κ εγώ αυτό νόμιζα... (στίβος ροτ)Νομιζα οτι πλεον απαγορευετε το double handling συμφωνα με FCI, .
Attachments
-
67 KB Προβολές: 92
κ εγώ αυτό νόμιζα... (στίβος ροτ)Νομιζα οτι πλεον απαγορευετε το double handling συμφωνα με FCI, .
Και ήταν και υπέρβαρος, ο φουκαράς και του φώναζε ο χειριστής "πιό γρήγορα, πιο γρήγορα"!!!Εναν κακομοίρη πάντως, που έτρεχε γύρω από τα γερμανικά, τον λυπήθηκε η ψυχή μου
mareco, εσυ???Εναν κακομοίρη πάντως, που έτρεχε γύρω από τα γερμανικά, τον λυπήθηκε η ψυχή μου
Γιαννη η εντολη ηταν στα ελληνικα, ή στα αγγλικα ''fasrer-faster''!!! ?Και ήταν και υπέρβαρος, ο φουκαράς και του φώναζε ο χειριστής "πιό γρήγορα, πιο γρήγορα"!!!
Σε άπταιστα ελληνικά!!! ευτυχώς, παρέλειψε το επίθεμα "ρε μ...α"...Γιαννη η εντολη ηταν στα ελληνικα, ή στα αγγλικα ''fasrer-faster''!!! ?
Όντως απαγορεύεταιΝομιζα οτι πλεον απαγορευετε το double handling συμφωνα με FCI, αλλα το Σαββατο, στον στιβο με τους Γ.Ποιμενικους, δεν εγινε καμμια παρατηρηση και τρεχανε τα σκυλια μεσα στο στιβο και τρεχανε και διαφοροι γυρω απο αυτον. Ειμουνα εκει περιμενοντας να τελιωσουν για να αρχισουν τα μπουλμαστιφ, και νομιζα οτι ενοχλω με την παρουσια μου εκει (στην ουσια ενοχλουσα αν και ειμουνα εξω απο τον στιβο, εκει που ειναι ο χωρος των θεατων).
Δεν ξερω, αν μονο ετσι μπορουν να δειξουν τα συγκεκριμενα σκυλια τον καλυτερο τους ευατο, αλλα ειναι πραγματικα γελοιο για καποιον που ειναι παρατηρητης.
Μαργαρίτα,γιατί δεν λυπάστε και τον ίδιο τον χειριστή του γ/π και λυπάστε μόνο τον διπλό χαντλερά....;
Χαχαχα, τον θυμαμαι και εγω αυτον.Εναν κακομοίρη πάντως, που έτρεχε γύρω από τα γερμανικά, τον λυπήθηκε η ψυχή μου
Αν μου επιτρεπεται θα ηθελα νακανω μια διορθωση στα αποτελεσματα για το μπουλμαστιφ:14/05/11 & 15/05/11
BOB CH Raydenbird Treasure
BOS CH Rockverne Jazzy Gleniss
Καλύτερος νέων Ιishpride Diamond Geezer
Best puppy ARDHUB CANT TOUCH THIS
Best pro puppy GAMEKEEPER’S WIND DANCER
Eπίσης στις 15/05/11 είχαμε συμμετοχη 2 ζευγαριών μπουλμαστίφ με CH Raydenbird Treasure CH Rockverne Jazzy Gleniss να κερδίζουν καλύτερο ζευγάρι έκθεσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον χειριστή τους Γιάννη Βλάχο.
Δεν συμφωνω για τον λογο οτι αυτο μπορουν να το ισχυριστουν πολλες φυλες, εντελως διαφορετικες απο τους Γ. Ποιμενικους.οι λόγοι που παρουσιάζεται έτσι η φυλή είναι πολύ σαφείς και συγκεκριμένοι...
πως αλλιώς θα μπορούσε να φανεί όλη η μορφολογία, η σκελετική και η μυική ανάπτυξη αλλά και η αντοχή του σκύλου αν δεν τρέξει με ένταση γύρω στον στίβο.....;