2 αδέρφια με πολλά προβλήματα συμπεριφοράς......

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eγω θα σου ελεγα να δωσεις το ενα απο δυο κουταβια σε ενα καλο σπιτι.

rhea

Member
22 Μαϊου 2011
13
0
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μιας και ανανέωσες το θέμα σου, θα ήθελα να σχολιάσω ένα-δύο πραγματάκια.
Καταρχήν να επισημάνω μία αντίφαση, στα λόγια σου:

Τελικά τα κουτάβια θέλουν να είναι μέσα ή έξω;

Οταν λες όλα; Αυτά τα δύο δηλαδή που κρατήσατε ε; Πάντως αγαπητή rhea, αγάπη προς τα σκυλιά δεν είναι να κρατάς όσα κουτάβια προκύπτουν κάθε φορά. Είναι να φροντίζεις να μην αναπαράγονται τα σκυλιά σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυξάνεται ο αριθμός των ημίαιμων κουταβιών.

Και τέλος, ποιό πρόβλημά σου εξακολουθεί να υπάρχει; Οτι δαγκώνει το ένα το άλλο; Τόσο πολύ που να του κάνει πληγές ας πούμε; Τι εννοείς φοβάσαι για την σωματική του ακεραιότητα; Του κόβει κομμάτια; Εν πάσει περιπτώση, αν θεωρείς ότι πρόκειται για κάτι πολύ πιο έντονο από την συνηθισμένη κουταβίσια συμπεριφορά, τότα θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα χωρίσεις. Τουλάχιστον τις ώρες που δεν είσαι κι εσύ παρούσα.
θελω να πω οτι δεν τα περιοριζει καποιοσ οταν θελουν να ειναι μεσα μενουν μεσα απλα τις περισσοτερες φορες θελουν να ειναι εξω

εννοειται πως αγαπη για σκυλια ειναι να κρατω οσα κουταβια γεννώνται κατι που εγω δεν ειπα πως κανω ετυχε αυτην την φορα να κρατησουμε και τα 2 κουταβια παντα φροντηζουμε στισ μεγαλες γεννες να δωριζουμε σε καλα σπιτια

και οχι δεν του κοβει κομματια και ακομα δεν εχω δει καποια πληγη αλλα συνεχεια τον δαγκωνει και αυτος κλαιει
την προηγουμενη φορα δεν μπορουσε να πατησει το ποδι του

rhea

Member
22 Μαϊου 2011
13
0
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
δεν θελω να φτασω εκει αλλα μου φενεται αναγκαιο και εκτοσ αυτου εννοω εκτος απο τα δαγκωματα κοιμουνται αγκαλια ειναι συνεχεια μαζι και φοβαμαι για την ψυχικη τους υγεια αν τα χωρισω κατι που δυστυχως σκεφτομαι συχνα τελευταια....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ταΐζεις την ηρα πρώτη και μετα τον αρη. Βόλτα μαζί. Καμία διάκριση με βάση τη συμπάθεια. Με αρχηγό εσένα, οφείλεις να σεβαστείς την ιεραρχία των κουταβιων που η φύση όρισε. Όταν χαϊδεύεις η παίζεις με τη μικρή, δεν επιτρέπεις στον αρη να μπει ανάμεσα, για κανέναν λόγο. Και τούμπαλιν. Χάδι στη μικρή. Μετα στον μικρό, μετα κ τα δύο ταυτόχρονα. Οι βόλτες ξέχωρα για λίγο. Πρωτα την ηρα. Αυτα μου είπε εκπαιδευτής εμενα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97