ΑΥΤΟ!!!!Πολύ καλή σας επιτυχία Σκάρλετ...
Αλλά πάνω απ'όλα να περάσετε καλά...
Το ότι...αναμένουμε φωτό....είναι περιττό νομίζω...., έτσι??
O τελειος ανθρωπος, στη σωστη στιγμη, με την τελεια συμβουλη....κατι τετοιο σκεφτομαι θα βαλω....σε γαλαζιο/μπλε....Κάτι δροσερό γιατί θα κάνει ζέστη....
Κάτι κομψό γιατί έτσι πρέπει να είναι οι χάντλερς....
Και κάτι άνετο για να νοιώθεις καλά.
Ένα φορεματάκι θα ήταν ότι πρέπει!
δεν καναμε οσο κοπο επρεπε νομιζω....απο τη μια λεω να περασουμε καλα κι ευχαριστα απο την αλλη, τα στραμενα ματια με αγχωνουν....Γιατί βρε Γιούλη μου?
Τόσο κόπο κάνατε... και στο κάτω-κάτω τι είχες τι έχασες?
Αν και δεν ξέρω απο dress code σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί να βάλεις κάτι τόσο σκούρο. Νομίζω οτι θέλει κάτι φωτεινό να τονίζεται και το χρώμα της Σκαρλετούλας. Άσπρο ??εχω σοβαρο θεμα...το dress code...
τι να φορεσω? κατι ανετο και κομψο θα ελεγα...αλλα ξενερωνω με κατι σακακια που φορανε
ειναι φωτεινο..Αν και δεν ξέρω απο dress code σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί να βάλεις κάτι τόσο σκούρο. Νομίζω οτι θέλει κάτι φωτεινό να τονίζεται και το χρώμα της Σκαρλετούλας. Άσπρο ??
Μια χαρά θα τα πάτε....αντε που θα μας πάρουν άλλοι τα βραβεία
Εννοείται φωτο και για μας που δεν θα είμαστε εκεί
Θα τον αναλάβουμε τον Μάριο μην ανησυχείς...ποια θα αναλαβει να μου απασχολησει το Μαριο, γιατι εκεινος με αγχωνει πιο πολυ?
Αυτό δεν το σκέφτηκα ...χαχα ...βάλε ασπρόμαυρο ...χαχαμε το ασπρο θα φαινεται η απειρη μαυρη της τριχα πανω μου....
και το μαλλι στον Αγγελο ε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!