι μ'εντυπωσίασε περισσότερο σ'αυτά;
Πόσο ήρεμα και ατάραχα ήταν και πόσο κοίταζαν συνεχώς την ιδιοκτήτρια/εκτροφέα; δεν ξέρω...στα μάτια με φοβερή προσύλωση!!!
εχουν απιστευτα ηρεμο και γλυκο χαρακτηρα....Ξέρεις τι μ'εντυπωσίασε περισσότερο σ'αυτά;
Πόσο ήρεμα και ατάραχα ήταν και πόσο κοίταζαν συνεχώς την ιδιοκτήτρια/εκτροφέα; δεν ξέρω...στα μάτια με φοβερή προσύλωση!!!
αχ εσεις εχετε μεγαλο ρευμα νεας γεννιας...κοιτουσα τις αναγγελιες γεννας κλπ στο "σκυλος και γατα"....μα ολες μαζι οι σαρ πεινες ζευγαρωσαν?Συγχαρητηρια σε ολους! Παρολο το κρυο και τη βροχουλα τους εβλεπα ολους απτοητους!
Γνωρισα μια κυρια με δυο θυληκα Βερνης οι οποιες ηταν κουκλες και τρελα υπακουες
και ενα ζευγαρι με ενα ντογκο 6 μηνων ονοματι Αμπελαρντο ο οποιος ηταν εκπληκτικος κουταβος,
τον ζουπηξα και το ευχαριστηθηκα! Τελος εννοειται οτι ειδα και τη φυλη μου οπου και εξουσιαστηκα
με την νεα γενια! Αλλα δυστυχως δεν ειδα την Alexia απο κοντα αν και πολυ θα το ηθελα. . .
ακριβώς!!ειναι εργασιακο ρε.τις εχει χεσμενες τις εκθεσεις!!!
αν θελει καποιος καποια συγκεκριμενη φυλη ας το πει να ανεβασω αφιερωματα (αν εχω δλδ )
Αν και λιγο off topic! 2 θυληκες ζευγαρωσαν σε κοντινο διαστημα! Η μια γεννησε πριν τρεις εβδομαδες και η αλλη θα γεννησει τον Νοεμβρη! Και το ωραιο τις υποθεσεις ειναι οτι η νεα γενια νικαει στις εκθεσεις την παλια! Αυτο σημαινει εξελιξη!!αχ εσεις εχετε μεγαλο ρευμα νεας γεννιας...κοιτουσα τις αναγγελιες γεννας κλπ στο "σκυλος και γατα"....μα ολες μαζι οι σαρ πεινες ζευγαρωσαν?
Αν εχεις, Ντογκο please !αν θελει καποιος καποια συγκεκριμενη φυλη ας το πει να ανεβασω αφιερωματα (αν εχω δλδ )
Ναι, ήταν επεισοδιακό το Σάββατό μας, πολύ γέλιο!Νατασσα, δε μου ειπες οτι ο κριτης πατησε τις "ομορφιες" της Λωρας ! ΧΑχαχαχα !
Pωσοποντιο ποντικακι θες να πεις !Thanks ICE !
Το "Ποντιάκι" μου !