18 ψυχες...

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
[video=youtube;_G2ZkVtLcIU]http://www.youtube.com/watch?v=_G2ZkVtLcIU[/video]Καλημέρα, θα ήταν καλύτερα να ειχα βρει το σαιτ σε πιο ευνοικές συνθήκες, όμως μπορεί να μην γραφόμουν και ποτέ, τότε.
Ο λόγος είναι οτι πολλές φορές στην αναζήτηση μου για ζωοφιλους,πέφτω σε υπερβολικές περιπτώσεις που είτε δεν τηρούν κανόνες ευγενείας, είτε "αγαπούν" υπερβολικά τα ζώα τους σε σημείο να γίνονται -στα δικά μου μάτια- υπερβολικοί και να μην νιώθω οτι έχω τελικά κάτι κοινο μαζί τους.
Την δεακαετία του 90 είχα κάνει μια σειρά εκπομπών σε καποιο μικρό κανάλι, με συμβουλές εκαπάιδευσης, εναλλακτικής διατροφής, και προσπαθουσα να τους βρω σπίτι. Η να αποτρεψω κάποιον να πάρει ένα ζώο χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.
Αυτά τα ολίγα για μένα.

Στην παρούσα φάση μένω "εξοχικά" αν και εντός Αττικης, με κότες, κουνέλια, γάτες και 4 σκυλιά.
Τα οποία ελπίζω να παραμείνουν 4 αφού το ένα μάλλον έφαγε ποντικοφάρμακο και αυτός ήταν ο λόγος που σας βρήκα, γιατί έψαχνα πληροφορίες στο ίντερνετ.

Εγραψα και σχετικό θεμα.
[video=youtube;y65tzQZP718]http://www.youtube.com/watch?v=y65tzQZP718[/video]

[video=youtube;X8gTKKmE0Ws]http://www.youtube.com/watch?v=X8gTKKmE0Ws&feature=related[/video]

PB180058..jpg

PC030038..jpg

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες στην παρέα μας!
Τα videakia τέλεια! Ο κουταβος ειδικα στο πρωτο !!!!:D
Θελεις να μας πεις περισσότερα για τα σκυλάκια σου?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες να σου ζήσουν όλα τα ζωάκια σου.....και ελπίζω να μεινουν 4!!!!Είναι γλύκα ειδικα ο κουταβος στο βιντεακι σουπερ!!!

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Οκ.. να σας πω περισσότερα...το κουτάβι το καφέ ειναι μισό πεκινουά μισό δεν ξερω τι. Το βρήκα στον τύπο που πουλούσε κότες, τα ειχε φέρει μια κυρία λέει. Του έκανα αποπαρασίτωση, αλαλ του έδωσα και καρύδα φρέσκια γιατί διαβασα οτι βοηθάει. Και μόλις πριν λίγο εβγαλε έναν σκουλικαρό να με κατι βλέννες, συγγνώμη αν τρώτε. Τελικά η καρύδα θαυματουργή, εγραψα κάπου αλλού για το ποντικοφάρμακο....πριν λίγο πήγα να δω τα κακάκια των δύο μεγάλω σκυλιών και υπήρχαν κομμάτια του ποντικοφάρμακου "δεμένα" με κομμάτια καρύδας.
Το μικρό λοιπόν είναι ο Ben.
To ασπρόμαυρο και μεγάλη μου αδυναμία είναι ο Τζακ. Στον Τζακ αρέσει να γλύφει, και να μπαίνει στον κήπο μου. Δεν τραβάει πολύ στις λιγοστές βόλτες που το έχω πάει (είναι μόλις έξι μηνών) αλλα πηδάει πάνω μας. Τον πήρα κουτάβι από την φιλοζωική. Κάνει πιπί του σαν γυναίκα και μαλώνει (πολύ) με τον κόκκορα.
Το μαύρο είναι η Cezanne, από τον ζωγράφο. 8 μηνών, νευρική, κοντεψε πολλές φορές να μας ρίξει κάτω με το σχοινί της και έχει σπάσει ως τώρα 6 αλυσίδες και ενα συρματόσχοινο. Δεν τολμώ να την βγάλω βόλτα, με σέρνει, αλλα ξέρω οτι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσω. Οταν μαλώνω τον Τζακ τον βουτάει από το σβέρκο να τον τραβήξει πιο πέρα, (λες και αυτή ειναι καλύτερη). Μασάει τα κόκκαλα με την μία, ολόκληρα στο στόμα και εχει τα πιο μεγάλα και άσπρα δόντια που έχω δει ποτέ σε σκύλο.

Το "μικρό" άσπρο είναι η μεγάλη της παρέας, 2 ετών. Την αγόρασα 5 μηνών αν και όλοι μου έλεγαν να μην πάρω τετοια ρατσα γιατί είχα μικρό παιδί, όμως ξέρω οτι το σκυλί ειναι όπως το μάθεις.
Και φυσικά δεν δαγκώνει, δεν αγριευει, ειναι χαδιάρα και η μεγάλη μας αδυναμία. Και δυστυχώς και αυτή υποψήφια να εχει φάει το παοντικοφάρμακο.
Οταν την πρωτοπήρα μου έκανε κάτι κρίσεις επιληψίας, και της άρχισα μια διαίτα με ωμό κρέας για να πάρει ζωτικότητα και δυνάμεις, ταυτόχρονα με τις γάτες μου που και αυτές είχαν κατι προβληματακια (η μια ειχε μυκητές στο τρίχωμα και η άλλη εβγαζε αίμα στα κόπρανα). Τελικά δεν μου ξαναέκανε κρίσεις και οι γάτες ειναι μια χαρά.
Λόγω του οτι υπήρξα μοναχοπαίδι ήξερα πόσο σημαντικό ειναι για ένα παιδί να μεγαλώσει με ζώα, (εγώ το πρώτο μου το πήρα στα 18 τελικά, αφού είχα μαζεψει σπίτι σκουλίκια, κάμπιες, βατράχια ,σκατζόχοιρους, ποντικια, σαλιγκάρια, πουλάκια, χάμστερ και ινδικά χοιρίδια) έτσι όταν μετακομίσαμε στα Μεσόγεια, του'δωσα να καταλάβει.

Αυτά. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709