εγω πιστευω οτι θα βαλει στοληκανενα S στη μπλουζα να δεις που θα'χει
εγω πιστευω οτι θα βαλει στοληκανενα S στη μπλουζα να δεις που θα'χει
εΤο ποιο πιθανό είναι να καταλάβετε έμενα ,, μια μαμά με την κοιλιά εμφανώς τεραστία ένα χαζομπαμπά να κράτα τη chanell και να κυνηγά την μικρή Ελευθερία που προφανώς θα νομίζει όλα τα σκυλιά ότι είναι η <<νανε>> και θα τρέχει να τα αγκαλιάσει
παντα .... ευχαριστω παντοςε
χμ
πολύ "μη ασφαλές" αυτό
έχε το νού σου σε παρακαλώ
Δεν θα το πιστεψεις αλλα αυτη ακριβος περιμενα να ειναι η επομενη απαντισημη φοβασαι ρε θα μαι και γω εκει.
εσυ θα εισαι με τον μερλιν ???βαλτε βενζινη γιατι θα τελειωσει μεχρι αυριο
δεν καταλαβα τι εννοεις γιατι να μην υπαρχουν ντομπ ??? θα ηθελες να μου εξηγησεις ???Από ντόπερμαν άλλο καλό!!!!!!
http://www.koe.gr/indexmy.htm
<Άλλο καλό> στα μέρη μου σημαίνει: Πάρα πολλά!!!!!!!δεν καταλαβα τι εννοεις γιατι να μην υπαρχουν ντομπ ??? θα ηθελες να μου εξηγησεις ???
Βλέπεις πουθενα στο site να αναφέρει τον αριθμό των δηλωμένων σκυλιών ανά φυλή για την κάθε μέρα;<Άλλο καλό> στα μέρη μου σημαίνει: Πάρα πολλά!!!!!!!
Όχι το link το έβαλα για το αναλυτικό πρόγραμμαΒλέπεις πουθενα στο site να αναφέρει τον αριθμό των δηλωμένων σκυλιών ανά φυλή για την κάθε μέρα;
Αααα.....είπα κι εγώ...Όχι το link το έβαλα για το αναλυτικό πρόγραμμα
Το πάρα πολλά βάση του τι έχω δει σε προηγούμενες εκθέσεις, Δεν είναι από τις φυλές που έχουν 3-4 συμμετοχές
θα ερθω να σε ψαξω και ειμαι πορομενος ζηταμε ΜΕΡΛΙΝ στην τριαδααανομιζω καθε φορα παιζουν στον ιδιο στηβο τα μποξερ μετα τα ντομπ και μετα τα ροττ
θα ειμαι φιλε απο το πρωι με μπλουζα
vom entferntlland rottweilers
Νομίζω μόνο στα βιβλία που διαθέτουν εκεί έχουν τις αναλυτικές συμμετοχές!Αααα.....είπα κι εγώ...
Κάθε μέρα κοιτάζω να δω πότε θα βάλουν τις συμμετοχές και λέω τι στο καλό...πριν λίγο κοίταξα....τυφλός είμαι...