αντιμετωπίζουμε ένα θέμα με τα καμάρια μας.. Έκτος τον τυσον (apbt 12μηνων) έχουμε και ενα ημιαιμο λαμπρματορ-χασκυ 9χρόνων .. Ο μεγάλος ζει κάτω, ο μικρός μόνιμα πάνω, εννοείται τον ανεβάζουμε κ τον μεγάλο πάνω και το αγαπάμε το ίδιο,απλα πριν χρόνια που έφτασε στα χέρια των γονιών μου είχαμε λίγο διαφορετικές αντιλήψεις στο θέμα σκύλος(π. Χ. Ο σκύλος είναι δεν είναι ευτυχισμένος σε ένα διαμέρισμα) .. Τεσπα το θέμα μας είναι ότι οπότε ανεβαίνει ο μεγάλος πάνω, μας κατουραει.. Και είναι κρίμα γιατί θέλω να τον έχω περισσότερες ώρες μαζί μας.. Προφανώς ο λογος που το κάνει είναι επειδή έχω τον μικρό αλήτη πάνω και θέλει να γίνει το αφεντικό εδώ μέσα.. Ο μικρός τον ζαλιΖει κανονικά για να παίξουν αλλά ο μεγάλος τον γράφει κανονικά.. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Απλά ο rudy τον διορθώνει όταν το παρακάνει ο άλλος... Η αλήθεια είναι ότι δεν θα τους άφηνα μονους σε ένα χώρο γιατί ο μικρός κάνει μάγκες τελευταία(το καλοκαίρι που ο τυσον ήταν 9 τους άφηνα παρέα) .. Τι μπορω να κάνει για να μη κατουραει μέσα?